tips för att gå ner i vikt snabbt ‘Battlefield Earth’

motivation gå ner i vikt ‘Battlefield Earth’

KONTROLLERAR DEN KRITISKA RESPONEN till denna kalkon i galax, kan Scientologikyrkan känna sig som om de var offer för en jihad. Å ena sidan var 1982-slaget Battlefield Earth ett fall av deras grundare L. Ron Hubbards talande ex cathedra, att använda den katolska förlikningen, och det är troligen inte riktigt cricket för att få sin organisation till ett kritik om Jesus Kristus hade skrivit en bok som Battlefield Earth, hade vi kritiker på honom som en anka på en junebug. Plan 9 var åtminstone ett protest mot kärnvapenspridning vad i helvete är Slagfält jorden om? Ska det vara en hyllning till människans uppfinningsrikedom? Om så är fallet, varför är det så smidigt byggt?

Det är år 3000 och män bor på en stenåldernivå uppe i Colorado Rockies. De kan bo i grottor, men de har fantastiska hästar, renblodiga araber genom deras utseende. En av dessa grotta män har den goda gammaldags 20-talets namn av Jonnie Goodboy Tyler (spelad av Barry Pepper, barnet mötte prickskytten för att spara Privat Ryan). När han åker ut på sin dyra, möter han de varelser som förstörde jordens civilisation på 9 minuter. De är ‘Psychlos’, långa utomjordingar klädda i kasserad Klingon-redskap, bär gummihäftpottar på sina händer och shod i storlek 48-plattformskor. Dessa Psychlos är stationerade av hundratals på jorden, med egentligen inget att göra förutom att dricka, lyssna på varje en av Psychlos, Terl (John Travolta), är förbittrad mot sina överordnade. Med hjälp av hans hantlangare, Ker (Forest Whitaker, rock bottoming it), så planerar han att tjäna pengar genom att göra någon olaglig guldbrytning,
tips för att gå ner i vikt snabbt 'Battlefield Earth'
genom att använda jordarna som slavar.

Battlefield Earth är som en pedantisk grundskola barns version av en science fiction opus. Varje plotpunkt, oavsett hur absurd, förklaras på lång sikt, som att Jonnie Goodboy måste utbildas på hela den västerländska civilisations historia, högre matematik och Psychlo-språket är tillräckligt smart för att vara en guldgruvslav. Bristen på framåtgående moment i den här filmen dödar det, men som vi tidigare sett är den här typen av film inte för dum eller för ful för att överleva, även om det brutna skriptet och grymheten, billigheten och dimmen i datorgrafik är alla på rekordlågor.

Travolta, vars Terl låter som ingen om inte Pee Wee Herman, är listad som en co producent. Således har han ingen att skylla på för denna katastrof utan själv. Han sökte avsiktligt den roll som aktörer är reducerade till, efter ålder, skatter, dryck eller paunchiness. Det är en mindre tragedi som Travolta inte var tillräckligt smart för att veta bättre, det är en stor tragedi som Travolta har så mycket makt i Hollywood att ingen på ‘den här äckliga ursäkta för en planet’ (som hans Terl uttrycker det) kan förklara för honom vilken oro detta projekt var.

Battlefield Earth (PG 13, 117 min.) Regisserad av Roger Christian, skriven av Cory Mandell, baserat på en roman av L. Ron Hubbard, fotograferad av Giles Nuttgens och med huvudrollen John Travolta, Forest Whitaker och Barry Pepper,
tips för att gå ner i vikt snabbt 'Battlefield Earth'
spelar på utvalda teatrar valleywide .