middag under 500 kcal Analys av åtta nyckelpunkter gjorda i New England Patriots ‘rebuttal

gå ner i vikt löpning Analys av åtta nyckelpunkter gjorda i New England Patriots ‘rebuttal

Analysen av patrioternas svar på Wells Report är tillräckligt länge, så vi slog inte bort tid med ett intro. Låt oss komma till det.

1). Patrioterna föreslog ‘han’ i ett skadligt textmeddelande var inte Tom Brady

Patriots ‘påstående: Jastremski s svar hade faktiskt inget att göra med Brady. ‘Han’ hänvisade till Jastremki’s vän som stannade på Jastremskis hus natten för jets spelet. Och ‘få dem gjort’ hänvisade till McNallys ansträngning att ta hand om sin familjs årstidsbiljetter, ett ansvar som länge hanterades av sin syster innan hon började drabbas av minnesförlust. Patrioterna hävdar också att Jastremski, ‘ofta skickade texter som inte hänför sig till antingen en tidigare text som han skickade eller den tidigare texten som han mottog.’

Analys: Detta är det starkaste beviset gentemot patrioterna, och lagets svar är mycket otroligt. De erbjuder inga exempel på andra fall där Jastremski skickade texter som inte relaterade till en tidigare text som han mottog. Den andra viktiga textmeddelande den som McNally hänvisar till sig själv som ‘Deflator’ i maj 2014 hade ett lika otroligt försvar.

Se patrioterna ‘förklaring:’ Herr McNally är en stor kollega och hade motsatt mål: att gå ner i vikt. ‘Deflate’ var en term som de hänvisade till att gå ner i vikt. Man kan specifikt se denna användning av termen i en nov. 30, 2014-text från Mr McNally till Jastremski: ‘Deflate och ge någon den jackan.’ (s. 87). Den här skämten, och McNallys mål att gå ner i vikt, menade att McNally var ‘deflatorn’. ‘

2). Patrioter försökte etablera den avslappnade karaktären hos refsna ‘pregame football check

Wells ‘strid: Walt Anderson är’ allmänt erkänd som ytterst noggrann, flitig och försiktig. ‘

Patriots ‘påstående: Anderson förlorade syn på spelet bollar och han misslyckades med att korrekt markera en sparkboll före AFC Championship-spelet.

Patrioternas lagslag skriver: ‘Förklaringen till varför det inte fanns någon särskiljande markering på den aktuella sparkfotbollen var domare Walt Andersons uppriktiga bekräftelse att han, trots hans övning av att lägga sina initialer på sådana fotbollar, kan ha försummat att göra så vidare detta tillfälle. Detta är inte att kritisera Mr Anderson eller hans beteende. Det återspeglar helt enkelt verkligheten av det allmänt avslappnade sättet att spela fotbollsinspektionerna. ‘

‘Även om speltjänstemän rådgavs före spelets oro över fotbollarnas nivåer, behöll de ingen rekord av vilken mätare som användes, om fler än en mätare användes eller psi-nivåerna på 48 mätta fotbollar (plus 8 K fotbollar). Domaren gjorde sin inspektion i duschområdet för tjänstemännen ‘Locker Room’ (s. 51). Inspektionerna och sätta fotbollarna tillbaka i påsarna var så informella att det verkar som om tjänstemännen kanske har lagt 13 fotbollar, inte de 12 som anges i regel 2 i patrioternas fotbollsväska. ‘

Analys: Detta är en viktig punkt av patrioterna. Genom att påpeka att Anderson misslyckades i sin plikt att markera sparkbollen, låter de kreditera den teori som Anderson kunde ha misslyckats någon annanstans i sin pregame-process. Anderson hävdade att alla Patriots bollarna var 12,5 och Colts bollarna var 13,0 eller 13,1 PSI. Det finns dock inga registrerade data för att bekräfta detta. Wells-rapporten är enbart beroende av Andersons påminnelser.

3). Patrioter fastställde att Jim McNally gick förbi många tjänstemän med påse med fotbollar

Wells ‘påstående: Det är NFL-protokoll som Jim McNally eskorteras till fältet med gameballsna ca 10 15 minuter före kickoff.

