viktminskning lchf Alternativ när diet och träning misslyckas

hur många kalorier är ett kg Alternativ när diet och träning misslyckas

CORPUS CHRISTIMore än 93 miljoner amerikaner drabbas av fetma. Fetma bär med sig många andra sjukdomar, såsom typ 2-diabetes, hypertoni, sömnapné och mer. Kombinerat med fetma kan dessa förhållanden i hög grad påverka en individuell hälso- och livskvalitet. Att ofta behandla fetma kan vara svårt. Om du drabbas av fetma, vet du första hand som tar upp din vikt och förbättrar din hälsa är inte alltid en lätt uppgift att åstadkomma. Omfattningen av viktminskning alternativ är bred och kan ofta vara förvirrande och skrämmande. Det är viktigt att notera att alla metoder för att hantera fetma bör utnyttjas som en del av en övergripande strategi för att ta itu med din vikt och förbättra din hälsa. Det finns ingen enda behandling. En kombination av lämpligt utvalda verktyg och livsstilsmodifiering är avgörande för en framgångsrik överviktbehandling och vikthanteringsplan. Vi vet alla att det perfekta sättet att behålla en hälsosam kropp är genom träning och en god kost. Men vad händer om du kan gå ner i vikt? Ibland är det mer än en fråga om willpower.What är några viktminskning alternativ: Gastric bypass och andra viktminskning operationer är stora, livsförändrande förfaranden. Medan viktminskning kan bidra till att minska risken för viktrelaterade hälsoproblem som typ 2-diabetes, högt blodtryck och sömnapné kan det också utgöra stora risker och komplikationer. Du kan behöva uppfylla vissa medicinska riktlinjer för att kvalificera dig till viktminskning. Du kommer sannolikt att ha en omfattande screeningprocess för att se om du kvalificerar. När är kirurgi ett alternativ: Generellt kan gastrisk bypass och annan viktminskning operation vara ett alternativ för dig om: Ansträngningar att gå ner i vikt med kost och motion har misslyckats Din kropp massindex (BMI) är 40 eller högre (extrem fetma) Din BMI är 35 till 39,9 (fetma) och du har ett allvarligt viktrelaterat hälsoproblem, såsom typ 2-diabetes, högt blodtryck eller svår sömnapné. du kan kvalificera dig för vissa typer av viktminskningstransplantation om ditt BMI är 30-34 och du har allvarliga viktproblem i samband med hälsan. När du går till doktorn: gör ett avtal med en bariatrisk läkare för en utvärdering ta reda på om din försäkring täcker proceduren vara redo att göra en livstid engagemang för att förbättra din hälsa Viktminskning är ett viktigt mål för överviktiga eller överviktiga personer, särskilt de med typ 2-diabetes. Måttlig och långvarig viktminskning (fem procent till 10 procent kroppsvikt) kan förbättra insulinverkan, minska fasta glukoskoncentrationer och minska behovet av vissa diabetesmedicin. Att skapa ett energiförbrukning på 500 000 kalorier per dag leder till en viktminskning på en till två pund per vecka. Att skriva ner maten, delstorleken och kaloribeloppet har visat sig öka medvetenheten och kommer att ge objektivt bevis på kaloriintaget. För den obese patienten med diabetes eller insulinresistens kan begränsande portioner av komplexa kolhydrater vara fördelaktiga. Dessa livsmedel inkluderar bröd, ris, pasta, potatis, spannmål, ärter och sötpotatis. Komplexa kolhydrater tenderar att höja blodsockret mer än andra livsmedel och orsaka att kroppen producerar mer insulin. Med insulinresistens kan dessa ökade mängder insulin bidra till viktökning. Att öka mängden fiber i en diet kan vara till nytta för både diabetes och fetma. Ett högt intag av dietfibrer, särskilt av löslig typ, kan förbättra glykemisk kontroll, minska hyperinsulinemi och lägre plasmid lipidkoncentration hos patienter med typ 2-diabetes.
viktminskning lchf Alternativ när diet och träning misslyckas