hur ska jag gå ner i vikt Allt om Salbutamol

går inte ner i vikt Allt om Salbutamol

hazaran skrev: 70kmph skrev: Det var ett foto på benen bakifrån med allt fett som ätit bort, bara vener

Och vad är anslutningen här? Det på scen 18 bestämmer Froome att han behöver ännu mer fettförlust och dyker upp någon oral salbutamol under scenen eller efter avslutningen och före dopingkontrollen? Eftersom det är den tidsram du föreslår här, med tanke på att vi redan har diskrediterat någon form av transfusion sedan sidan en. Känns som att vi spinner i cirklar.

Felriktningen är ganska effektiv eftersom det tar våra ögon bort från de resultatförbättrande effekterna av Salbutamol när de tas intravenöst eller oralt och fokuserar istället på sin legitima och icke-prestandaförhöjande effekt som ett inhaleringsmedel för astmatiker. Och förresten, vi påminns, Chris Froome har alltid varit en astmatisk, och han har faktiskt lidit fruktansvärt hela sitt liv.

Innan vi tar upp den svåra att svälja berättelsen om Froomes astma, låt oss dock komma ihåg att stora doser Salbutamol hjälper dig att gå ner i vikt och behålla muskler och därför gå snabbare. Och Chris var mycket magert och väldigt muskulös och väldigt snabb på dagen som han testade positivt. I gamla Perry Mason visar att det skulle ha kallats en ‘rökpistol’.

Men vi blir ombedda att ignorera rökpistolen och titta på en annan plats, astma världen, där Salbutamol inte har några prestationsförbättrande effekter eftersom det inhaleras. Vi är ombedda att glömma att Chris Froome är en uthållighetsutövare, den uthålligheten idrottare går snabbare med tyngdförlust och behållit muskeln, och att Salbutamol är mycket effektivt att göra just det. Det är som om vi hittade rökpistolen i svarandens hand och blev ombedd att inte överväga att han hade mördat någon med det , men att han var en livslång samlare av vapen, och vi får inte påpeka att sanningen i det senare uttalandet inte på något sätt förnekar sanningens förstånd.

Så vad betyder det här? Kort sagt, det betyder att Froome och Team Sky i 2014 slog på ett mycket smart sätt för att ta Salbutamol-dopingproblemet från bordet: Gör det offentligt och försvara det sedan som ett juridiskt, icke-förbjudet, viktigt inhalationsmedel för en mycket sjuk idrottare. Detta tvingade skeptikerna att träna sina vapen på Salbutamols prestationsförbättrande effekter som ett inhalationsmedel (det finns ingen) och slog alla in i debatten ‘Är Chris en astmatisk?’, Medan man artfully sätter upp den enda frågan som är viktig: Salbutamol är lätt erhållen, laglig, lätt missbrukad, har ett mycket kort halveringstid så det är svårt att upptäcka, är försvarbart när du är bäst för det och hjälper dig att gå ner i vikt och behålla muskelmassa och vinna stora turer.

Jag skrev just följande på Froome-tråden. Det hör tillhörighet här också:

70kmph skrev: Petacchi provet i Barcelona lab fann att det var oral dosering

I sitt vittnesmål uttalade professor Segura, direktören för Barcelona Laboratory, hans

anser att ‘Resultaten av det prov som kodas A926245, som jag har fått höra tillhör, tillhör Mr. It’s precis vad jag ville se, men jag kunde inte öppna Petacchi-fallet på CAS-webbplatsen på min dator. Låt oss bryta ner det.

Den 26 maj 2007 utfärdade Romlaboratoriet sin rapport. Det registrerade koncentrationen av salbutamol i prov A som 1352 ng / ml. Urinspecifik gravitation anfördes vara 1,033.

Det här är väldigt intressant. Om korrigeringen hade tillämpats skulle hans nivå ha minskats till 819 ng / ml. Men panelen accepterade inte detta. Varför inte? Läs vidare.

Mr Petacchi uppgav att han tog två ventiler av sin Ventolin-inhalator före loppet, två puffar innan han slutade loppet och två eller tre puffar efter loppet hade slutat, ungefär en timme innan han gav provet totalt 600 700 mcg salbutamol .

Inget av de studier jag har sett rapporterar att en inandad dos av den storleken skulle resultera i en urinkoncentration (korrigerad) på 819 ng / ml, även om dosen togs på en gång och urinen lämnades i topp, ungefär en timme Senare. Med tanke på Petacchis faktiska beskrivning av händelserna, vilket indikerar att endast 2 3 puffar togs inom en timme eller så att provet var, är det ännu osannolikt.

Och notera vad åklagarens experter säger:

Dr Botr, som varit direktör för Rom-laboratoriet sedan 1999 och chef för det olympiska laboratoriet vid Olympiska spelen i Turin 2006, gav bevis för att det var sällsynt att finna en koncentration av Salbutamol så hög som den som hittades. Han uppgav att han under de senaste nio åren i Romlaboratoriet hade det övergripande ansvaret för att kontrollera 60 70 000 prover för Salbutamol, varav cirka 80% var från idrottare i tävling. Endast cirka fem eller sex prover har visat sig innehålla en koncentration av mer än 1000 ng / ml Salbutamol. Vid 2006-OS i Turin hade han testat cirka 1 450 prover från idrottare och fann Salbutamol i cirka 16 eller 17 prover. Samtliga dessa hade innehöll mindre än 300 ng / ml salbutamol.

Dr Todaro uppgav att han under över 20 års verksamhet vid astmabehandling och som konsult vid de olympiska spelen hade aldrig sett ett fall där, efter terapeutisk användning av inhalerad salbutamol, koncentrationen av salbutamol i en idrottarens urin överskred 1000 ng / ml. Han ansåg att en koncentration av 1352 ng / ml skulle indikera att en idrottsman hade tagit minst 12 puffar av Ventolin (1200 mcg salbutamol) om det var den enda vägen som användes för att administrera den.
hur ska jag gå ner i vikt Allt om Salbutamol