bästa träning för viktminskning ‘Jersey Shore’ -stjärnans fitnessplan

gå dig smal ‘Jersey Shore’ -stjärnans fitnessplan

Ironien är inte förlorad på Vinny Guadagnino.

Medan han hade så mycket muskler som hans biffiga manliga hemmafruar på MTV Jersey Shore, var Staten Island-produkten verkligen den utställningshandlare som var bosatt i fitness.

rolig sak är jag en certifierad personlig tränare. De (Mike Situation Sorrentino, Ronnie Ortiz Magro och Paul Pauly D DelVecchio) skulle lära sig saker från mig, Guadagnino, 25, berättar Sun Media i en en-en-telefon intervju från New York City. var så roligt för att jag var den minsta killen som berättade för dem hur man gör saker. men passar. Fitness före rocketing till berömmelse och förmögenhet på Jersey Shore, vilket slutade en sex säsong i december.

brukade träna många äldre människor, säger han. Jag var också en basketbollstränare och jag tränade många yngre barn. Så om du tittar på säsong 1 i Jersey Shore, var jag i riktigt bra form. som Guadagnino verkligen hjälpte till att sätta in i GTL, akronymet myoquently coined av Sorrentino för att sammanfatta blocken av guido livsstil gym, solbränna och tvätt. Men det gav inte Guadagnino immunitet från några bra naturliga ribbing.

gör det roligt med mig för att han kallar mitt träningspass kvinnoträningen, avslöjar han. Samtidigt får han mer bränna att göra det än han någonsin kände sig lyftande tungt. strävar efter att träffa gymmet minst fyra gånger i veckan i cirka 45 minuter varje session.

gör tre uppsättningar och en droppe uppsättning (tekniken att fortsätta en övning förbi punkten av misslyckande till en lättare vikt), förklarar han.

Jag brinner ut på min sista (uppsättning). Seaside Heights alum och fan favorit gillar att fokusera på olika muskelgrupper under hela veckan. Han bryter upp hans kroppsdelar enligt följande: Biceps och triceps på dag 1, bröst på dag 2, tillbaka på dag 3 och axlar på dag 4.

Jag gör inte någon form av kardio, jag försöker att träna min abs, tillägger han.

Under de senaste veckorna har Guadagnino dock ökat frekvensen av hans kardio sessioner för att bränna bort det extra fett han satte på över vintern.

vintertid och speciellt bor i ett italienskt hushåll, lägger jag på den extra vinterpälsen, erkänner han. vet vad jag menar att jag bara äter, det blir kallt och du bryr dig inte längre. reality-tv-stjärna säger att han vanligtvis tjänar ca 10 pund under vintermånaderna och tar upp sin vikt till nästan 175 pund. kan förlora och få 10 pund ganska snabbt, tillägger han.

Hans favoritkortsaktivitet spelar basket.

Jag spelar förmodligen basket som tre, fyra gånger i veckan, noterar han. den bästa hjärtat. Tre dagar basket är som 10 dagar att gå på löpbandet. Strandväder precis runt hörnet har Guadagnino också klibbat sig till mer av en medelhavsdiet. Det innebär att välja mycket fisk, grönsaker och andra naturliga livsmedel, samtidigt som man undviker stärkelsehaltiga kolhydrater.

du vill gå ner i vikt snabbt, bara skära ut bröd och pasta och allt som behandlas, rådgör han.

När du ska äta något, fråga dig själv, äter mina förfäder detta? När du bara äter de livsmedel som du naturligtvis skulle äta, förlorar du mycket. har också varit upptagen i våren och marknadsför sin nya MTV-produktion, The Show With Vinny, som premiärde denna månad.

Filmering har packats upp för den första säsongen av den 30-minuters okonventionella talkhowen, där Guadagnino inbjuder kändisar, bland annat A $ AP Rocky, Ke $ ha, Lil Wayne, Mark Wahlberg och Whitney Cummings till hans familj Staten Island hem för av manchetintervjuer .

mamma lagar alltid mat åt mig och mina gäster på showen, så det är svårt att hålla sig fokuserad (om att hålla sig i form), säger han. nu vad jag gör. Jag försöker hålla mig fokuserad.
bästa träning för viktminskning 'Jersey Shore' -stjärnans fitnessplan