gå ner 5 kilo Amy Schumer berättade för att gå ner i vikt för ny film

gå ner i fettprocent Amy Schumer berättade för att gå ner i vikt för ny film

Hon sa till Extra: ‘Det var (åtminstone The Shallows) åtta månader efter att jag hade en bebis,’ sa hon. ‘Det var ett sådant företag, din kropp förändras så mycket, inte bara för fåfänga, men jag måste vara stark för att Det var mitt jobb att träna, ingen gluten, ingen soja och då ingen bearbetade matar. Jag hade smör, jag hade socker, jag hade allt det där. Det var bara att göra mina saker. Jag antar att det var skådespelaren fick 25 pund för att skildra den verkliga penningchefen. Skådespelaren sa i en intervju, ‘Adam McKay, regissören bad mig att lägga på lite tyngd eftersom karaktären, killen klär sig bra men gör inte behöver alltid se bra ut i kläder och är alltid lite (sic), så jag åt mycket djuprätt pizza. Jag visade upp den första dagen och Adam sa, du är väldigt fet! han påminner om Hemsworth berättade underhållning ikväll, ‘vi var tvungna att skjuta de riktigt tunna grejerna där vi sjunker ner till 5, 6, 700 kalorier om dagen, en bra tre eller fyra veckor.’ Skådespelaren medger att upplevelsen var ‘ganska obekväma’. I stället sa James att hon hade en korsett för prinsessans roll,
gå ner 5 kilo Amy Schumer berättade för att gå ner i vikt för ny film
och för att passa in i det gick hon på en flytande diet och åt mestadels soppa på set. Jag hade soppa så att jag fortfarande kunde äta men det skulle inte sitta fast. ‘

Star: Jake GyllenhaalRole: Junior Middleweight Champion Billy ‘The Great’ Hope (bilden till vänster) i SouthpawDiet: Gyllenhaal träffade gymmet två gånger om dagen, sju dagar i veckan för att packa på 15 pund, träning i Floyd Mayweathers gym i Vegas. En fitness tränare berättade för Telegrafen att skådespelaren skulle ha varit på en högprotein diet, antagligen kompletterad med proteinpulver och vitamin D3 och C-vitamin för att hjälpa hans kropp att återhämta sig från de svåra träningspasserna. (The Weinstein Company foto / handout-foto)

Star: Chris Evans Roll: Captain America, Captain America: The First Avenger Diet: För att spela en vetenskapligt förbättrad super soldat, Evans behövde vara all muskel. Under ledning av tränaren Sion Waterson, Evans gick från ca 170 pund och 12,5% kroppsfett till 180 pund och 8% kroppsfett, enligt Men fitness. Waterson hade skådespelaren äta ca 2 kg protein per kg kroppsvikt, med förlust på lågt carbprotein skakningar mellan hälsosamma måltider som kyckling och ris till lunch eller magert protein och grönsaker till middag.

Jay Maidment

Stjärnan: Christian Bale Roller: Trevor Reznik i Machinisten (vänster) och Bruce Wayne i Batman Börjar (höger) Dieter: Kanske den mest extrema yo yo dieter, Bale förlorade 63 pounds för att spela en insomniac i The Machinist med en kost som bestod av kaffe , en burk tonfisk och ett äpple per dag i fyra månader. Den sex fot långa skådespelarens vikt sjönk till en chockerande 121 pund. Han bullade sedan snabbt igen på bara sex veckor för att spela Caped Crusader i Batman Begins på en hög protein diet och intensiv träning. (Paramount Classics och Warner Bros. bilder)

Skådespelerska / komedi Amy Schumer blev bedövad när filmledare bakom hennes senaste film Trainwreck bad henne att gå ner i vikt.

Hon blev kallad till ett möte med filmbossarna innan produktionen på den romantiska komedin började och frågade om hennes leta efter i filmen, och hon medger att hon ursprungligen inte förstod vad de menade. Han snälla tittar på mig som hur du skulle titta på ett brännsoffer.

‘Så då gillar han, hur många drinkar har du på en vecka? Du vet hur läkare kommer att ge dig ett frågeformulär? Jag ljuger alltid, men den dagen var jag som och han var som, alkohol och jag var som, alkohol, ja Och han gillar mig genom det du äter på en dag och han stoppade mig vid middagen (och) han gillar, hörde nog och då fick jag min nya måltidsplan och jag var glad att säga att jag förlorade tre pund. ‘
gå ner 5 kilo Amy Schumer berättade för att gå ner i vikt för ny film