gå ner i vikt med styrketräning America Ferrera bjuder adios till ‘Ugly Betty’ på 4 e säsongen DVD Innehåller intervju och första

ofrivillig viktminskning America Ferrera bjuder adios till ‘Ugly Betty’ på 4: e säsongen DVD Innehåller intervju och första

Fans som har följt panchos försök och tränar med ‘Betty Suarez’, en ambitiös ung kvinna som bestämde sig för att bli den bästa journalisten som hon kunde vara, men att hitta sig fast på det till synes värst möjliga stället för att vårda sina talanger, har just avslutat njuter av de bästa fyra säsongerna av sina TV-serier. Betty var tvungen att resa till Manhattan varje dag för att jobba med sin familj i utkanten av Big Apple, för att arbeta för Eric Meade, skirtchasing, ibland redaktör för den alltför höftiga, ultramoderna Mode Magazine (en fiktiv hybrid som liknar det bästa och allra värsta av sådana publikationer som Vogue, Marie Claire och Vanity Fair), som befann sig i ett konstant torvkrig med sin kreativa regissör (Vanessa Willams). Det var alltid drama, backstabbing och skvaller pågår i hela Modehallarna och dess moderbolag Meade Publications. Lovers of Ugly Betty var uppenbarligen brutna över att komediets moderbolag ständigt rörde hysteriska serierna hela veckoslutet i hopp om att hitta den som en mer produktiv och tittarvänlig tidslucka. Den hade emellertid motsatt effekt även de mest hängivna anhängare av Ugly Betty hade problem att ta reda på vilken natt eller vilken tid den roliga, vittiga och banbrytande serien skulle vara på. Tyvärr, i tv-verksamheten är den ständiga tidsluckans shuffle vanligtvis en indikation på en enda avstängning. Det var sant att showens främsta skådespelerska, America Ferrera, var fast besluten att ge fansen den bästa säsongen av showens fyraårsperiod.

Efter att ha blivit helt felfri föreställningar i sådana filmer som den latinamerikanska kulten slog Real Women Haves Curves och smart box office phenom The Sisterhood Of The Traveling Pants, sköt skådespelerskan Salma Hayek på sin producent s sombrero för att utveckla Ugly Betty, en utmärkt tid, Engelska remake av ‘Yo Soy Betty La Fae’, den populära Columbian novellaen (soapopera) och Hayek personligen plockade America Fererra för Betty Suarez huvudroll. Världen av high fashion skulle aldrig vara detsamma när Betty snubblade in i Sky scrapper bor hos Meade Publishing. Det finns underdogs och då finns Betty Suarez, den ultimata ‘fisken ur vatten’. Hennes ansträngningar att passa in med sina kollegor på en blankt magasin kan ha orsakat oavsiktligt hysteriska resultat, men de också hade publiken rooting för deras favorit fashionista.

En träff med både kritiker och tv-tittare, en liten släpp i betygen orsakade de högre upsna i nätverket att gå i panik under den sista halvan av säsong fyra. För de fans som mirakulöst kunde hitta den under prime time shuffle, började de hoppa på internet och utrusta de flesta av programmen som de bästa episoderna som Ugly Betty någonsin hade producerat. Men det var för lite, för sent, och den oundvikliga glidningen i betyg gör säsong fyra sin sista. Men i slutet av säsongen var hennes familj, vänner, de anställda i Mode som inkluderade Eric Mabius (Daniel Meade), Tony Plana (Ignacio), Ana Ortiz (Hilda), Judith Light (Claire Meade), Becki Newton (Amanda) Michael Urie som (Marc), Mark Indelicato (Justin), Daniel Eric Gold (Matt Hartley) och prisbelönt sångerska, skådespelerska och dansare Vanessa Williams som showens främsta skurk, Wilhelmina Slater och karaktären av Betty Suarez hade kommit långt sätt. Hon kom äntligen till sin egen och fick vad hon jobbat så hårt för. Men vad hon inte förstod är att hon började på så många sätt och om hon ville spela i de stora ligorna behövde hon fortsätta. Ugly Betty: Den fullständiga fjärde och sista säsongen fokuserar på Bettys omvandling både personligen och professionellt och hur hon ska navigera i nya vatten som bara hon kan. Om Betty vill lyckas, måste hon återigen förlita sig på sitt hjärta, uthållighet och intelligens tillsammans med lite hjälp från hennes familj, vänner och några osannolika allierade.

