gå ner i vikt fort ‘Största förloraren’ -konkurrenten säljer 1

gå ner fem kilo ‘Största förloraren’ -konkurrenten säljer 1

(AP foto / Casper Star Tribune, Dan Cepeda) ‘Rulon Buger’, en 1,5 lbs. av köttpatty på en bulle som är skräddarsydd bakad och serveras med en storleksordning av pommes frites och en 44 oz. Drinken visas på Rulons Burger Barn i Afton, Wyo. Rulon s Burger Barn-ägare Russell Gardner, Rulons bror, säger att monster måltiden ordnas oftast av familjer och delas. Rulon Gardner konkurrerar om att gå ner i vikt på NBC-showen, ‘The Biggest Loser.’ Han vägde in på 215 kg, mer än 200 pund (90 kg) tyngre än när han vann guld.

(AP-foto / Katsumi Kasahara, File) USA: s Rulon Gardner vågar amerikanska flaggan efter hans guldmedaljvinning mot tre-tiden olympisk guldmedaljevävare Alexandre Kareline, Ryssland, i Grecos romerska 130 kg slutliga brottmatchning på XXVII Summer Games i Sydney. Tio år efter att ha vunnit guldmedaljen vid OS i Sydney fortsatte Rulon Gardner att äta som om han fortfarande tränade. När hans vikt ballongde till 474 pund insåg Garnder att han behövde göra en förändring. Han konkurrerar nu på NBC ‘s’ den största förloraren. ‘

AFTON, Wyo. (AP) En olympisk mästare brottare har serverat en 1,5 pund hamburger på sin Wyoming restaurang, även när han tävlar om att vara ‘The Biggest Loser’ på TV.

Den mäktiga Rulon Burger på Rulon Gardner s Burger Barn restaurang är så stor att den är gjuten i en pizza-tenn. Den kommer på en bulle med alla toppings.

Gardner vann guld vid OS 2000 genom att slå Alexander Karelin, en rysk som inte hade gått förlorad på 13 år. Gardners utmaning till alla kommoder nu: Sluta burgeren plus en korg med pommes frites och en dryck på 44 gram på 20 minuter.

Vinnarna får en signerad Rulon Gardner Olympic Champion T-shirt och deras namn på Rulon’s Wall of Fame. Gardners bästa tid är 8 minuter, 23 sekunder, när han öppnade restaurangen i sin hemstad 2004.

I år har Gardner tävlat om att gå ner i vikt på NBC-showen, ‘The Biggest Loser.’ Han vägde in i början på 474 pund, mer än 200 pund tyngre än när han vann guld.

Hans verklighetsvisa lagkamrat, Justin Pope, driver ett gym med Gardner i Logan, Utah. Tittarna har inkluderat Jeff Hunsaker från Orem, Utah, som gjorde Wall of Fame för några år sedan genom att äta en Rulon Burger på 19 minuter, 1 sekund.

Hunsaker sa att han har försökt att förlora 30 pund själv.

‘Jag’ nu tittar på showen på grund av honom och inspireras, uppriktigt sagt, ‘sa han.

Hunsaker sa att han besöker Burger Barn varje år medan han körde till Jackson för att åka skidor. Hans strategi för att slå Rulon Burger omfattade att skära burgerna i kvartaler.

‘Misslyckande’ är inte ett alternativ i mitt sinne när det gäller sådant som det här ‘, sa Hunsaker.’ Jag skulle göra det. Om jag var tvungen att kasta upp, så var jag, jag skulle få ner det. ‘
gå ner i vikt fort 'Största förloraren' -konkurrenten säljer 1