gå dig smal ‘Magen krympande kosten’

vill gå ner i vikt snabbt ‘Magen krympande kosten’

Denna tid på året gör några av oss extra sitta och magekrympor för att se bra ut i våra baddräkter. Det är säsongen av smala kroppar sportiga baddräkter på stränder över hela landet. Inte överraskande, det sätter påtryck på några för att tona upp sina tummar. Bantning din mage och behålla det fysiska året runt kräver mycket arbete. ‘För magen skulle jag vanligtvis göra om tre uppsättningar tio för träning, säger Kristie.’ Knappar är förstås viktiga. Men jag kör även sprints , ‘tillade Bailey.’ Även om du bara gör armar, slutar du alltid med abs varje dag, ‘sa Alixx. Dessa damer vet alltför bra utmaningarna att behålla en platt och tonad mage. De medlemmar av helgonerna, cheerleaders för New Orleans Saints. För att hålla sig i topp form, håller de sig till en strikt träningspass. De erkänner att deras träning är en viktig del av anledningen till att de har tonat tummarier. Men kan någon uppnå detta passande utseende? En läkare säger ja du kan. William Davis hävdar i sin nya bok ‘Wheat Belly’ att det här är ‘magen krympande kost’ för att hjälpa dig att kasta de extra punden, åtminstone tio pund på två veckor. Han säger att man eliminerar vetet från din diet i sommar är lösningen på en smalare mage.Davis är en kardiolog som har behandlat tusentals patienter med hjärtsjukdomar och andra dödliga effekter av fetma. Läkaren säger att hans studier visar vete och livsmedel som är gjorda med vete breddar din midja. Han säger att eftersom dagens vete har korsats och genetiskt förändras för att skapa en mer sjukdomsresistent gröda, men Dr Davis säger att dessa förändringar har förvandlat modernt vetet till en ‘super carb’ mat. Enligt Dr. Davis, när du äter mat med vete, omvandlar din kropp det till blodsocker snabbare än någon annan mat. Det är inte bra eftersom det ökar din insulinnivå. Insulin är hormonet som då omvandlar det extra blodsockret till fett. Och gissa var det lagrats? Det lagras huvudsakligen runt ditt magsområde. Han säger genom att helt enkelt eliminera vetet och livsmedel som är gjorda med vete, du kommer att sluta sätta in dina insulinnivåer och omvandla blodsockret till extra fett. Resultatet: Din mage kommer att gå från flabby för att passa snabbt. New Orleans Physiologist Dr. Lauri Byerley är en expert på hur livsmedel påverkar din kropp. Fox 8 frågade henne om den här vete magen kosten kunde fungera. ‘Det kan. Det kan för att du igen tar lite mat ur din kost som minskar din kalorier ‘, säger Dr. Byerley. På ingen vetetid måste deltagarna eliminera varje spår av vete från deras kost. Det betyder inget bröd, inga kakor, ingen pasta eller någon av de komfortfria matarna. Det betyder inte heller söta snacks som choklad och glass eller kryddor som gelé eller sylt. Inga energibar eller glutenfria matar. Istället måste man äta mer magra proteiner som lågfett kött och grönsaker, nötter och frön för att sänka kolesterolet och stabilisera blodsockernivån. ‘På ytan ser det ut som om det är bra, det kommer inte att vara den långa tiden bäst, säger dr. Byerley.
gå dig smal 'Magen krympande kosten'