Hålls med utvalda medlemmar av underhållningspressen i Beverly Hills svarta Four Seasons Hotel, tidigare i sommar för att marknadsföra sitt senaste indieprojekt, My Own Family, den animerade, 3D-potentiella studieklubben. Så här tränar du din drake och slutet på en era med fula Betty.

Är du lika hjärtbruten om att Ugly Betty kommer till ett slut som dina fans är? ‘Den värsta delen av det för mig är att jag kommer sakna kastrullen och besättningen. Dessa var människor jag tillbringade med mina dagar och vi dök upp ihop. En del av mig är väldigt exalterad att förkroppsliga andra karaktärer, men jag ljuger om jag inte sa att det är en stor sorg i mig också. bodde så länge hos Betty och jag älskar henne. Jag älskar vad hon säger till kvinnor, vilket betyder att det inte spelar någon roll för vad någon annan säger eller som försöker stoppa dig. Du behöver bara modet att följa dina drömmar. Jag är säker på att om några månader tänker jag, ‘om jag bara kunde höra från Betty’ ‘

Det låter som om du är ganska ledsen och du ‘saknar redan Betty.’ Som jag sa är det minaste sak om det för mig att jag skiljer vägar med min familj. Det har varit de senaste fyra åren i mitt liv i de flesta intensivt sätt. Vi arbetade tio timmar om dagen på Ugly Betty och det blir ditt liv. ‘

Det har varit tufft på dig att säga adios till Betty för bra, har det inte? ‘Jag älskar Betty och jag’ har vuxit så nära henne också. Så det blir väldigt svårt att säga adjö eftersom jag växte upp på showen. Men jag är så stolt över vad showen har inneburit för att så många människor inklusive unga kvinnor som säger att Betty fick dem att stiga upp och veta att de kunde göra någonting. ‘

För de grymma Betty-fansen som missade de sista episoderna av säsong fyra, kan du avslöja några ledtrådar om hur serierna slår upp? Finns Betty äntligen hennes lyckliga slut? ‘Jag ville sätta ihop det genom att ge karaktärerna rättvisa. Det är de enda saker jag ska berätta för dig. Det är därför jag är så tacksam att ABC inte drack pluggen utan att ge oss chansen att ha vårt slut. Jag lovar dig att jag har haft inmatning i den här utställningen sedan dag ett. Jag pratade med skaparen av showen om den sista episoden av Betty från Season One. Hela serien hade varit ett fall av ‘What’s the point?’ som vi leder till den stora finishen. ‘

Är du någonsin förvånad när du tittar på hur långt du har kommit sedan du var den nykomlingen i riktiga kvinnor har kurvor? Jag tänker tillbaka till när jag var 17 och ville bara ha möjlighet att göra någonting i den här verksamheten. Jag skulle ha gjort något kommersiellt ‘Gör det infomercial!’ Jag blev så lycklig med vad som kom mitt sätt. Jag tror att livet är på rätt ställe vid rätt tidpunkt just nu i historien. Jag var sex när hon började. Lycklig för mig att jag var 17 när hon gjorde det. Resten är historia förutom att jag måste säga att jag är tacksam för alla andra spansktalande skådespelerskor som tillbringade sina karriärer och spelade hundratals tjejer. Jag står på ryggen och hoppas att hedra dem. ‘

Skulle du någonsin tillåta ras eller färg att ingå vem du älskade eller gift? Skulle du berätta för dina föräldrar om de hade ett problem att bara tänka på sin egen verksamhet? ‘Jag bryr mig om race och färg när det gäller allt inklusive kärlek? Absolut inte. Det bästa är att jag är en del av en generation som verkligen inte bryr sig om det. Det handlar om personen och vad som är inuti dem. Mitt motto i kärlek är att bara följa ditt hjärta. Det handlar om hur personen behandlar dig framför allt annat. Kärlek är färgblind i min bok. ‘

Under hela din karriär har du någonsin hört, ‘Du kan inte göra den här rollen för att du är spansktalande och där är du’ ta många latinamerikanska ledande damer i Hollywood? ” Jag hörde det och vet att många andra skådespelerskor som är latinamerikanska banade vägen för mig. De spelade 100 pigor, så jag kunde komma in och spela en roll som Betty. Jag kommer alltid att rida på ryggen. ‘

I en nyligen utgåva av Vanity Fair med sin unga Hollywood årliga omslag är alla skådespelerskorna unga, kaukasiska starlets. Som en skådespelare av färg, hur gör det din spanska sensibilitet? ‘Det är bilden av perfektion och skönhet. Jag antar att det här säger att vi fortfarande har en lång väg att gå innan den är lika. Jag bläddra igenom sidorna i Vogue och du måste vara blind för att se hur det inte är så mångsidigt. Vad ett litet sinnat perspektiv, men det handlar om att sälja drömmen. ‘

