hur man blir smal snabbt Alumni Profiler

gå ner ett kilo i veckan Alumni Profiler

Meaghan Ogilvie vackra undervattensbilder har fått stor uppmärksamhet både i Kanada och utomlands. Bland de senaste accoladerna finns en topp 10-finish i Mode-kategorin vid 2013 World World Photography Awards. Meaghan-arbetet valdes från över 62 000 bilder inkomna från 170 länder. Hon vann också ett hedervärt namn på hennes bild ‘Succumbed’ från International All Women 2013 Art Exhibition. Under 2012 fick hennes fotografiska arbete exponering i Silvershotz International Journal of Contemporary Photography Annual Folio. Hos hemmet har den Toronto-baserade fotografen blivit framhävd i Elle Canada Magazine, Breakfast Television och varit en del av flera lokala evenemang inklusive Nuit Blanche. Meaghan kreativ inspiration kommer från många källor, inte minst var hennes pappa kamp med den degenerativa neurologiska sjukdomen Multiple Systems Atrophy (MSA). Med fokus på de negativa effekterna av sjukdomen, blev jag inspirerad för att fira rörelsens frihet och alla av dess uttryck utan vikt, tyngdkraft och begränsningar. Djupdjupet fascinerade mig med alla sina mystiska egenskaper och utmaningar. Den presenterade sig som en terapeutisk frisättning och en idealisk miljö för att utforska rörelsen, förklarar hon. Den senaste serien fokuserar på skyddade landskap i Costa Rica, Brasilien och Belize. måste överväga naturen som en del av vårt liv snarare än något vi kan utnyttja, säger Meaghan. det här arbetet är jag engagerad i att inspirera andra att hjälpa till att bevara våra naturliga landskap som vi kan förlora. Bilder från serien var presenterade i 2012-Artistprojektet i Toronto och har blivit utvalda för tillträde till Applied Arts 2013 Fotografi och Illustrationspriser. fotografi som en möjlighet att lyfta fram frågor av betydelse för henne. Visdom och skönhet i traditionella aboriginala muntliga historier och berättelser kommer att tjäna som utgångspunkt för hennes nästa arbetsgrupp. Också vill jag göra mitt arbete tillgängligt för någon, oavsett deras sociala status, säger Meaghan som har donerat sitt arbete till flera välgörenhetsorganisationer inklusive AIDS-kommittén i Toronto. är för alla att dela.
hur man blir smal snabbt Alumni Profiler