gå ner 5 kg på 1 vecka ‘Vi sitter alla i samma båt’

gå ner i vikt snabbt piller ‘Vi sitter alla i samma båt’

Rev. Martin Luther King Jr predikade att komma ihop i solidaritet med dina medborgare, ha tro på varandra och betjäna dem som är i behov av dig under hans 39 år av livet.

Hans budskap om den kraftfulla effekten som kom samman och betjänade andra hade på det större samhället resoneras inuti MLK Recreation Center under den årliga MLK Day Celebration på måndag eftermiddag.

‘Martin Luther King-semestern är som ingen annan semester’, säger Freddie Anderson, pastor med Huntsville Institutionella ministerium och jubileumsföredragare för evenemanget. ‘Anledningen till att det inte är som någon annan semester är att när du tittar upp semester i valfri ordlista, så hittar du semestern oftast en fri semester, en ledig dag. Den (MLK) semestern förespråkar tjänstgör. Det är inte en semester där du har en dagbransch bör vara mer korrekt betecknad, Martin Luther King-arbetsdagen. Det är inte en ledig dag, det är en dag på. Det här är en dag som betonar och förespråkar service. Det är en dag som bäst minns om vi gör någonting för någon annan och gör något för att göra samhället bättre, för att göra livet bättre över hela linjen. Det är det sätt som vi bäst kan fira denna dag. Det är därför det är annorlunda än någon annan semester. ‘

Anderson fortsatte med att tala om en del av kungens sista tal han gav under sanitetsarbetarna i Memphis, Tennessee, där han talade om att ha en ‘farlig osjälviskhet’.

Anderson uppgav att den kung som gjorde för miljontals amerikaner över hela landet var det främsta exemplet på den ‘farliga osjälviskheten’.

‘Vi ser utanför oss själva och vi tittar på samhället. Vi ser på många saker i vårt samhälle som vi har gjort rätt och att vi kan göra bättre. Det är den farliga osjälviskheten, säger Anderson. ‘Vi har en historia och vår historia är sammanvävd med servering. Det är något som är kärnan, det är vårt viktigt och det är vår historia,
gå ner 5 kg på 1 vecka 'Vi sitter alla i samma båt'
som vi är tjänare. Det är så vi gör Walker County community ett bättre samhälle. Det är så vi gör våra egna små sektioner i samhället till en bättre gemenskap. Det är genom att tjäna. Det behöver inte bara vara den andra måndagen i januari. Vi måste börja detta fredag, lördag och söndag innan. Vi måste ha en hel vecka med servering. ‘

Huntsville ISD-assistentöverintendent Kevin Stanford välkomnade dem som deltog i ljuset av ett ljus i memoriam till kungen av Kappa Mu-kapitlet i Delta Sigma Theta Sorority från Sam Houston State University.

Rev. Winston Spencer ledde publiken i en bön innan han kom med de som deltog i att sjunga en upplaga av ‘Lyft varje röst och sjunga’. Borgmästare Andy Brauninger hälsade publiken och pratade med dem om kung och hans tro, liksom hur någon, oavsett bakgrund eller trosbekännelse, har makt att tjäna.

‘När jag personligen slutar och tänker på Martin Luther King, är den enda som står ut att Martin Luther King var en troende man’, sa Brauninger. ‘Hans tro ledde honom till fredlig protest. Hans tro gjorde det möjligt för honom att motstå så mycket. Alla kan vara stora, eftersom alla kan tjäna. Du behöver inte få en sak för att du inte behöver veta om Platon och Aristoteles att tjäna Du behöver inte veta om Einsteins relativitetsteori att tjäna. Du behöver inte veta om termisk dynamik och fysik att tjäna, du behöver bara en hjärtlig omtanke och en själ som genereras av kärlek. ‘

Under evenemanget kom publikum ihop för att sjunga återgivningar av andra upplyftande låtar, bland annat ‘The Impossible Dream’ ledd av Dr. Gary Hood och ‘We Shall Overcome’, som förde publiken tillsammans hand i hand för att avsluta evenemanget.

MLK-programkommitténs ordförande Vanetta Mills sa att hon var nöjd med turnouten till måndagens händelse och hur allt gick överallt. Hon hoppas att budskapet att tjäna andra och samhället i stort resonerar med de yngre deltagarna.

‘Jag tycker det är väldigt viktigt för våra unga att förstå sitt budskap, eftersom de inte föddes under den tiden och de vet inte riktigt mycket av de utmaningar som han faktiskt stött på,’ sa Mills. ‘Jag tycker det är väldigt viktigt att de vet att vi kan arbeta tillsammans och vi kan ha en stor gemenskap tillsammans. Jag vill verkligen ut att barnen inser att idag är en dag som vi går ut i samhället och gör något speciellt till hans ära. ‘

ArticlesUpdate: Walker County primärval oofficiella slutresultatetDurham körs bort med distrikts advokat s raceI 45 nordgående banor som ska stängas denna weekendSheriff: Inget foul spel misstänkt i dödsfall av par i New WaverlyNichols ut som SHSU kvinnors basketboll huvudtränareCouple hittades död i stugan Tisdag identifieradLady Hornets hoops coachen Pinellafie Johnson retiresCEO steg ner vid Huntsville Memorial HospitalSolo och ensemble medlemmar avancera till stateFisher att ersätta Farris som Pct. 1 JP
gå ner 5 kg på 1 vecka 'Vi sitter alla i samma båt'