När du började din karriär var du lite tyngre. Har någon någonsin sagt att du ska gå ner i vikt? ‘Jag är m Hispanic och vi’ sticker inte siffror! En spansktalande kvinna är vacker i sin egen form. När jag började var jag så obetydlig att de inte försökte göra mig över. Jag har bara inte spelat någon roll. Så, jag fick aldrig veta att jag skulle förlora femtio pund. Ingen sa att gå ner i vikt eller byta namn eller färga mitt hår. Jag fick inte rollerna och de berättade aldrig för mig varför.

Idag känner du dig någonsin medveten om varje bit av mat du tar? ‘Jag’ är en person som gillar att känna sig bekväm och inte självmedveten. Ja, jag tittar på vissa saker som att äta glass. Jag behöver allt självförtroende för att göra mitt arbete. Men det sagt, det handlar inte om att vara en supermodel för mig. Det handlar bara om att må bra i min egen hud och mår bra om vem jag är som person. Jag vill omfamna hälsan. Det är därför jag inte överdriver. Det handlar bara om att må bra. ‘

Jag tror inte att vi vet mycket om din familj. Kan du prata lite om dem? ‘Jag är den yngste av sex och min mamma är super fantastisk. Hon gjorde det lätt, eftersom hon uppfostrade oss. Min pappa var inte’ ta stor del av mitt liv. Men min mamma arbetade som en verkställande direktör för Hilton Hotels, och vi flyttade till Amerika. Hon betonade utbildningen. Under tiden hade jag agerat i teater sedan jag var sju och jag älskade bara att göra det. Jag var en mycket bra student och skådespelare var bara min hobby. Jag visste att det inte var realistiskt att drömma om en karriär som skådespelerska. Men när jag var sjutton, blev det verklighet när jag kastades i riktiga kvinnor har kurvor. ‘

Vilken typ av brev får du som latinamerikansk skådespelerska från både Latina och kvinnor av alla färger? ‘Jag får fortfarande brev från riktiga kvinnor och unga tjejer som identifierar med Betty. De kanske inte är citatet, unquote vackra tjejen på deras block eller i skolan. Men under lurar den här fantastiska tjejen vars ande är den vackraste tingen i världen och hon är verkligen vacker. ‘

Ugly Betty Den fullständiga fjärde och sista säsongsbonusfunktionen: ‘Betty Bloopers’; Borttagna scener; ‘Betty går Bahamas’ och Mode After Hours ‘featurettes och Webisodes.

TILLGÄNGLIGA NYA UTSLÄPP TILLGÄNGLIG DENNA VECKA PÅ DVD + BLU RAY:

Du kan argumentera allt du vill, men du skulle bara slösa andan, för det finns inget sätt att du kan övertyga miljontals fans som levde genom Dexters jakt efter den blodiga, nådeslösa Trinity Killer som Season Four är inte den bästa säsong av skådespelare Michael C. Halls grusiga, gritty och grymt prisbelönta serie hittills. Jag kommer att titta på vad jag säger, för jag går med förutsättningen att du kanske har missat en episod eller två från säsongen för någon anledning (kanske du var fast mellan himmel och helvete när Lost kom för att stänga) och att diskutera säsong fyra är en liten bit som att gå genom ett delikat Spoiler Alert minfält. Även om de flesta av er planerar att plocka upp Dexters Season Four Blu ray eller DVD för att återuppliva alla suspensefula, skrämmande och chockerande ögonblicken tillsammans med Amerikas favorit seriemördare Dexter Morgan, kommer jag att hålla spelväxlarna till mig själv. En ond seriemördare, Dexter kämpar för att behålla sin genomsnittliga killen fasad samtidigt som han uppfyller sitt behov av att döda och (i en riktig show av gemenskapens anda) rensa upp gatorna i de mest farliga städerna och de värsta brottslingarna slår ut dem en efter en. Med sin egen fru och barn att se upp för, har Dexter mer att förlora än någonsin som han dras in i ett dödligt spel med en brutal seriemördare med namnet ‘The Trinity Killer.’ Under den nittande säsongen sätter John Lithgow sig i casten i rollen som Trinity Killer, en kall beräkningsprestation som vann honom en Golden Globe och en Emmy-nominering för enastående gästspelare i en drama-serie. En filmisk spänningsresa som också stjärnor Julie Benz, Jennifer Carpenter, Desmond Harrington, Lauren Velez , David Zayas och James Remar som kommer att hålla dig och andra Dexter philes gissade fram till sista stund. Dexter: Den fullständiga fjärde säsongen DVD + Blu ray Bonusfunktioner: Biografier och fotogalleri. BLU RAY ONLY: Blu ray BD Live! Inkluderar intervjuer med Michael C. Hall, Clyde Philips, David Zaya, John Lithgow, Lee, Julie Benz, Lauren Velez, Jennifer Carpenter och James Remar. Californication Säsong 3 Episoder 1 2; Tudors Season 4; Episodes 1 2 Ad Episodes Episode 1.

