viktnedgång nyttig mat analysera vad Trump berättar om Nunes memo

hur ska jag gå ner i vikt analysera vad Trump berättar om Nunes memo

HomenewsHeadlinesAs studentbeteendemässiga problem ökar på skolan, mer personalutbildning hur man bäst hanterar dem. Man kraschar bil medan han flyger polisen i East Grand Forks. Grevskapet Polis arresterare mannen efter jakten i nära norra NeighbourhoodSaved av en student. Här är vad North Dakota, Minnesota väljare väljer det här yearportsHeadlinesBreaking down bracket: Vad urvalskommittén fick rätt och felDifferent vecka, samma resultat: Harvick vinner tredje rakt i ArizonaTourney-fältet: Syracuse, ASU i; ND, USC outCasey savors extra special seger, slå Tiger på ValsparTowns lyfter Wolves over Warriors, 109 103obituariesHeadlinesR. William ‘Bill’ HillMargaret E. GrubeDonald E. BassHelen G. LerudGlenn A. Gilleshammer

opinionHeadlinesNew storms piskar upp minnen av gamlaCOMMENTARY: Om du vill begränsa tillgången till vapen, är bevisbörden på dig. Kommentaren: Legacy Funds lånidé är lovande men borde gå vidareTå bra att vara helt enkelt braKeep politik bort från klimatförändringenPresident Donald Trump, beläggning Vägen för det hårdkritiska notatet som utarbetats av konspiration, som stämmer överens med House Intelligence Committee, ordförande Devin Nunes, R Calif., tweets: ‘FBI: s ledande ledare och utredare och justitieavdelningen har politiserat den heliga undersöknings processen till förmån för demokrater och mot republikaner något som skulle ha varit otänkbart för en kort tid sedan. Rankfil är bra folk! ‘

Låt oss analysera det lite.

Först, i motsats till protesterna från hemmets talare Paul D. Ryan, R Wis., Som verkar vara väldigt nervös för sin roll för att låta intelligenssamhället smittas, tror Trump (och motiverades av tanken) att användning av Steele-dokumentationen i FISA-processen innebär att hela ledningen för FBI och justitieavdelningen, inklusive de som han utsetts, är korrumperad. Attorney General Jeff Sessions, FBI-direktör Christopher Wray eller viceadvokat Rod Rosenstein? Och om de är korrupta,
viktnedgång nyttig mat analysera vad Trump berättar om Nunes memo
varför skjuter han dem inte? För de som nu har smittats finns det tre alternativ: Avsluta, bestraffa presidenten eller förbli tyst. Om inte de väljer den senare kan Trump sätta av sig en firestorm som han inte kan innehålla.

För det andra sätter Trump nu på sig (åtminstone i pixlar) det han har sagt till förtroende privat, nämligen att utgåvan av notatet är avsett att diskreditera och därmed undergräva utredningen. Inte till skillnad från hans uttalande till NBC: s Lester Holt att han sköt FBI-direktören James Comey på grund av Rysslands utredning, utgör detta en bekännelse om ett korrupt motiv.

Rapporter tyder på att Trump aldrig seriöst överväga att hålla tillbaka notatet trots de nationella säkerhetsproblemen hos sina anställda. Det var tydligen oumbärligt för Trump. Om du letar efter en avsikt att hindra eller vittna manipulationsavgift, kommer du inte att bli mycket bättre än beviset som kommer direkt från Trump. Han kommer naturligtvis att bli frågad i en intervju med specialråd Robert Mueller III hur Beslut fattades, vem var inblandad i diskussionen och vad hans motiv för att göra det var. Om han ljuger för Mueller förenar han sina juridiska problem.

För det tredje, om Nunes eller Nunes ‘-personal samarbetade eller samrådde med samarbetet, det vill säga Vita huset i körsbärsplockning klassificerat material för att hobbling utredningen, är de part i en pågående plan för att hindra Rysslands utredning. konsekvenserna är fortfarande scen, men de behöver nu ifrågasättas av specialrådgivaren. Om de ljuger är de föremål för straffrättsligt förfarande. Nunes ‘personal har inget’ tal och debatt ‘skydd, så alla som är involverade i detta system skulle vara bra rådgivas till advokat upp.

För det fjärde, medan Trump Nunes-smörjkampanjen kommer att sväva Kool Aid-drinkarna som tittar på timme efter Fox News, för känsliga observatörer, Trump och Nunes ” teori ‘, är ingen mening. University of Southern California lagprofessor Orin Kerr förklarar Lawfare:

‘Först måste du känna till alla fakta som påstås i Carter Page FISA-avtalsförklaringen för att veta om avslöjandet av finansieringskällan för Steeles forskning var till och med av avgörande betydelse. Min förståelse är att FISA-applikationer som detta är sällan nära samtal. DOJ ger oftast (Foreign Intelligence Surveillance Court) mer än sannolik anledning. (Åtminstone det var min förståelse: Jag var på DOJ och ansökte om teckningsoptioner och en titel III-ordning tillbaka när, men jag har inte gjort något FISC-arbete.) Om det är rätt betyder det att Steeles forskning kan ha inkluderats i förklaringen bland ett ton annat bevis. Och i så fall kan Steele-undersökningen i sig ha varit helt irrelevant för ansökan. Det är svårt att se någon betydelse för huruvida finansieringskällan för irrelevant forskning ingår.

‘För det andra, även om Steele-undersökningen var en stor del av förklaringen, varav finansieringen skulle behöva avslöjas beror på huruvida det kritiskt förändrade fallet för sannolik anledning. En del av detta skulle bero på om Steele-undersökningen var bekräftad. Om regeringen kollade in i Steele-memorandumet och bekräftade några av sina påståenden, undergräver det behovet att avslöja finansieringskällan.

‘Enligt min kunskap var Steele inte någon slumpmässig person motiverad av en pågående personlig fejd mot Trump eller Carter Page. Istället var Steele en före detta MI6-underrättelsetjänsteman och Rysslands expert. Han anställdes för att göra oppositionsforskning på grund av hans professionella rykte, expertis och kontakter. Och hans arbete har uppenbarligen tagits ganska allvarligt av Förenta staternas underrättelsebyråer. Det betyder självklart att det som är i dokumentationen är sant. Kanske är de viktigaste anklagelserna helt felaktiga. Men om du försöker att argumentera för att Steeles finansieringskällor förstör sin forsknings trovärdighet, hans yrkesutbildning och bakgrund gör det ett uppåtstridigt slag. ‘

Grunden: Nunes har lagat upp en teori så svag att han var tvungen att välja körsbär från sekretessbelagda handlingar för att göra ett påstående (att dossieret förorenade utredningen) som antagligen motbevisas av handlingar som han inte släppte. Om det någonsin var någon helt Ryans fortsatta övertygelse kommer inom överskådlig framtid att lämna GOP öppen för att påstå att medlemmarna är hänsynslösa med nationell säkerhet och olämpligt att hantera klassificerat material. 2, 2018. House republikaner släppte ett hemligt memo fredag ​​där de anklagar höga tjänstemän vid FBI och justitie avdelningen i förskott i de tidiga stadierna av Rysslands utredning. Trump hade möjlighet att blockera memo, som hans egna högsta nationella säkerhetsansvariga har begärt på grund av nationella säkerhetsproblem. Rankfilen är fantastiska människor!
viktnedgång nyttig mat analysera vad Trump berättar om Nunes memo