vill gå ner i vikt snabbt ‘Hur man förlorar en kille i 10 dagar’

bästa viktminskning ‘Hur man förlorar en kille i 10 dagar’

Han har bara sett hur man förlorar en kille i 10 dagar, den nya romantiska komedin (läs: Chick Flick) med Matthew McConaughey och Kate Hudson.

Kort sagt, det är den typ av film som Friedman och ungefär en miljon andra killar normalt försöker stanna minst 15 000 miles ifrån. Han har blivit tvungen att erkänna att hur man förlorar en kille var jävla, typ av Bra.

‘Jag hatar mig själv för att säga det’, säger Friedman, ‘men det var inte så hatefullt som jag var beredd på, inte nästan lika föraktlig som jag hade förväntat mig, och inte så nära som det kunde ha varit. är en självbiografisk bakom kulisserna skryta genom de snuskiga hotell- och komedieklubbarna som är en komisk s dagliga existens.

Den andra Rainbow-boken är ett stort, expensivt producerat soffbordstjänst som ägnas åt Friedmans andra, något mindre troliga besatthet: amerikanska indiska filtar. Han är så fylld av entusiasm för de vävda underverken att han fortsätter att släppa små indiska filtrekommendationer i hans konversationer.

Det är söt. Inte i motsats till hur Kate Hudson fortsätter att introducera frasen ‘Boo Boo Face’ när han adresserar McConaughey framför sina kompisar. Genom att erbjuda sin huvudkritik av hur man förlorar en kille, säger Friedman entusiastiskt ‘märkte du där Var inte en singel indisk filt i hela filmen? Inte en antydan på en filt draperad över McConaugheys möbler.

‘På en indisk filtbas’, tillägger han, ‘den här filmen var ett totalt misslyckande.’

När det gäller filmens många insikter i manliga kvinnliga relationer, var Friedman imponerad av den helvete tyglistan över attacker som Hudson använder för att försöka förlora sin kille. Å andra sidan är det Kate Hudson, den stora bilden av förtjusande sexiness. Skulle någon visning av boo boo talk eller spontan gråt vara tillräckligt för att få en kille kasta en hottie som Kate Hudson ut ur sängen?

‘Celine Dion-konserten skulle ha gjort det för mig’, säger Friedman. Han hänvisar till en scen där Hudson trickar McConaughey på att gå till en Celine-konsert. Ett annat roligt ögonblick kommer när McConaughey inser att hon har gett sitt penis ett smeknamn: Princess Sophia.

‘Inte ett namn som någon kille vill ha sin penis,’ skrattar Friedman. ‘Och jag vet många killar som har nicknamed deras penis. En penis utan namn är en mycket ensam penis. Jag har en vän som kallar sin ‘Mr Hollywood.’ Bästa penis namn jag någonsin har hört. ‘

Och vad är det värsta penisnamnet han kunde föreställa sig?

‘Annat än’ Princess Sophia? ” Friedman skrattar. ‘Hur är det med Celine Dion?’ Nu skulle det vara en ensam penis. ‘

Barry Friedman kommer att skriva böcker och prata om filtar på Marin Indian Art Show, 22 februari 23, vid Marin Center Exhibition Hall i San Rafael. 415.472.3500.
vill gå ner i vikt snabbt 'Hur man förlorar en kille i 10 dagar'