viktminskning ‘Every Christmas Story Ever Told’ återvänder till Cumberland Theatre

mat viktminskning ‘Every Christmas Story Ever Told’ återvänder till Cumberland Theatre

CUMBERLAND Cumberland Theatre, på populära begäran, kommer igen att presentera semestern ‘Every Christmas Story Ever Told (och sedan några)’, skrivet av Michael Carleton, Jim Fitzgerald och John K. Alvarez, 10 december till 13 december.

Regisserad av Don Whisted, skämtar showen på traditionella och välskötta julberättelser, filmer och tecknade filmer. Cast members Daniel Atwood, Rhett Wolford och Bill Dennison kommer att skildra många roller man, kvinna,
viktminskning 'Every Christmas Story Ever Told' återvänder till Cumberland Theatre
snögubbe, ren, leksaker och andra.

‘Passar hela familjen, det här är ett begränsat engagemang, bara fyra gånger,’ säger Karen Slemmer, medlem av teaterns styrelse och huschef.

Ett reducerat pris är tillgängligt för förhandsgranskningsnatt den 10 december, medan 11 december är öppningsnattfirandet med en gratis mottagning efter showen för att träffas och hälsa på casten. Flexpass får användas.

ArtiklarDump lastbilschaufför dödad i Garrett crashLooking Back 1953: CIA doser män med LSD på Deep Creek LakeArtisan American bistroöppning i Manhattan buildingWoman kritiskt brändes när elektrisk filt ignitesErly Saturday rollover stänger körfält av stad spanHistoric samling av stadens bilder tillgängliga onlineUPDATE: Gunfire rapporteras på Arch, Tredje gatorna i CumberlandPolice: Kvinna drar kniv, sprayar nio med pepparspray vid city businessChamps!
viktminskning 'Every Christmas Story Ever Told' återvänder till Cumberland Theatre
Polis arresterare i South End skjutningsincident