kosttillskott viktminskning Amerikansk skådespelare uppmanar brandmän att rädda sig

bli smal fort Amerikansk skådespelare uppmanar brandmän att rädda sig

Mantooth sa att brandmän och paramediker gav honom närmaste syre 1975 efter att han utsattes för kolmonoxid i sitt hem. Han sa att läkare hävdade att kolmonoxiden i hans blod var så stor att om syre inte levererades på scenen var hans chans att överleva liten.

Mantooth sa också att hans syster ‘dog’ på väg till sjukhuset efter en bilolycka 1987, men en paramediker, brandman och flygsjuksköterska hjälpte till att återuppliva henne under medivacflygningen till sjukhuset.

‘Det kan ta resten av mitt liv för att hjälpa till att betala tillbaka det’, berättade han för brandmännen som samlades in för biennala konventionen för Atlantic Provinces Professional Firefighters Association i Corner Brook Monday. ‘Men du kan hjälpa mig genom att ta din hälsa och din egen säkerhet till hjärta. Du kan göra det genom att acceptera det faktum att du måste följa reglerna, reglerna, följa policiesa smärta i röven som de är.

‘Om du gör det för mig, hjälper du mig att betala en skuld som Imay inte någonsin kan betala, men det skulle säkert börja mig på en bra resa.’

Mantooth sa att vissa brandmän känner sig oövervinnliga, att det är heroiskt att ladda in i en brinnande byggnad utan att först följa rätt protokoll. Han sa för tre år sedan att 114 amerikanska brandmän dog i tjänsteområdet, för 98 år dog 98 och i år 91 dog på jobbet. I Kanada var 2010 40 år.

‘Om det inte är ett tvingande antal för att ni ska sitta upp och ta varsel, ber jag dig att hitta historierna om de 40 kanadensiska brandmännen, de 114 amerikanska brandmännen,’ sa han. Läs om alla de sorgande familjer som de har kvar. Läs om alla de stationerna,
kosttillskott viktminskning Amerikansk skådespelare uppmanar brandmän att rädda sig
alla de avdelningar som förlorade en bror eller en syster. Läs om alla dessa 114 begravningar och när du är färdig utmanar jag dig att komma hit och se mig i ögat och berätta för mig att jag slösar min tid. Jag tror inte att jag är.

Mantooth säger att det inte bara är ansvaret för avdelningar och fackföreningar att ta hand om brand och hälsa hos brandmän, men också deras egna. Men han sa också att det handlar inte bara om sina egna liv, det handlar om alla människors liv de inte skulle vara där för att rädda.

Den amerikanska skådespelaren, som är mest känd för att skildra karaktären Johnny Gage på tv-seriens nödsituation på 1970-talet, sade att kämpen för brandmännen nr 1 är hjärtattacker.

Brandmän måste därför vara försiktiga med farorna med jobbet med saker som koloxidförgiftning, men bör också träna regelbundet, äta friskare, gå ner i vikt, sluta röka och genomgå regelbundna medicinska kontroller.

Mantooth sa att han ber att det inte kommer att bli fler dödsfall, men sade att han vet att det kommer att bli.

‘Var inte en statistik,’ sa han. ‘Vilken typ av arv är det? Du vill att ditt barn ska gå upp till en skärm så här och säga, ‘det är min pappa, nummer 32.’? Ingen minns det. ‘
kosttillskott viktminskning Amerikansk skådespelare uppmanar brandmän att rädda sig