träning för att gå ner i vikt ‘Fat Girl Running’ inspirerar

hur ska man träna för att gå ner i vikt ‘Fat Girl Running’ inspirerar

Providence-programmet startas av känd bloggare som främjar hälsa och acceptans. på tisdag 7 november vid Basecamp Cardiac Prevention och Wellness vid Providence St. Vincent Medical Center.

Valerios berättelse om mod och beslutsamhet började 2008 när hon, efter fyra års höjd från att springa, vägde mer än 300 pund. Hennes läkare berättade för henne att hon inte skulle leva för att se sin son växa upp om hon gick ner i vikt.

Valerio har körts ända sedan och har krossat mållinjen med dussintals körningar inklusive nio maraton och nio ultramaroner. Valerio sociala medier har bidragit till löpare och vandrare av alla former och förmågor som skickar kommentarer och foton tackar henne för sina meddelanden om självtillfredsställelse, självkärlek och levande liv till fullo.

Valerio presenterades nyligen i en REI-dokumentär och förra månaden publicerade hon sin första bok med titeln ‘A Beautiful Work in Progress.’ A D V E R T I S N N Fortsätt läsa nedan

Sedan 2012 har Heart to Start, leds av Dr. James Beckerman, kardiolog med Providence Heart Institute, inspirerat hundratals människor att köra sina första 5K och sätta upp mål att bli friskare. Hjärtat till nybörjare har gått på att klättra berg, kör ultramarathon och vissa har återvänt medicinska tillstånd som högt blodtryck och kolesterol.

I kickoffnatt ingår interaktiva wellnessstationer som uppmuntrar deltagarna att kontrollera blodtrycket. delta i yoga eller guidad meditation; och lär dig om möjligheter till gruppvolontärer i samhället.
träning för att gå ner i vikt 'Fat Girl Running' inspirerar