gå ner i vikt snabbt och enkelt ‘Bara förlora det’ tyngdförlustkonkurrensen börjar måndagen

hur ska jag träna för att gå ner i vikt ‘Bara förlora det’ tyngdförlustkonkurrensen börjar måndagen

För att fortsätta läsa artiklar måste du bli abonnent eller logga in om du är en abonnent. För information om prenumeration, klicka på Prenumerera och följ anvisningarna. (MT) måndag fredag, eller maila oss. Om du inte vill prenumerera, besök oss igen för att läsa mer artiklar. Icke-abonnentåtkomst uppdateras var 30: e dag, med början från den första artikeln som lästes i denna cykel. För att fortsätta läsa artiklar måste du bli en abonnent eller logga in om du är abonnent. För information om abonnemang, klicka på Prenumerera och följ instruktionerna. (MT) måndag fredag ​​eller maila oss. Om du inte vill prenumerera, besök oss igen för att läsa mer artiklar . Icke-abonnentåtkomst uppdateras var 30: e dag, med början från den första artikeln som lästes i denna cykel. För att fortsätta läsa artiklar måste du bli abonnent eller logga in om du är en abonnent. För information om prenumeration, klicka på Prenumerera och följ anvisningarna. (MT) måndag fredag, eller maila oss. Om du inte vill prenumerera, besök oss igen för att läsa mer artiklar. Icke-abonnentåtkomst uppdateras var 30: e dag, med början från den första artikeln som lästes i denna cykel.

Företag i samhället sätter ihop lag för att tävla i en tävling om viktminskning i samhället.

Scotts Bluff County Health Department, Regional West Community Health och Star Herald har kommit ihop för att vara värd för en 2014 Business to Business Weight Loss Challenge kallad ‘Just Lose It.’

I ‘Just Lose It’ tävlingen kommer företagsteam att tävla för att vara laget med den högsta procentuella viktminskningen bland sina medlemmar.

Terri Allen, arbetsplatsvårdskoordinator med Scotts Bluff County Health Department och Regional West Community Health, sa att vissa företag redan har kontaktat henne om att delta i tävlingen. Åtminstone ett företag har planer på att ha flera lag i tävlingen.

‘Jag tror att tävlingen är en bra motivator. Närhelst du gör något som ett lag, hjälper det att bygga repertoar och lita på,’ sa hon.

Människor som deltar i tävlingen måste vara medlem i ett team sponsrat av ett företag. Lag består av fyra personer, men medlemmarna i laget behöver inte alla vara anställda i verksamheten. Makar, vänner och andra som är associerade med verksamheten kan delta.

‘Teamwork är bra i en tävling som detta, säger Allen och säger att det kan vara en rolig utmaning att delta som lag, medan medlemmarna också erbjuder stöd till varandra.

Tävlingen tjänar också till att hjälpa arbetsplatser på arbetsplatsen, eftersom de fokuserar på välbefinnande. Det kan vara lättare att göra förändringar, som att eliminera socker eller minska drickspop, med viss uppmuntran.

‘Ibland är det de små förändringarna som gör skillnad, men det kan vara utmanande,’ sa hon. ‘Du är på jobbet åtta timmar om dagen, så om de människor hjälper varandra, ger varandra uppmuntran, kan de vara mer benägna att bli framgångsrika.’

Kostnaden för att delta är $ 10 per person och inträdesavgiften kommer att användas för att betala ut vinst i tävlingen. Femtio procent av de totala medlen kommer att utbetalas till vinnande laget och 30 procent till andra platslaget. Tjugo procent av fonderna kommer att betalas till den vinnande verksamheten, som verksamheten kan donera till en orsak eller investera i sin egen arbetsplats wellness insats, Allen sagt.

Resultatet av tävlingen kommer att beräknas i procent av viktminskning, inte totalt borttagna pund. En mitten tävling checkas in, som kommer att fungera som en tid för lagmedlemmar att kontrollera deras framsteg.

Slutviktning kommer att hållas den 6 april. Lagmedlemmarna behöver inte väga in samtidigt för den inledande vägen eller slutvägen, men alla lagmedlemmar måste väga in för finalen iväg eller laget kommer att vara diskvalificeras.
gå ner i vikt snabbt och enkelt 'Bara förlora det' tyngdförlustkonkurrensen börjar måndagen