gå ner i vikt fort ‘The Biggest Loser’ -konkurrenten kräver att showen avbryts

gå ner i vikt program ‘The Biggest Loser’ -konkurrenten kräver att showen avbryts

Entertainment TV ScheduleMust Se VideoMoment av ZenBelieve It eller NotBay Area PeopleContests

Nyheter Väder Kinesiskt Nyår 2 Undersök Om Oss Tävlingar Bay Area Människor Sport KTVUPlus Webblänkar Trafikunderhåll Jordbävningar Kinesiskt nyår Morgon på 2 brottsfiler Frank på Facebook Trending Oakland Warehouse Fire

Säsong 2 Suzanne Mendonca anklagar showen för att driva tävlande till extrema längder för tv-betygs skull. Säsong 2 Suzanne Mendonca anklagar showen för att driva tävlande till extrema längder för tv-betygs skull.

NEW YORK (FOX5NY) En tidigare tävlande på Biggest Loser säger att tv-tävlingen för verklighetstvätt måste avbrytas.

Säsong två Suzanne Mendonca anklagar showen att skjuta tävlande till extrema längder för televisionens betyg.

Franklin Square, Long Island invånare talade med Good Day New York på måndagen om hennes erfarenhet.

‘Jag tränade åtta timmar om dagen och åt bara 800 kalorier. Det fanns inga hälsosamma metoder som pågick på denna verklighetsutställning’, säger Mendonca.

Hon hävdar också att hon hörde första hand att vissa män tog diuretika och andra skulle ta stationära cyklar i bastur i timmar för att gå ner i vikt snabbt.

‘Jag tog aldrig någonting första hand,’ sa Mendonca.

Hon blev dock tillsagd att lägga sig på att vara på showen.

‘Om du vill vara på vår TV-serie måste du få ytterligare 30 eller 40 pund. De främjar inte hälsosam viktminskning. Det är hemskt, säger Mendonca.

Hon kom ner till en storlek fyra och förlorade 100 kg.

‘Jag kände mig fortfarande utmattad och genast kom vikten tillbaka med en hämnd. Det var inte hållbart i verkligheten alls’, sa Mendonca.

Utöver de fysiska förändringarna,
gå ner i vikt fort 'The Biggest Loser' -konkurrenten kräver att showen avbryts
säger Mendonca showen har förstört deltagarna ekonomiskt.

‘Du är betalad så minimal att du säger det 24 timmar om dygnet sju dagar i veckan. Du kommer hem med stor kreditkortsskuld. Du kan prata med dina nära och kära. Du har ingen aning om vad som händer hemma, säger Mendonca.

Största förloraren på NBC svarade på anklagelserna:

‘Våra deltagares säkerhet och välbefinnande är och har alltid varit avgörande. Deltagarna berättas i början av showen att det finns nolltolerans för alla viktminskningsläkemedel. Vi förbjuder användning av olagliga ämnen, förutom att de många andra regler och rutiner för showen som är utformade för att säkerställa säkerheten. ‘

‘Deltagarna kommer ofta till showen med allvarliga förevarande medicinska problem och deltar sedan i en stor livsstilstransformation, som innehåller en omfattande och individuellt anpassad kost- och träningsplan. Medan den nyligen genomförda National Institutes of Health-studien är intressant för alla som kämpar för att förlora vikt och bibehålla viktminskning är det viktigt att notera att vi har många tidigare deltagare som framgångsrikt har behållit viktminskning år efter att ha deltagit i showen, precis som det finns folk i allmänhet som framgångsrikt har behållit viktminskning på egen hand. ‘

‘Till den punkten fann NIH-studien specifikt att den största förloraren totalt sett lyckades med långsiktigt underhåll av viktminskning jämfört med andra livsstilsinterventioner. Vårt mål är att ge deltagare de verktyg, kunskap och miljö för att bli frisk och fortsätta sin resa framgångsrikt hemma. ‘
gå ner i vikt fort 'The Biggest Loser' -konkurrenten kräver att showen avbryts