hur gå ner i vikt Amy Purdy och Michael Phelps utgör helt naken för ESPN Magazine

viktminskning tips Amy Purdy och Michael Phelps utgör helt naken för ESPN Magazine

Prata om två imponerande arbetsgrupper!

Paralympisk snowboarder Amy Purdy och olympisk simmare Michael Phelps är bara två av de idrottare som presenteras i ESPN Magazine’s 2014 Body Issue, där de flaunted sina passande figurer genom att posera naken.

Purdy, som nyligen konkurrerade på ABCs Dancing With the Stars, öppnar sig för att bli en amputär och hennes karriärbanor i en intervju med publikationens hemsida. ‘Jag var 19 år och jag kände att jag hade influensa en dag. Inom 24 timmar var jag på sjukhuset om livsstöd och jag fick mindre än 2 procent chans att leva. Det tog fem dagar för läkare för att få reda på att jag hade kontrasterat bakteriell meningit. Jag slutade med att förlora benen under knäna från septisk chock, säger Purdy, nu 34, påminner om. ‘Men jag måste säga att om jag inte hade gått igenom den erfarenheten, skulle jag verkligen inte vara där jag är idag.’

Efter att ha varit i koma i två och en halv vecka placerade läkare Purdy på livsstöd. ‘Sedan sattes jag in i en inducerad koma’, säger hon. ‘Det kände mig som om jag hängde med mina fingertoppar på en klippa, som bokstavligen hängde på en tråd,’ fortsätter hon. ‘Det kände mig som om jag bara slappna av i en sekund så gick jag.’

Purdy gick upp på en snowboard ungefär sju månader efter att hon förlorat sina ben. Vid tiden var hon fortfarande mycket sjuk var han fortfarande 83 pund, jag hade fortfarande njursvikt, säger Purdy. Men jag har aldrig missat en årstid med snowboard och jag gjorde det till ett mål som jag inte skulle saknar den säsongen om jag tappade bort mina ben eller inte. ‘

Erfarenheten gjorde att Purdy uppskattar sin kropp på ett helt annat sätt. ‘Det jag älskar om min kropp, speciellt just nu, är precis hur stark det är’, säger hon. ‘Jag har känt att kontrast av det är så svagt och sårbart som det kan vara. När jag var på sjukhuset och jag förlorade mina ben, gick det för att känna sig starkare än någonsin och att veta att styrkan i min kropp har varit vad jag har fått när jag är i dag, så långt som Paralympics och Dancing With Stjärnorna är så stolta över hur hälsosam jag är. ‘

Bilderna, taget av Paola Kudacki, är verkligen ett testamente för det.

När det gäller Phelps var posera naken ingen stor sak. ‘A Speedo’ döljer verkligen inte så mycket, säger han.

Under sin kortvariga pension säger Phelps att han packat på pund. ‘Åh, jag var tjock. Jag blev tjock och ur form. Det var svårt för att jag alltid hade ätit vad jag ville när jag ville ha det’, säger guldmedaljen på 18-talet. ‘Jag skulle alltid vara som,’ Okej, jag kommer att träna, ‘och jag skulle aldrig gå. Visst nog, 25 pund senare, sa jag fortfarande samma sak. Det var bara en del av min inlärningsprocess. ‘

Den 6 fot 4 simmaren säger att vikten kom lätt ut när han började träna igen. ‘Jag kom ut ur duschen en dag och jag gillar,’ Wow. Vad gör jag? ‘ Det var alldeles efter det. Jag förlorade 25 pund i förmodligen sex veckor som tränar två timmar om dagen, äter hälsosamt, ‘avslöjar han.’ Det kasta sig av. ‘

Klockan 29 har Phelps ‘kropp vissa begränsningar.’ Jag återhämtar mig inte så fort som jag brukade, säger han. ‘Det är en av anledningarna till att jag måste ändra vad jag lägger i min kropp. Det är inte den 18 åriga kroppen som det var förut. ‘

Huruvida han försöker gå ner i vikt eller komma tillbaka, tycker Phelps oövervinnerlig. ‘Jag tror inte att det är något som du inte kan’, säger han till ESPN The Magazine. ‘Första gången du tvivlar på dig själv, kanske du bara ger upp där eftersom du säger att du är klar, du är klar.’

Andra idrottare profilerade inkluderar snowboarder Jamie Anderson, tennisspelare Tomas Berdych, bobsledder Aja Evans, fotbollsspelare Larry Fitzgerald, fotbollsspelare Omar Gonzalez, surfare Coco Ho, boxare Bernard Hopkins, klippdykare Ginger Huber, hockeyspelare Hilary Knight, basketbollsspelare Angel McCoughtry, fotbollsspelare Megan Rapinoe och tennisspelare Venus Williams. Body Issue är tillgänglig för köp den 11 juli.
hur gå ner i vikt Amy Purdy och Michael Phelps utgör helt naken för ESPN Magazine