kalorier gå ner i vikt Amerikaner förlorar sin aptit till efterrätt enligt en ny rapport

att gå ner i vikt snabbt Amerikaner förlorar sin aptit till efterrätt enligt en ny rapport

News Weather Kinesiskt nytt år 2 Undersök Om oss Tävlingar Bay Area Människor Sport KTVUPlus Webblänkar Trafikunderhåll Jordbävningar Kinesiskt nyår Morgon på 2 brottsfiler Frank på Facebook Trending Oakland Warehouse Fire ‘Sixtio procent av folket äter efterrätt varje gång’, sa Caitlin Thorpe , också besöker från Washington State. När hon frågades om hon äter efterrätter svarade hon: ‘Jag vet inte. Ibland, men jag älskar verkligen det. Jag äter det mycket. ‘Men inte enligt en årsrapport om matmönstret i Amerika. Det fann att vi inte äter efterrätter som vi brukade. Det säger nästan tre decennier sedan sa 24 procent av amerikanerna att de åt efterrätt efter middag, nu har numret sjunkit i hälften. Endast 12 procent av de som äter hemma säger att de har något sött efter. ‘De är en massa skinniga minnesar som inte vet vad de talar om,’ sa Thorpe. av studien. I närheten av Miette Bageri var verksamheten stadigt sent fredag ​​eftermiddag. Två vänner körde från San Jose till Oakland, delvis för att hylla sin söta tand. ‘Vi har bara haft lunch och vi kom rakt hit och har något sött med vårt kaffe’, säger Kristen Yasukawa och Joy Lim,
kalorier gå ner i vikt Amerikaner förlorar sin aptit till efterrätt enligt en ny rapport
båda från San Jose. De köpte bite size-makaroner, som är bagerens bästa säljare. söt tand säger att desserter inte är begränsade till tiden på dagen eller ätas bara efter en måltid. Efter att ha bett in i en makarong, sa Lim till KTVU att det var värt köra för att komma till bageriet. Studien säger att årtusenden är mindre benägna att ha efterrätt än andra åldersgrupper, och att nio på tio inte äter efterrätt. ‘Nej. Jag är allt för efterrätter. Det är så konstigt att höra det. Desserter är mitt liv, säger Jessica Academia i San Leandro. En chef på Miette Bakery, Julio Guzman, säger att det enda fallet händer i januari på grund av nyårsbeslut. ‘Folk försöker äta hälsosammare eller bara försöker skära ner på socker eller gå ner i vikt ‘, sa Guzman. Den nya studien föreslår att desserter eventuellt kan försvinna från middagsbordet. Chef på Forge Pizza säger att det inte händer på restaurangen. vara som att eliminera en cocktail eller en öl. Det kommer aldrig att gå iväg. Det är en del av firandet av varför du går ut,
kalorier gå ner i vikt Amerikaner förlorar sin aptit till efterrätt enligt en ny rapport
säger Jeff Amber.