gå ner i vikt kost Alm anpassar sig till livet vid brott

bra mat för viktminskning Alm anpassar sig till livet vid brott

HomenewsHeadlinesArmed rån på KFC i Grand ForksAs elev beteendeproblem ökar på skolor, mer personal utbildning hur man bäst hanterar demGen undersöker studentavgifter efter kassör arrestWeather Talk: Sen vinter väder skapar sin egen humörFire på North Fargo homeweathersportsHeadlinesDeKok vann låt cancer stoppa honom från coaching sporten han älskarWare, Bismarck Century rally förbi Mandan för klass A-titelMustangs faller till Century i deras första tillstånd pojkar titeln utseendeUND nedgångar Omaha i övertid för att avancera till NCHC Frozen FaceoffHillsboro Central Valley vinner region 2 titel, få chans att försvara state titlebusinessHeadlinesND MDU Resources firar milstolpar Kan sojabönor Stora kraftanvändare har en egen idé för att möta framtida energibehov i Minnesota. Att ta upp en fråga, tre ledande befattningshavare från Essentia Health leave staffDAPL mäter intresse för att öka oljeproduceringsfaktorer. Vad går det om: Trichomoniasis och hand-, fot- och munsjukdom Tillbaka till skolan: Doktor varnar lokala föräldrar till idrottare om hjärnan traumaradioHeadlines970 WDAY On Demand: Mike McFeely Show 3/9/18 970 WDAY On Demand : Mike McFeely Show 970 WDAY On Demand: Jay Thomas Show Pickup Pull Crash, Officer Inblandad Skytte, Grillar Recept, Jay New Motors Show, Shane Tibiatowski, Fairway Independent Mortgage970 WDAY på efterfrågan Rob (re) Port (med gästerna Kelly Armstrong och James Kapitan) 970 WDAY On Demand: Mike McFeely Show Ben Hanson, Dr. Han sa att han inte har rört en boll i ett spel sedan han var i åttonde klass och har inte spelat stram ände sedan dess.

Alm, nu en sophomore vid University of North Dakota, är i sitt första höst i slutet efter övergången från försvaret.

Och Alm skämtade inte med sina Hawley-vänner. Han kanske spelar en faktor i tight end för Fighting Hawks den här säsongen.

För en spelare som inte har tagit ett pass i ett spel på år,
gå ner i vikt kost Alm anpassar sig till livet vid brott
slår han huvudet på Memorial Stadium under hösten lägret när stor nr 93 tar ett tag.

‘Jag var exalterad att höra allt det,’ Alm sa om beslutet att byta positioner. ‘Jag har rätt att försöka gå ner i vikt och göra fler vägar och springa blockerande än att attackera.’

UNDs tankeprocess med flytten var knuten till lagets starka djup vid defensiv linje.

‘När han blev tillgänglig sa jag snabbt att vi skulle ha honom’, säger UNDC-tränare Shawn Kostich.

Kostich sa att Moms övergång var förnuftigt eftersom han hade måtten som laget letade efter, i slutändan var hans hastighet i linje med resten av de snäva ändarna och hans tyngdrumsnummer passar också formen.

UNDs coachingpersonal, sade Kostich, har den offensiva filosofin att de kan ta en idrottsman med rätt mätning och coacha dem till en värdefull tillgång.

Utöver det har Alm värdet för resplanen eftersom han är lagets akuta långa snapper och kan spela i skölden på däckskydd och blockera för sparkavkastning.

Alm sa efter att ha ökat sin vikt till 270 pund som en defensiv linjär, förlorade han 25 pund under sommaren.

Hans största utmaning är dock att gripa den mentala delen av positionen.

‘Jag kom från Hawley, och vi gjorde inte mycket ordningsvis,’ sa Alm. ‘Jag kämpar fortfarande med det just nu. Läser försvaret i block och passerar. Jag tvekar på att gå på mina vägar på grund av osäkerheten. ‘

Inte bara spelade Alm på linjen i gymnasiet, han spelade bara i tre matcher, hans seniorår efter operationen sätta skruvar i båda fötterna.

Skadan spärrade hans rekryteringsprocess.

‘Självklart är mitt självförtroende långt uppe i mitt juniorår, får brev hela tiden,’ sa Alm. ‘Mitt ledande år, de försvann all slags förutom UND. Det var därför jag kom hit. UND tittade alltid på mig. De var bra rekrytera klokt. ‘
gå ner i vikt kost Alm anpassar sig till livet vid brott