träningsprogram viktminskning ‘Jag har aldrig haft problem med mat’

bli smal fort ‘Jag har aldrig haft problem med mat’

Världspolitik Underhållning Skvaller Filmer TV Musik Teater Konst Korsord Underhållning Bilder Horoskop Dagligen Veckovis Månads Livsstil Hälsokost Viva Spel Åsikt Bilar Köparens Guide Betygsätt Recensioner Nyhetsvisningar Foton Gallerier Omslag Annonser Utveckling: Nordkorea Stormy Daniels Ruthie Ann Miles RYSSLAND GUN CONTROL

Queens födda Lucy Liu täcker Fitness magazine, säger ‘Jag har aldrig haft problem med mat’ Lucy Liu: ‘Jag har aldrig haft problem med mat’

facebook-e-post Lucy Liu berättar Fitness Magazine att hennes ben ‘ser längre ut och må bättre än någonsin’ tack vare Pilates och körning. (Brian Bowen Smith / Fitness)

Att hålla sig i form är bara ‘Elementär’ för Queens födda Lucy Liu.

‘En del av att vara en skådespelerska är att människor kommer att döma om du vinner eller går ner i vikt det är bara en given,’ den underbara ‘Dr. Watson ‘berättar i marsutgåvan av Fitness magazine.’ Men jag har aldrig haft problem med mat. När jag växte upp hade min familj inte mycket. Så om det fanns mat skulle jag äta det!

Lucy Liu graces marsomslaget i Fitness magazine. (Brian Bowen Smith / Fitness)

‘Jag har inte långa ben, så jag har aldrig sagt,’ Åh, jag älskar mina ben. ‘Men jag känner att de ser längre ut och mår bättre än de någonsin har med kombinationen av Pilates och körning. tittar på ‘Downton Abbey’, och jag kommer att öka hastigheten lite åt gången, minska den och höja sedan den igen. Varje gång jag säger ‘bara en annan 0,2 miles.’ Jag har funnit att springa är det snabbaste sättet att gå ner i vikt. ‘
träningsprogram viktminskning 'Jag har aldrig haft problem med mat'