tips på viktnedgång ‘Pharma Bro’ ber om ursäkt

mat för att gå ner i vikt snabbt ‘Pharma Bro’ ber om ursäkt

Domen insisterade på att straffet inte handlade om Shkrelis online antics eller att höja kostnaden för drogen.

‘Detta fall handlar inte om Mr. Shkreli s självkultiverade offentliga persona. inte heller hans kontroversiella uttalanden om politik eller kultur, sade domaren och kallade hans brott allvarligt.

Domaren härskade tidigare i veckan att Shkreli skulle behöva förlora mer än 7,3 miljoner dollar på ett mäklarkonto och personliga tillgångar, inklusive hans ena typ av Wu Tang Clan-album som han pratade med att han köpte för 2 miljoner dollar. Domaren sa att egendomen inte skulle beslagtagas förrän Shkreli hade möjlighet att överklaga.

Advokat Benjamin Brafman berättade för Matsumoto fredag ​​att han ibland vill krama Shkreli och ibland vill slå honom i ansiktet, men han sa att hans outspoken inte borde hållas mot honom. Advokat Jacquelyn Kasulis sa att Shkreli förtjänade den styva meningen, inte för att han är ‘ den mest hatade mannen i Amerika ‘, men för att han är en brottsling dömd för allvarligt bedrägeri. Hon sa att domaren var tvungen att överväga sin historia och sade att han inte’ har någon respekt alls ‘för lagen eller domstolsförfarandet.

‘Jag vill också klargöra att Mr Shkreli inte är ett barn,’ sade Kasulis. ‘Han är inte en tonåring som bara behöver lite mentorskap. Han är en man som behöver ta ansvar för sina handlingar. ‘

Unapologetic från början, när han var allmänt kritiserad för att försvara den 5 000 procent prishöjningen av Daraprim, ett tidigare billigt läkemedel som används för att behandla hiv, såg Shkreli att driva igenom sitt brottmål som om det var ett stort skämt.

Efter sin arrestering i december 2015 lurade han åklagare, sparkade av Twitter för att trakassera en kvinnlig journalist, hakade Clinton från trottoaren utanför hennes dotters hem, gav taler med den konservativa provocatorn Milo Yiannopoulos och tillbringade otaliga timmar livströmmande sig i hans lägenhet.

Han var tätt lippad när han mötte ett spärr av frågor om prishöjningen från kongressmedlemmar ett par månader senare, med hänvisning till hans femte ändring rätt att inte inkriminera sig själv. Efter utfrågningen tweeted han att lagarna var ‘imbeciler’.

Shkreli insisterade på att han förföljdes av åklagare för att vara outspoken och försiktigt förutspådde efter hans övertygelse att han osannolikt inte skulle dömas till fängelse.

Sakerna förändrades ändå under hösten efter att han spökigt hade erbjudit sina online-anhängare en $ 5 000 bounty till någon som kunde få ett lås av Hillary Clintons hår. Domaren återkallade hans borgen och kastade honom i fängelse, ett beslut att hon försvarade fredagen.

Det var inte helt Shkreli. Han svarade med journalister och lurade på det personliga utseendet hos en kvinnlig reporter som bad honom om en intervju.

Innan han dömde honom sa domaren att det var upp till kongressen att lösa frågan om höjningen av hiv. Och hon talade om hur hans familj och vänner ‘står nästan universellt, att han är snäll och missförstått’ och villig att hjälpa andra i nöd.

Hon sa att det var klart att han är en ‘enormt begåvad individ som har förmåga till vänlighet’.

Hon citerade från bokstäver som talade om generösa handlingar som rådgivning av våldtäktoffer, undervisning inmatade matte och schack och finansiering av familjemedlemmar.

Försvaret hade bett domaren att överväga bokstäverna i sitt fall för förmånlig behandling, inklusive yrkesverksamma som han arbetade med, som vouched för hans legitimationsuppgifter som en självtillskott till läkemedelsförskott.

Andra vittnesmål var lika udda som svaranden själv. En kvinna beskrev hur hon blev en ivrig följare av Shkreli s sociala medier kommentar om vetenskap, läkemedelsindustrin, men mestadels om sig själv. Hon föreslog att de som var irriterad av det saknade poängen.

‘Jag uppskattar verkligen sociala medier, som jag ser på nivå med någon form av föreställningskonst,’ skrev hon.

En annan supporter sa att Shkreli s mjuka sida visades när han antog en katt från ett skydd som heter Trashy som blev en fixtur på hans livsstreams. Ett annat brev var från en man som sa att han träffade Shkreli när han körde en cab och uttryckte sin uppskattning av hur han hamnade på att ge honom en praktikplats hos ett av sina läkemedelsföretag.
tips på viktnedgång 'Pharma Bro' ber om ursäkt