hur ska jag gå ner i vikt ‘Största förlorare’ vinnaren för att leverera motiverande tal

snabba dieter ‘Största förlorare’ vinnaren för att leverera motiverande tal

Hernando CountySpring Hill Brooksville

Highlands CountySebring Avon Park Wauchula

Hillsborough CountyBrandon Valrico SeffnerCarrollwood Town N ‘CountryDowntown Tampa Ybor CityFairgrounds East Lake Orient ParkThe HeightsLithia Fish HawkNew Tampa Wesley ChapelPlant CityRiverview Apollo Beach RuskinSouth TampaUSF Temple TerraceWest TampaWestchase Citrus Park

Manatee CountyBradenton Anna Maria Island

Pasco CountyLand O ‘Lakes Lutz OdessaNew Port Richey Port Richey HudsonZephyrhills Dade CityPolk CountyBartowLakelandWinter Haven Lake WalesBradenton, FL Bill Germanakos, som förlorade 164 pund för att vinna den fjärde säsongen av NBCs’ The Biggest Loser ‘-tävling, kommer att prata idag i en fri motivation tal öppet för allmänheten, enligt The Manatee County Government, som också kommer att vara värd för evenemanget.

Germanakos var en av 18 deltagare på den fjärde säsongen av hit-reality-showen med överviktiga deltagare som försöker gå ner i vikt för ett kontantpris. Hans mantra på showen var ‘att bli hälften av mannen, så att han kunde vara två gånger mannen’. Han vann tävlingen genom att förlora 49,1 procent av sin startvikt, från 334 kg. till 170 kg.

Natalie Johnson, Manatees läns chef för hälso- och livsstilsprogram, säger att Germanakos representerar en typisk amerikan och ger hundratals människor hopp och motivation att förändras. County-tjänstemän hoppas att hans besök kommer att motivera Manatee County-boende att göra hälsosamma livsstilsförändringar.

‘Utställningen är en stor succé och mycket populär bland medlemmarna i vår hälsoplan och vi är tacksamma med Quest Diagnostics för att ge tillfället möjlighet till våra anställda och medborgarna i Manatee County’, sa Johnson. ‘Det är vårt mål att hjälpa våra anställda att förändra sina liv på samma sätt som Bill gjorde för att förbättra sin personliga hälsa och att bli bättre medarbetare genom att öka produktiviteten, sänka frånvaro och minska kostnader som i slutändan kommer att göra det möjligt för dem att bättre tjäna allmänheten. ‘
hur ska jag gå ner i vikt 'Största förlorare' vinnaren för att leverera motiverande tal