Baserat på en sann historia ger Golden Globewinner Claire Danes en triumferande och minnesvärd prestation som Temple Grandin, en autistisk ung kvinna som blev en av USA: s mest anmärkningsvärda framgångshistorier. En extraordinär film,
gå ner i vikt med styrketräning America Ferrera bjuder adios till 'Ugly Betty' på 4  e säsongen DVD Innehåller intervju och första
Temple Grandin, kronor Dr. Grandins tidiga diagnos ; hennes turbulenta tillväxt och utveckling; det varaktiga stöd hon fick från sin mamma, moster och vetenskapslärare; och hennes framväxt som en mycket funktionell och respekterad forskare vars medfödda känslighet och förståelse för djurbeteende ledde henne att revolutionera boskapsindustrin. För att försöka hjälpa tittare att förstå autism går den visuellt uppfinningsrika filmen utöver Grandins ord och tar publiken in i hennes sinne via en serie snapshotbilder som spårar hennes självuppfattningar, vilket gör det möjligt att förstå hur en autistisk person behandlar världen runt dem. Grandin har doktorsexamen i djurvetenskap från University of Illinois. En full professor i djurvetenskaper vid Colorado State University talar om hela världen om både autism och boskapshantering. Över hälften av boskapen i Nordamerika hanteras i humana system har designat. (Endast på DVD). Bonusfunktioner: ‘Making of Temple Grandin’ featurette; Ljudkommentar med Dr.

Efter sju årstider fortsätter livet i den lilla staden Tree Hill. Tittarna kommer att bli fascinerad av de övertygande storylinerna och engagerande nya tecken som presenterades under den sjunde säsongen av det populära dramatiska One Tree Hill. Med en gjutning med långa favoriter och nya cast-medlemmar, har James Lafferty, Sophia Bush, Bethany Joy Galeotti, Austin Nichols, Robert Buckley, Shantel VanSanten, Jackson Brundage, Lee Norris, Antwon Tanner, Lisa Goldstein, James Lafferty, Jana Kramer och Paul Johansson. När Season Seven börjar, är Lucas och Peyton borta, men One Tree Hills berättelser om sammanflätade liv och lustar är starkare än någonsin. Nathans NBA-karriär hotas av explosiv skandal. Haley står inför en familjetrage. Brooke tror att hon har hittat äkta kärlek med Julian tills en Hollywood-hottie bestämmer att han bara är hennes typ. Dan lämnar slammaren för mediefokuset och en sexig ung fru (någon annan fans vet). Millie spiraler till självförstörelse, bryter Mouths hjärta. Och övertygande nya tecken kommer fram: Haleys vackra syster Quinn (VanSanten) och Nathan s Clay (Buckley), både med hemligheter från det förflutna och dramatiska nya berättelser att berätta. Vänner och älskare, berömmelse och öde allt händer i Tree Hill.

Big Money Rustlas, en hardcore, upprörande DVD-prequel till Big Money Hustlas, en avskräckt spelare, Big Baby Chips (Violent J) har tagit kontroll över den lilla ökenstaden Mud Bug med sina våldsamma antics. Men Big Baby är inte ensam räddare i sin onda strävan, eftersom han har hjälpt till med sina två fåniga ‘ja’ män Dusty Poot (Monoxid) och Raw Stank (Jamie Madrox), tillsammans med hans hotfulla Hackman Hack Benjamin (Jumpsteady). Hans långa regeringsrörelse kan snart sluta när en glömd hjälte som heter Sugar Wolf (Shaggy 2 Dope) rider in för att lösa in sitt efternamn som Mud Bugs nya sheriff och få fred till de rädda stadsmänniskorna. I sin strävan efter rättvisa finner Sheriff Sugar Wolf tro på den lokala vapenmannen, Dirty Sanchez (Mark Jury), och en vaken nattvakt, Bucky (Jason Mewes). Penned av Violent J och regisserad av Paul Andersen, Big Money Rustlas är en skandalös og ond rida genom det vilda västern. Förutom ICP och Twiztid kommer Juggalos även att se andra välbekanta ansikten som bor i staden Mud Bug, inklusive Boondox, ABK, Blaze, Mike E. Clark, Kottonmouth Kings och Wolfpac. Dessutom finns det speciella gästspel från stjärnor som Tom Sizemore, Ron Jeremy, Brigitte Nielsen, Vanilla Ice, Todd Bridges och Dustin Diamond (Only On DVD). Bonusfunktioner: Kommentar av Insane Clown Posse; kommentar av regissören Paul Anderson och skådespelare Mark Jury; Movie Premiere featurette; Bildspel och musikvideor med Insane Clown Posse och Twiztid.

