matschema för viktnedgång ‘På våra förfäders axlar’

snabb viktnedgång ‘På våra förfäders axlar’

African Americans Veterans Project, ett tillskott av Lancasters Crispus Attucks Community Center, har för avsikt att berätta den historien, genom att hedra afroamerikanska militära familjer och genom att se till att de muntliga historierna hos de som tjänstgjorde ingår i arkiverna i Lancaster County Historical Society och kongressbiblioteket.

På lördag kväll, vid en middag som hölls på AMVETS Post nr 19, var strålkastaren på den anmärkningsvärda familjen i sen Franklin D. Marine Corps veteran och far till fem barn, varav fyra följde honom till militärtjänst.

En annan son, Kermit C. Military Academy, och tjänstgjorde i armén i 26 år och nådde rangen av överste. Ännu en annan son, kollega Luis D. Jones, är aktiv och nyligen återvänt från Mellanöstern.

Maj. Renee Cunningham, Franklin Jones ‘enbart dotter, tjänstgjorde i flygvapnet, och tjänar nu som en offentlig angelägenhet officerare i Colorado Air National Guard.

Sylvester (Casey) Jones, en arméveteran och bror till Franklin Jones, hedrade också lördag, liksom Kevin Jones, en brorson som har tjänstgjort i flera grenar av militären.

Kevin Jones ‘dotter Shante är i armén och tjänstgör i Afghanistan.

I generationer har medlemmar i Jones-familjen tjänat landet i fredstid och krigstid i konflikter som går tillbaka till första världskriget.

Jones-familjen har ‘en riktigt rik historia av service till vår nation’, sade armékollegiet Luwanda F. Jones, fru Kermit Jones, som levererade ett livligt prat om familjens militära arv vid lördags händelse.

Hennes man sade att han och hans syskon uppvuxits i ett hushåll där de förväntades göra sitt bästa ‘och utbildning var alltid stressad’.

Cheryl D. Holland Jones, verkställande direktör för Crispus Attucks Community Center, sade i ett uttalande att Jones familjen genom att prioritera utbildning och inte bara tjäna i militären, men genom att tjäna med distinktion ‘ger många utmärkta förebilder för vår ungdom och samhälle. ‘

I en intervju sa Kermit Jones att han gick till West Point för att han ville gå på college och behövde ett sätt att betala för det. Hans pappa höjde fem barn på en inkomst.

‘Jag tycker att det var en sak av möjlighet och ekonomi för mig’, sa Kermit Jones. ‘Så när du kommer in, och du börjar tänka på familjevärdena som vi hade när det gäller att ta hand om familjen och Gud och samhällstjänsten som övergått ganska lätt till arméens värderingar.’

Han sa att han inte hade några reservationer om att betjäna landet som en afroamerikansk. ‘Du kan inte ta dig ur processen helt om du vill försöka fixa det,’ sa han. ‘Du måste stanna i spelet om du vill ändra reglerna.’

Leroy Hopkins, en professor i Millersville University och grundare av det afroamerikanska veteranprojektet, sa att afrikaner kämpade för detta land redan innan de ansågs amerikaner.

‘Vi trodde mer i Amerika än Amerika trodde på oss’, sa han lördag.

I en intervju sa Hopkins att svarta kämpade i revolutionskriget och i inbördeskriget, för att de såg USAs potential och köpte in i vad landet står för.

‘Det var en tro på landets uppdrag’, sa han. ‘Även om landet levde upp till sina löften’ av livet, frihet och strävan efter lycka för alla ‘afroamerikaner skulle dra nytta av det.’

Darlene Colon, en annan medlem av den afrikanska amerikanska veteranprojektutskottet, sade att afroamerikaner som tjänstgjorde för årtionden ‘behöll en känsla av stolthet i detta land trots att deras land behandlade dem som, för att det inte fanns ett bättre ord, helvetet’.

Colon sa att de flesta amerikaner inte vet omfattningen av militära bidrag från svarta amerikaner. De afrikanska amerikanska veteranprojekten syftar till att gå ‘så långt tillbaka som möjligt för att hedra de som inte var hedrade, vem tänkte inte på , som inte respekterades, ‘sa hon.

Carole LeFever, en annan medlem av veteranprojektutskottet, sa att den historiska posten tyvärr är berövad av berättelserna om afroamerikaner som tjänstgjorde för att historien generellt berättas av de som har makten.

Statssekreterare Lloyd Smucker talade på lördagens program, noterade att ‘för få amerikaner kan troligen identifiera Crispus Attucks,’ mycket mindre förstå ‘hans mening i vår historia.’

Attucks, som var svart, var den första amerikanska patrioten som dödades i revolutionskriget.

Smucker sa tjänsten av afroamerikaner har varit avgörande för denna nation, och han lovordade Jones familjes ‘omfattande rekord av trogen tjänst’.

Renee Cunningham, den yngste dottern till Franklin Jones, sa att hennes erfarenhet av militären har varit väldigt annorlunda än den för afrikanska amerikanerna som föregick henne. ‘De skapade en grund så att jag lätt kunde gå in i de möjligheter’ militären erbjöd, sa hon.

‘Jag älskar det här landet, och jag älskar att tjäna detta land’, sa hon och tillade: ‘Jag’ är bara hedrad att veta att jag rider på våra förfäders axlar. ‘

Både Renee Cunningham och hennes bror, Kermit, sa att de önskade att deras far hade bott för att vara en del av lördagens program. Han dog 2008.

Kermit Jones sa att hans pappa ofta sa till honom: ” Du förstår inte hur viktigt det är att du och din fru uppnådde den framgång du har. ‘För mig verkar det inte ovanligt. Bland mina kollegor finns det fler afroamerikaner har högre rang än det var för 30 år sedan. ‘
matschema för viktnedgång 'På våra förfäders axlar'