viktminskning Amerikaner med fetma Aren försöker inte förlora så mycket vikt

gå ner i vikt tabletter Amerikaner med fetma Aren försöker inte förlora så mycket vikt

Mer än en tredjedel av de amerikanska vuxna är överviktiga, men ny forskning visar att färre människor försöker gå ner i vikt nu än tidigare.

I forskarbrevet, som publicerades i Journal of the American Medical Association, tittade forskare på cirka 27 000 överviktiga eller fetma amerikaner som rapporterade att de skulle gå ner i vikt under det senaste året. Rapporten tittade på svar från tre olika tidsperioder: 1988 1994, 1999 2004 och 2009 2014.

Fler vuxna var överviktiga eller överviktiga under senare år av studien. Men antalet personer som sa att de försökte gå ner i vikt minskade faktiskt: från 56% i de allra första åren till 49% senast.

Forskarna frågade inte folk varför de gjorde (eller inte) försökte gå ner i vikt, och deras studier var utformade för att avgöra varför det fanns en nedgång i intresse genom åren. Men forskarna har några idéer. Jian Zhang från Georgia Southern University säger att han tror att den främsta orsaken till droppen är att så många människor kämpar för att gå ner i vikt och hålla av det, en process som avskyr dem. smärtsamt och svårt att släppa pounds, säger Zhang i ett mail till TIME. av oss försöker misslyckas,
viktminskning Amerikaner med fetma Aren försöker inte förlora så mycket vikt
försök och misslyckas, och sedan misslyckas med att försöka igen.

Flera studier har visat att personer som är överviktiga lever ofta så länge som personer med normal vikt och de rubriker som följer kan göra att problemet verkar mindre bråttom om en person annars är frisk, tillägger Zhang. Att vara överviktig eller överviktig blir också normen, så människor kan känna mindre press för att gå ner i vikt, säger han. I en mer optimistisk syn är det möjligt att människor engagerar sig i friska aktiviteter utan att göra dem till att försöka gå ner i vikt studien kunde inte fånga. så är fallet, säger Zhang.

Fortfarande borde folk vara mer berörda än de är, säger Zhang. Högre graden av övervikt och fetma är kopplade till en större risk för hälsoproblem som hjärtsjukdomar, diabetes och cancer och att inte göra något om det kan skada hälsan.
viktminskning Amerikaner med fetma Aren försöker inte förlora så mycket vikt