gå ner i vikt utan diet ‘Super Six’ firar viktminskning

smoothie gå ner i vikt ‘Super Six’ firar viktminskning

Sex invånare, lite bashful men stolta, blev berömda av sina fysiska tränare vid ett ‘Reveal Party’ för att delta i Waco McLennan County Public Health Department ‘s’ New Year, New You ‘-program för att bli friskare.

12 veckorsprogrammet började i början av januari då halvtiotalet känd som ‘Super Six’ plockades från 31 sökande baserat på övervikt komplicerad av tillstånd som högt blodtryck och diabetes.

Med sponsorer från den privata sektorn och med hjälp av personliga tränare från olika fitnesscenter i Waco gick Super Six igenom en strikt reglering av kost och motion för att förlora så mycket som 25 pund under de 12 veckorna. Penney butiken sa, ‘Det är ganska alarmerande att 53 procent av våra vuxna och 37 procent av vår ungdom är överviktiga. Denna trend leder till ökade folkhälsoproblem med högt blodtryck, högt kolesterol och en mängd andra tillstånd.

‘Vi hoppas att resultaten av dessa människor kan tjäna som ett exempel för oss alla,’ sa Johnson.

Tränare lägger tonvikten inte bara på att förlora fett men också på att bygga muskler, och många av de Super Six berömda förbättringarna i sina övergripande förhållanden.

Shelly Anderson, en 26 år gammal hemma mamma, förlorade 23 pounds och krediterade en del av hennes framgång till hennes tränare, Jonathan Shelton, och påminner henne ständigt om att ‘bikinisäsongen kommer upp’.

Anderson sa att en av höjdpunkterna i hennes uppsättning mål var att ‘kunna få min vigselring igen. Och se här gjorde jag det.’

Cory Stanford, en 35-årig forsknings- och utvecklingschef som släppte 7 pund enligt programorganisatörer sa: ‘Jag tycker att jag inte vill bara sitta runt längre. Jag kan spela mer med mina barn, och jag vill verkligen. ‘

Derek Anderson, 51, pensionerade från militären, sade: ‘Jag fick en riktig kick av att arbeta med andra människor i allmänhet, hitta en parkeringsplats i centrum och gå igenom övningar. Människor måste ha trott att vi var galen, men det var säkert en trevligt snällt. ‘

Han förlorade 4 pund, enligt program arrangörer.

Andra sa att de hade kunnat avbryta blodtrycksmedicinering och sa att de var glada över att ha en ny grupp vänner.

Talterapeuten Alicia Keith, som släppte 14 pund, rapporterade en av de bästa komplimangerna från en första grader som ögat henne noga och sa: ‘Fröken Keith, du ser liten ut.’
gå ner i vikt utan diet 'Super Six' firar viktminskning