tips att gå ner i vikt ‘Extremt viktminskning’ för att presentera gråtande vatten infödd

gå ner i vikt snabbt blogg ‘Extremt viktminskning’ för att presentera gråtande vatten infödd

Under de senaste fem åren har Josh Hanes, 30, tjänstgjort med frivillig brandvakt i Weeping Water Rescue i hans hemstad. Som med många frivilliga räddningsarbetare var han inte den första i sin familj att skriva in. Hans syster och far gick med i honom på truppen som ligger ungefär 33 miles öster om Lincoln.

För ungefär de första fyra åren med brandkåren sade Hanes att han inte kunde komma in i en brinnande byggnad.

En del av det, sade han, berodde på klaustrofobi. Han tjänade som en riggförare och hjälpte med att packa upp redskap för laget. Men en del av det som höll ut honom var hans vikt. Vid 6 fot, 5 tum lång, vägde han en gång omkring 400 pund. Vikten hindrade hans förmågor med volontär brandkåren och hans liv i allmänhet. 34. Kollisionen dödade Bob Hanes och föraren av pickupen. Josh Hanes ‘syster, Melissa, som är en akut medicinsk tekniker, var bland tre passagerare i ambulansen som överlevde kraschen.

Tragedin, Josh Hanes sa, tjänade som en tipppunkt.

‘Jag var inte på en bra plats, vi säger bara så mycket,’ sade Hanes. ‘Jag var på en plats där jag behövde byta något, och jag var tvungen att nå någonstans och få hjälp. Lyckligtvis vann jag lotteriet med hälsa och Chris och Heidi plockade mig. ‘

På tisdag kommer Hanes presenteras på ABC: s ‘Extreme Weight Loss’, en show som krönikar en 365-dagars omvandling av två deltagare med hjälp av personliga tränare och nutritionists Chris och Heidi Powell. Hanes kommer att visas tillsammans med en tidigare college basket spelare från Kansas City som sjönk till depression efter hennes kollegial karriär slutade.

För de första tre månaderna av filmen tränade Hanes i Denver på Powells ‘hemmabas.

‘Från den första dagen kom vi till Denver, de förberedde oss för att gå hem,’ sade Hanes. ‘Vi hade 90 dagar att lära oss vad vi kunde om näring och motion. Och de förberedde oss för hur det skulle vara när vi kom hem. Så mycket som du förbereder och så mycket som du förbereder, är det fortfarande aldrig vad du förvänta. Du måste bara rulla med stansarna och vara väldigt flytande i vad du gör. För om du är så stel, blir saker och ting sönder. De gjorde ett fantastiskt jobb på att ge oss lektioner om sätt att förbereda och inte röra upp medan vi är hemma.

Utställningen kommer att dokumentera förändringarna både fysiskt och emotionellt som Hanes genomgick under sitt filmår,
tips att gå ner i vikt 'Extremt viktminskning' för att presentera gråtande vatten infödd
inklusive den totala viktminskningen som förlorades under ‘Extreme Weight Loss.’

Det numret, Hanes sa, blir först avslöjade på TV-serien och inte tidigare. Vad de kommer att avslöja är vikten på vilken Hanes började sin omvandling.

‘Jag är för närvarande tippar runt skalan (sic) 400 kg. Jag är 6’ 5 ‘, skrev Hanes på Chris Powells Facebook-sida den 21 januari 2014.’ Jag vill verkligen auditionera för (‘Extreme Weight Loss’ ) men jag är inte säker på om det är möjligt att förlora hälften av min kroppsvikt. Jag hänger i slutet av mitt rep och jag vet verkligen inte vart jag ska åka härifrån. Är jag ens kandidat till din show! Tack på förhand! ‘

Powell gav honom uppmuntran till audition då, i ett svar på Hanes ‘-post. Han fortsatte att ge den efter att Hanes valdes ut för showen.

Han steg förbi ABC-kameror vid 399. Det var när han började springa, lyfta och svettas. Coloradohöjden gav honom några raster, och började med ett träningspass. Powell uppfattar att han heter ‘Fight or Flight’ rutinen.

‘I Denver gör höjden det svårt,’ sade Hanes. ‘Jag är väldigt brutal, och jag kan inte vänta med att titta på den, för jag kan fortfarande komma ihåg hur jag kände under den kampen eller flygningen. Det är ganska intensivt, och det var inte bara den fysiska aspekten av träningen som den mentala aspekten. Det var överväldigande lite först. Det kommer bli intressant att se det. ‘

Hanes sa att han fortfarande ringer eller skriver Powells för support även efter att hans filmkörning avslutats. Hittills har Hanes sagt att de ‘har erbjudit ingenting annat än uppmuntrande svar.

Och medan han inte skulle avslöja sitt totala antal pund sjönk, sa Hanes att det var viktigt.

‘Det förändrar bara allt om vem du är och vad du gör,’ sade Hanes. ‘Det gör allting lättare. Det gör andningen lättare, vilket gör att dina skor blir enklare. Och speciellt om du är i ett fält som du måste vara aktiv gör det det lite mer genomförbart och lite enklare och du kan verkligen njuta av det. ditt jobb istället för att vara eländigt eftersom du inte kan slutföra alla uppgifter som du behöver göra eller utföra alla krav på jobbet. ‘

Hanes kommer att titta på episoden på tisdag med vänner och familj, eventuellt i familjens kyrka om det inte finns tillräckligt med utrymme i ett hus för att passa alla människor som vill titta tillsammans med honom. Hanes sade att stödet i Weeping Water under hela sin väldigt offentliga tyngdförlustresa har varit något annat än positivt, och han vill återvända till favören. Hanes startade en ideell som heter ‘I Am Worth It’ som kommer att erbjuda Nebraskans som behöver stipendier som kan tillämpas på hälso- och fitnessprogram.

När det gäller att titta på showen sa Hanes att han är redo att se tillbaka på låga punkter och veta hur långt han kommer.

‘Jag’ har försökt att hålla mig jordad genom hela processen och försökt komma ihåg vad jag kände på 399 pund och hur jag känner mig nu, säger Hanes. ‘Det kommer vara svårt att gå tillbaka för att jag vet hur jag kände mig då, men det är en bra påminnelse om vad jag inte vill åka tillbaka till. Jag tror att det hjälper mig att vara sant mot mig själv och hålla fast vid vad jag behöver göra för att se till att det här är en långsiktig sak. ‘
tips att gå ner i vikt 'Extremt viktminskning' för att presentera gråtande vatten infödd