gå ner i vikt på en månad ‘Biggest Loser’ startar ny årstid med Ann Arbor tävlande

gå ner 5 kilo snabbt ‘Biggest Loser’ startar ny årstid med Ann Arbor tävlande

En ny säsong med största förloraren började på NBC igår kväll och med det kom ett glänsande nytt gym, glänsande nya tränare, glänsande nya insatser och en glänsande ny premiss. Men först började den i en dammig gammal öken.

Om du inte är bekant med Biggest Loser, det är en tävlings reality show där obese tävlande tävlar om att gå ner i vikt och vinna stora pengar. Och denna säsong, äger Ann Arbor egna Debbie Lounds tävlar i den.

I kvällens årstidspremiär lastades de 15 deltagarna i en skåpbil och lämnades mitt i en öken nära Death Valley. Medan de ifrågasatte om de skulle vara oroliga, körde en stor Humvee upp och levererade värd Alison Sweeney . Tack och lov, hon anlände för att skingra mysteriet om varför de hade nummer på sina skjortor. Jag hoppas att hon gjorde det till vår fördel och att tävlande tyckte verkligen att det var en smutsig tillfällighet.

Men det var en del av den glänsande nya premissen: Tävlandena är klara av åldersgruppen. Tre grupper, inklusive den 50 plus-gruppen som vid 60 år gammal Debbie placerades i.

Det fanns fler nya saker: De spelade inte bara för $ 100,000, de spelade nu för 250.000 dollar!

Och även om en tävlande eliminerades skulle de få en ny chans. I slutet av säsongen skulle varje deltagare tävla i maraton, alla 26,2 miles, och slutade i samma öken där de stod.

Men vänta! Där mer! Fler tränare, det vill säga. Inför Jillian Michaels, som tydligen gör tillräckligt med pengar på sina egna ansträngningar att hon inte längre behöver hänga överviktiga människor, är två nya tränare, däribland tennisprofessor Anna Kournikova.

Tack och lov var vår militär för upptagen att leverera tränarna via CH 46 helikopter.

Vi fick vår första väldiga glimt av hur uteslutna deltagarna är när de tvingades att springa (huvudsakligen gå) en mil i en grupp. Priset för de grupper som korsade först var deras val av tränare. Förvånansvärt önskade nästan alla stiftare Bob Harper, förutom unga Ramon, som sa att han inte skulle vara utbildad av blond Kournikova.

Tyvärr, som det skulle vara fallet under hela tvåhimans premiären, gick det inte bra för den äldre gruppen som turtledde sig till mållinjen. Och samtidigt som detta hade någonstans nära samma resultat som den gamla fabeln, gav den ett TV-vänligt ögonblick av musikuppsvällning inspiration när Kournikova sprang ut för att hjälpa hennes lag komma till mål. Hon följdes snabbt av de andra deltagarna, vilket ledde till att prata om hur trots att det var konkurrens var de alla där för att stödja varandra.

Mellanagarna vann loppet och gick med Bob Harper. Den yngre gruppen valde Dolvett Quince och lämnade den äldre gruppen med Kournikova.

Såsom är par för kursen, kom nästa dag tävlande genom ett grusligt träningspass där tränarna agerade löjligt grymt för att bevisa att de betydde affärer. Det fungerade bra för professionell tränare Quince,
gå ner i vikt på en månad 'Biggest Loser' startar ny årstid med Ann Arbor tävlande
som kom ut som en borrinstruktör. Men Kournikova kom och försökte för hårt. Och jag kunde inte låta bli att känna att när Kournikova nekade Debbie-vatten under träningspasset, så kanske hon inte skulle vara en tränare.

I slutändan hade den äldre gruppen förlorat den minsta vikten och tvingades rösta en medlem av sitt lag. När de satt tillsammans för att diskutera vem som skulle gå, hände en konstig sak.

