isbergssallad kalorier American Pharoah Triple Crown favorit

viktnedgång snabbt American Pharoah Triple Crown favorit

Sekretariatsägaren Penny Chenery och Affiliated Jockey Steve Cauthen tror att American Pharoah är den speciella hästen som kan avsluta en 37-årig Triple Crown-torka. Ron Turcotte håller med om.

Även om amerikanska Pharoah måste lyckas där 13 andra har misslyckats och erövrat 1: e milen Belmont Stakes 2015 den 6 juni, övertygade hans löpande seger lördag i Preakness både att hans bästa tävling är framför honom.

Förslaget till amerikanska Pharoah är hur han kan gå mot ett fält av hästar som förbi Kentucky Derby och Preakness för att köra serien ‘längsta ras. Det scenariot spelade ut förra året när Tonalist nekade Kalifornien Chrome’s bud att bli den första Triple Crown vinnare sedan Affirmed 1978.

Frågad om American Pharoah har vad som krävs för att vinna Triple Crown, sade Chenery telefoniskt: ‘Absolut. Frågan blir hur snabbt han återhämtar sig och förlorar inte för mycket vikt. Han verkar dock ha ett jämnt huvud och verkar vara chef för sina talanger. ‘

Trots att båda är starkt skyddande för sina respektive mästare ‘var legenden Chenery speciellt snabb att notera att Pharoahs Preakness-vinnartid på 1: 58,46 var ungefär fem sekunder långsammare än sekretariats 42 år sedan tror de också att den här senaste Triple Crown-kandidaten har immateriella tillgångar som skulle kunna göra honom till 12: e medlem i den exklusiva klubben.

I Kentucky Derby svarade amerikanska Pharoah kritiker som ifrågasatte sin förmåga att hantera utmaningar genom att hålla sitt eget i ett trångt fält innan han stängde starkt för en en-längd seger över Firing Line.

Kentucky-bredden, Kalifornien baserade colt visade sedan att han kunde hantera motgång på Preakness, komma ut ur porten snabbt från den fruktade nr 1 postpositionen och skaka av slop för att vinna med sju längder.

‘Båda dessa tävlingar tar något av honom,
isbergssallad kalorier American Pharoah Triple Crown favorit
‘ sade Cauthen, ‘men amerikanska Pharoah har ett gott sinne och han verkar som att han hanterar saker bra. Han tar saker och knullar knappt ett hår, vilket är väldigt viktigt.’

Amerikanska Pharoahs största test ligger framåt, men han visar ett löfte om att bli bättre.

‘Det finns ingen förnekande Amerikanska Pharoah var imponerande idag och vi borde alla njuta av hans prestation’, sa Turcotte, som redde sekretariatet till 1973 Triple Crown. ‘Sporten behöver en Triple Crown-vinnare och han kan mycket väl vara den.’
isbergssallad kalorier American Pharoah Triple Crown favorit