Patriots ‘påstående: NFL bryr sig inte mycket om sitt protokoll.

Rättsgruppen skriver, ‘Mr McNally, en fysiskt stor man, hissade två stora påsar med fotbollar och lumbered förbi alla dessa liga tjänstemän och ut genom dörren till tjänstemän’ Locker Room. Som det framgår av rapporten, invändde ingen; ingen berättade för honom att sluta ingen begärde att han väntade att bli åtföljd av en liga tjänsteman ingen berättade för honom att en liga tjänsteman var tvungen att bära fotbollarna till fältet. Efter att han gick förbi alla dessa liga tjänstemän och ut genom dörren till tjänstemännen ‘Locker Room till korridoren, gick han sedan förbi Daniel Daniel, en NFL-tjänsteman och en av de personer som var varnad för Colts psi gäller pre-game s. 45). Daniel, som ses på säkerhetsvideoen, såg på att McNally hade på sig fotbollssäckar mot fältet som ensamföljdes av någon liga- eller spelansvarig, och gjorde ingen invändning mot att McNally fortsatte utan ledsagande till fältet .’

Analys: En stark punkt här. Återigen medför detta att idén om att NFL inte tar förhandshanteringen av fotbollar mycket allvarligt, vilket på något sätt sätter domarna på fel.

4). Patrioter förklarar varför Tom Brady inte vända om sin telefon

Wells ‘påstående: Tom Brady vägrade att vända om sin telefon- och e-postrekord’ begränsade upptäckten av relevanta bevis ‘. Troy Vincent citerade faktiskt Bradys brist på samarbete i sitt brev som utfärdar fyra speluppskov.

Patriots ‘påstående: Varje kommunikation som Brady hade med McNally eller Jastremski skulle ha visat sig på sina telefoner.

Rådgivaren skriver: ‘Utredarna hade redan alla Mr Jastremski s texter med Mr. Brady, eftersom Jastremskis telefon hade blivit given till ligan inom cirka 48 timmars uppsägningstid. McNallys telefonrekord för en period före och med AFC Championship Game. Dessa poster visar inga texter med herr Brady, även i samband med att de begär eller mottar de tre autograferna. Frånvaron av textmeddelanden mellan Mr. Brady och McNally bekräftades vidare av det obestridda vittnesbörd av var och en av dem som de aldrig hade pratat med varandra i telefon, hade aldrig textat varandra och hade aldrig ens haft ett innehåll i person konversation med varandra. ‘

Analys: Undersökare letade sannolikt efter korrespondens mellan Brady och andra parter. Ted Wells sa tisdag att han skulle ha tillåtit Brady s agent, Don Yee, att välja ut de textmeddelanden som var relevanta för fallet, men Brady vägrade fortfarande. Inte en bra titt på Brady s del.

5). Patrioter attackerar ‘oberoende’ av undersökningen och trovärdigheten hos ligakontoret

Wells ‘påstående: Han var helt opartisk i sin utredning. Förslag på att han inte ledde till hans eldiga 12 maj konferenssamtal.

Patriots ‘påstående: NFL hade för tidigt kommit fram till sin slutsats och Ted Wells anställdes för att enkelt bekräfta den slutsatsen.

The Pats ‘lag, som citerar en 19 januari brev från NFL: s ledande VP David Gardi som nämner ligas preliminära resultat’ hävdar att Wells-utredarna ‘anlitades av ligan för att undersöka en fråga som ligan redan hade förutsett .’

Rättsgruppen skriver, ‘Den 18 januari till patrioterna innehöll också två signifikanta felaktigheter som ställde en ton för denna undersökning och var en uppenbar källa till media felrapport: 1) att en av Patriots fotbollar mättes vid 10,1 psi vid halvtid, en uppenbar felaktighet, 2) att alla Colts-fotbollarna mättes inom reglering, en annan felaktighet. Liga korrigerade aldrig detta meddelande i något avseende. Varför innehöll ligainnehållet att patrioterna behandlade undersökningen i månader på grund av felaktiga uppgifter? var inte oroliga av någon av dessa uppenbara fel eller av ligan misslyckades att rätta till dem. ‘
middag under 500 kcal Analys av åtta nyckelpunkter gjorda i New England Patriots 'rebuttal