Det verkade som om Debbie satte sig för att bli sparkad. Först berättade hon för en annan medlem av hennes lag, en kvinna som hade förlorat sitt hem till orkanen Katrina och hennes man till cancer, att hennes gråt sås sade de magiska orden: inte att jag ville gå hem, men. och sedan fortsatte hon att säga att hon hade mycket stöd hemma.

Ingenting kommer att få dig att starta en reality show snabbare än att prata om hur du inte behöver vara där. Kanske Debbie inser det här; kanske ville hon verkligen inte vara där. Vem vet. Men hon avskedades, och hon såg väldigt glad ut i hennes hemifrån.

Men en annan fråga står kvar i premiärets kollar: Är det rättvist att få äldre tävlande tävla så här mot människor mindre än hälften av deras ålder? Visst, det tog upp ett par gånger under showen att äldre deltagare har kommit och huset ner. Men den vikt som förlorades av de två yngre grupperna var väsentligt högre än den äldre gruppens vikt.

Det kallade en ämnesomsättning, och det sakta ner med åldern. Kan detta och andra faktorer bidra till en mycket orättvis fördel? Jag är en fitnessmutter, inte en forskare, så var god och rätta mig med i kommentarerna.

Detta påminner mig om Seinfelds episod där George berättade för Jerry att använda bättre dom när den senare berättade för Kramer om George / Elaine resa till loppmarknaden. Jerry. Använd bättre omdöme! Vilket tar mig till Debbie. Jag vet inte varför hon 1) kritiserar den andra tävlande och 2) säger att hon har stödsystemet hemma. Om hon hade stödet hemma, skulle hon inte behöva visas på BL. Det är synd att hon tänkte innan hon pratade för att hon kunde ha stannat minst en vecka. Plus, det var en stor möjlighet som många människor kämpar för att få. Förhoppningsvis förlorar hon vikten.

Jag kände mig definitivt som Debbie sluta. Du ger ALDRIG resten av ditt lagmotiv för att rösta om du tror att du har ett stödsystem hemma eller inte. För att inte tala om, det finns inget sätt att ditt hemstödssystem kommer att jämföra med den kontrollerade miljön som du befinner dig i på ranchen. Jag tror bara att den 1: a veckan blev bäst av henne. Men om hon tittar på showen hade hon kommit ihåg att alla deltagare från tidigare årstider kämpade igenom sina första träningspass. Jag var väldigt exalterad att se någon från området på denna show, men nu verkar det som att hennes plats borde ha gått till någon annan som verkligen behöver och vill vara där. Jag hoppas hon gör det bra bra hemma men och gör det tillbaka för att slutföra maraton.

SN: Jag känner verkligen inte Anna Kournikova som tränare. Att vara en idrottsman behöver inte nödvändigtvis ge dig legitimationsuppgifterna för att hjälpa andra på deras viktminskningsresa. Förhoppningsvis blir hennes tekniker bättre under hela säsongen, för att se Bonnie bara förlora 4 kg i 1: a avsnittet var snällt besvikande. Tävlande brukar kasta de mest lbs de första veckorna eftersom de förlorar mestadels vattenvikt. Hur som helst, älska den här showen, och jag håller med och jag kan inte vänta på nästa episod!

Jag vet inte hur mycket speltävlingarna kommer att göra, men jag kommer att gissa att minst två personer från gruppen kommer att kämpa för att slutföra ett maraton (förutsatt att det inte finns någon tidsgräns).

När det gäller Anna, blev hon tillsatt för att få fler män att titta på den. Det är synd eftersom, som du noterade, att vara en idrottsman är det samma som att vara en träningsassistent. Liksom jag gjorde när Kim Lyons kom till BL när Jillian lämnade, ger jag Anna nytta av tvivel och ser hur säsongen spelar ut, men kvinnorna på hennes lag borde ha haft högre siffror under den första veckan. Vecka 2 är där många tävlande kämpar.
gå ner i vikt på en månad 'Biggest Loser' startar ny årstid med Ann Arbor tävlande