gå ner 5 kilo på en vecka Allt du behöver veta om Weightwatchers och Slimming World

middag under 500 kcal Allt du behöver veta om Weightwatchers och Slimming World

Vad är OnWhat det bästa sättet att gå ner i vikt? Allt du behöver veta om Weightwatchers och bantning WorldBoth jobbar, men vilken skulle vara bäst för dig? 15:30, 10 MAR 2018 Vad är OnGet Daily uppdateras direkt till din inkorg + Prenumerera Tack för att du prenumererar! Kunde inte prenumerera, försök igen senareInvalid EmailDoctors kommer att berätta för dig att den största hälsokrisen vi står inför i landet är fetma. Med delstorlekar blir större och människor gör mindre motion ser midjestrålarna på sig. Det leder till ett antal andra hälsoproblem. Som ett resultat har många människor vänt sig till bantningsklubbar och de två mest kända är Slimming World och Weigh Watchers.Both har etablerats i årtionden och båda har visat sig fungera. Så hur bestämmer du vilket är för dig? Våra kollegor vid Birmingham Mail pratade med två kvinnor som har gått i vikt med antingen Weightwatchers eller Slimming World och bad dem att förklara hur de fungerar. Carolin Kulemeka, 37 år, ett Birmingham callcenter arbete som bor i Dudley, förlorade åtta stenar med Weightwat chers, droppe från en storlek 22 till en storlek 8 / 10.Natalie Howard, 38, en före detta kontorist på en barristers kammare i Birmingham som bor i Stourbridge,
gå ner 5 kilo på en vecka Allt du behöver veta om Weightwatchers och Slimming World
förlorade sex stenar med Slimming World.She slängde ner från en storlek 20 till en storlek 10.HUR GÖR PLANEN? Weightwatchers (WW): Mest känd för sitt ‘points’ -system, där varje mat och dryck ges ett poängvärde. Vaktklockare ringer för närvarande dessa SmartPoints och varje medlem ges en vecko- och dagbudget av dessa för att ‘spendera’. Det finns också Zero Points foods.Caroline sa: ‘Du kan följa planen genom att antingen räkna all din mat eller följa en’ ingen räkning ‘-väg som innebär att äta främst Zero Points-livsmedel.’ Du får också en vecka SmartPoints budget att använda för de livsmedel som inte finns på listan Zero Points. ‘Det är också flexibelt genom att du kan rulla över några av de Smartpoints du inte har använt på en dag.’ Slimming World (SW): Denna plan fungerar av dieters som ges tre listor av matar att välja from.There finnas fria matar, som du kan äter obegränsade mängder av; Hälsosamma extras, som du får ett begränsat antal varje dag och Syns söta, fetma livsmedel som alla har ett synvärde. Natalie sa: ‘De fria livsmedelna är saker som frukt, grönsaker, pasta, potatis, ris, mager kött,
gå ner 5 kilo på en vecka Allt du behöver veta om Weightwatchers och Slimming World
fisk och ägg.