hur man går ner i vikt Altoona Area Public Library tillkännager aktiviteter för november

viktminskning app Altoona Area Public Library tillkännager aktiviteter för november

Altoona Area Public Library, 1600 Fifth Ave., har meddelat sina aktiviteter för november. Fredagar på biblioteket. Utbildade livsstilsledare hjälper dig att gå ner i vikt och öka fysisk aktivitet i en interaktiv gruppinställning.

Deltagarna ges stöd för att minska risken eller fördröja starten av typ 2-diabetes. För att kvalificera sig till det fria programmet måste du vara 18 år eller äldre och ha före diabetes eller riskera att utveckla diabetes. Registrering krävs. Ring wellness teamet på 866 415 7138. Detta program tillhandahålls i samarbete med Geisinger Health Plan.

n Barn i åldrarna 6 till 12 är inbjudna att gå med i en Lego Club på biblioteket. Allt du behöver är din fantasi. Torsdagar. Registrering krävs genom att ringa 946 0417, ext. 123. idag i styrelse rummet. Kom i några timmar eller stanna hela dagen. Njut av andras företag som tycker om att göra handarbete. Lärare kommer att vara tillgängliga. Nybörjare kommer med 8 nålar och lite ljusgarn. Detta är ett gratis program. Måndag i biblioteksteatern. Marsena Fickes kommer att prata om att ge gamla eller kasserade möbler ett nytt liv. Fickes skriver en historia eller en dikt för att följa med varje färdig bit. 9 november och 30 i biblioteksteatern. För mer information eller för att registrera, ring Citizens Bank på 944 1081 eller 944 1050 eller cirkulationsdisken på 946 0417, ext. 125. 16 november i biblioteksteatern. Denna presentation kommer att markera bokstäver som förmedlade krigstid,
hur man går ner i vikt Altoona Area Public Library tillkännager aktiviteter för november
samhällets styrka och värdet av högre utbildning. Upptäck historier om humor, uthållighet och sorg som berättelserna om Penn State Altoona soldater, seglare och flygare utvecklas. 18 november. Barn kan bygga egna Lego skapelser i ungdomsrummet. Ring 946 0417, ext. 123, för att registrera. 18 november på den stora skärmen i biblioteksteatern. Inträde är gratis.

n Familjer med småbarn kan kolla in bibliotekets fria utbildningstider för vårdgivare och barn i åldrarna 1 till 5. Registrering krävs genom att ringa 946 0417, ex. 123.
hur man går ner i vikt Altoona Area Public Library tillkännager aktiviteter för november