gå ner i vikt snabbt och enkelt ‘Jag’ kommer aldrig att vara en storlek 2 ‘

ofrivillig viktminskning ‘Jag’ kommer aldrig att vara en storlek 2 ‘

NBC News ‘Jag visste att jag skulle blåsa min diet. Studier har visat att personer med positiva attityder är mer ute, de har mer tillfredsställande relationer och i grunden är de hälsosammare. Många av oss finner ursäkter för att avvika från att äta hälsosamt. Det här är fyra vanliga fraser som leder till självuppfyllda misslyckanden och sätt att vända negativa tankar till vårdande åtgärder. ‘När jag släcker min diet kan jag inte gå vidare.’ Till skillnad från en ljusbrytare är en diet inte något som du Vänd på och av, det är något du bor med varje dag. Brian Wansink, John Dyson professor i konsumentbeteende vid Cornell University, sa en gång: ‘Den bästa dietten är den du inte vet att du är på.’ Sanna ord. Har du någonsin tänkt, ‘Fortsätt och hur stor skillnad är en kaka att göra?’ eller ‘Hur kunde du äta det efter att ha sett vad skalaen sa i morse?’ Det skulle vara bättre att säga: ‘Låt oss tänka på om detta [mat] är ett bra val: vad har jag redan ätit idag och vad tänker jag äta senare?’ Använd den röst du använder för att prata med dina barn eller ge råd till en vän. Du förtjänar åtminstone samma respekt och uppmärksamhet som du ger till andra. ‘Jag kommer aldrig att passa in i min storlek 2 kläder.’ Var realistisk: Om du hade en storlek 2 i gymnasiet kanske är det inte rätt storlek för dig nu. Ideal vikt är när du ser ut och känner dig som bäst. Om du exempelvis andas tungt efter att ha gått uppför trappor eller om du lider av viktrelaterade hälsoproblem, som diabetes, högt blodtryck eller återflöde, kan några få pounds förhindra att mer allvarliga hälsoproblem utvecklas . Du kan inte tappa tjugo pund tills du först förlorar en,
gå ner i vikt snabbt och enkelt 'Jag' kommer aldrig att vara en storlek 2 '
så arbeta på det enda pundet och resten kommer att följa. ‘De flesta som går ner i vikt får tillbaka det ändå.’ Faktum är att det finns många som framgångsrikt tappar och aldrig finna det igen. Enligt National Weight Control Registry har medlemmarna förlorat i genomsnitt 66 pund och hållit det i 5,5 år. Majoriteten av registranterna använde strategier som att äta frukost dagligen, träna regelbundet och inte titta på mer än 10 timmar TV per vecka och konsekvent besöka badrumsskalan för att hålla dem på rätt spår. Fokusera på framsteg, inte perfektion. Ditt problem är inte din vikt. Större problem är matvanor, såsom överdrivna portioner, måltider i restauranger och obalanserade måltider. Om du skapar hälsosamare vanor finns det en större chans att punden kommer att hälla ut som en bonus för dessa förändringar.5 dödad i helikopterkrasch till New York Citys East River5 dödad i helikopterkrasch i New York Citys East RiverUpdat ed: måndag 12 mars 2018 4:51 EDT2018 03 12 08:51:38 GMT (AP Foto / Jennifer Peltz). Första respondenterna bär en person till en ambulans efter att en helikopter kraschade i östra floden längs New York söndagen den 11 mars 2018. En talesman från Federal Aviation Administration sa söndagen att Eurocopter AS350 gick ner. (AP Photo / Evan Vucci, File). FILEI den 6 mars 2018, filfoto, lyssnar president Donald Trump på en fråga under ett möte med svensk premiärminister Stefan Lofven i Ovale Office of the White House i Washington. Trump planerar att träffas med.
gå ner i vikt snabbt och enkelt 'Jag' kommer aldrig att vara en storlek 2 '