snabb bantning Andligt baserad viktminskning

gå ner i vikt träning Andligt baserad viktminskning

När det gäller bultens slag, befinner sig de flesta i gymmet, i kampen för att passa, men ett nytt program i Chattanooga söker en högre kraft för att hjälpa människor att hantera sin vikt. Jr, säger Jim Marcum ‘ Vi flyttade tillbaka till Bibeln, Gud gav oss mallen om hur man bor och hur man ska vara frisk och vi använder den planen för att hjälpa människor att hantera sin vikt. ‘Dr. Jim Marcum är en lokal kardiolog. Han säger att 250 personer, inklusive Shannon Cantrell och Peggy Hagan, deltar i den årliga studien. Peggy Hagan säger ‘Du måste ha en grund, någon du kan gå till när allt annat misslyckas.’ Shannon Cantrell säger ‘Två lösningar man skulle förlora vikten, den andra att läsa bibeln från omslag till omslag. När det presenterades var det meningsfullt. ‘Dr. Marcum säger att det hela är meningsfullt och stavas ut i svart och vitt i bibeln. Jim Marcum säger ‘Gud gav oss den ursprungliga kosten, frukterna, nötterna, grönsakerna och kornen.’ Och det här är något du hört förut, drick ditt vatten. Shannon Cantrell säger ‘Bara vattenintaget ensamt, jag känner mig så mycket bättre.’ Vi frågade Dr. Marcum om kritiker som är obekväma med ett religiöst baserat vikthanteringsprogram. Jim Marcum säger ‘Det handlar om den resan till god hälsa, vi vill alla vara på.’ Och kasta han sunt förnuft ut genom fönstret? Jim Marcum säger ‘Vi vill att de ska ha sin personliga tränare, viktvaktare, men om de behöver hjälp, erbjuder vi det.’ Dr. Deltagarna möts varje månad. och fokusera på ett ämne, för Dr Marcum säger i genomsnitt att hur lång tid det tar att byta vanor. och det finns ingen kostnad att gå med.
snabb bantning Andligt baserad viktminskning