Laurence Olivier har länge ansetts vara en av de största skådespelare och filmskapare att komma fram på amerikanska stränder från U. K., sedan uppfinningen av den pratande bilden. Från hans årtionden arbetade briljanta filmföreställningar i klassiker som Wuthering Heights (1939) och Rebecca (1940) till sin senare dag som Zeus i campy, originalfilmversion av Clash Of The Titans och 70-talets nazistiska kloningstrillare The Boys I The Band till hans fantastiska scenproduktioner av Shakespeares finaste skådespelare från Richard III, Romeo + Juliet och hans prisbelönta filmiska klassiker (där han ledde och tog huvudrollen) 1948 s Hamlet. Sedan 40-talet har det har varit flera ädla försök av filmskapare att matcha intensiteten och passionen av Oliviers filmutolkning av vad som har blivit universellt hyllat som The Bards mest oförglömliga, flyktiga och bäst skriftliga tragedi. Men irländsk född, RADA-utbildad skärm och scenskådespelare / regissör Kenneth Branagh kan verkligen ha överträffat Oliviers anpassning av Hamlet med sin första fulltextfilmversion av William Shakespeares största arbete. Den tidlösa historien om mord, korruption och hämnd återställs i en överdådig 1900-talets värld, genom att använda Sprawling Blenheim Palace som Elsinore och stationerar mycket av energin är elektrifierande på grund av en lysande gjutning som inkluderar Branagh som Hamlet, Sir Derek Jacobi, Sir Richard Attenbourough, Julie Christie, Billy Crystal, Robin Williams, Dame Judi Dench, Gerard Depardieu. Sir John Gielgud, Rosemary Harries, Charlton Heston, Jack Lemmon och många fler. Spänningen i Bards ord och en äventyrlig filmstil lyfter historien från sin ofta skuggiga atmosfär till fullt upplyst sidovy och raseri. Först tackla Henry V på storskärmen, Branaghs 1989 Hamlet-extravaganza sköt på 65mm film och utställd i Panavision Super 70 släpps på Blu ray för första gången någonsin den 17 augusti, inslagen i en inbunden 36-sidig Blu Ray-storlek bok, komplett med produktionsanvisningar, produktionshistoria och trivia om filmen.

Även om du borde få trettio fransar för att missa de två årstiderna av den utsökta, campiga och sensationella smutsen Courteney Coxs underbart roliga, sexiga, aktuella och första inlägget Friends-projekt, kommer alla att bli förlåtna om du erkänner att du har blivit en passionerad , hade fan av Cougar Town och du blir redo att springa och köpa hela den första säsongen på DVD just nu. Efter att ha tillbringat de senaste sjutton år som en fru och mamma, har nyligen skilda Jules (Cox) motvilligt vattnat tillbaka i dating Jules tacklar Jules att hennes två bästa vänner knappast kan stå varandra, hennes före detta man hänger sig runt om i hennes huvud. Nu är fyrtio någonting och singel, tackar Jules livet, föräldraskap och vänskap. mer nu än han gjorde under sitt äktenskap och där är den snygga skilda grannen som Jules inte kan komma ut ur hennes huvud. Packad med skratt höga ögonblick och med en cast av TV: s ljusaste komiska stjärnor (inklusive Brian Van Holt, Christa Miller, Busy Phillips, Dan Byrd, Josh Hopkins och Ian Gomez) Cougar Town är mer än en plats, det är state of mind. (Endast på DVD) Bonusfunktioner: Bloopers; Borttagna scener; featuretten ‘Taming Cougar Town’, ‘Ask Barb’ serien; ‘Varför Floria, Story Changes’ featurette; Jimmy
gå ner i vikt med styrketräning America Ferrera bjuder adios till 'Ugly Betty' på 4  e säsongen DVD Innehåller intervju och första