gå ner i vikt på en vecka Amy Schumer Förvånad av Weightloss Förfrågan från Trainwreck Movie Executives

mat vid viktminskning Amy Schumer Förvånad av Weightloss Förfrågan från Trainwreck Movie Executives

Bild: Amy Schumer Glamour Women of the Year Utmärkelser som hålls på Berkeley Square Gardens Avgångar vid Berkeley Square Gardens London, Storbritannien.

Hon blev kallad till ett möte med filmbossarna innan produktionen på den romantiska komedin började och frågade om hennes leta efter i filmen, och hon medger att hon ursprungligen inte förstod vad de menade.

Filmledare anställde en kändisutbildare för Schumer, men hon kunde inte ta processen på allvar.

Hon fortsätter skämt: ‘Den här killen tränar alla. Och han gick in för att träffa mig för första gången och jag kunde se honom som att bedöma han som att titta mig upp och ner. Han är snäll och tittar på mig som hur du skulle titta på ett brännsoffer.

‘Så då är han som’ Så hur många drinkar har du på en vecka? ‘ Du vet hur läkare kommer att ge dig ett frågeformulär? Jag ljuger alltid, men den dagen var jag som. ’36’, och han var som, ‘Ingen alkohol’, och jag var som ‘Ingen alkohol, ja’. Och han är som, ‘Gå mig igenom vad du äter på en dag’ och han stannade mig vid middagen. Han är som ‘Jag har hört nog.’ Och då fick jag min nya måltidsplan. och jag är glad att säga att jag förlorade tre pund. ‘
gå ner i vikt på en vecka Amy Schumer Förvånad av Weightloss Förfrågan från Trainwreck Movie Executives