gå ner 5 kg snabbt Altoona bibliotek sätter program

lchf gå ner i vikt snabbt Altoona bibliotek sätter program

Altoona Area Public Library, 1600 Fifth Ave., har meddelat sina februari aktiviteter. Torsdag på biblioteket. Kostnaden är $ 6 per objekt. För att registrera, ring 946 0417, ext. 125. Torsdag och Feb. 8, 15 och 22. Lär dig grunden för Microsoft Windows under denna fyra veckorserien. Ämnen inkluderar att använda musen och tangentbordet, internetstart, email och facebook. Registrering krävs genom att ringa 946 0417, ext. 125. Feb 7, 14, 21 och 28. Fortsätt lära dig dator och internet basics under denna fyra veckors serien. Ämnen inkluderar fillagring, internet säkerhet och sociala medier 101. Registrering krävs genom att ringa 946 0417, ext. 125. Lördag i styrelserummet. Kom i några timmar eller stanna hela dagen. Njut av andras företag som tycker om att göra handarbete. Lärare kommer att vara tillgängliga. Nybörjare bör ta storlek 8 nålar och lite ljusfärgat garn. Detta är ett gratis program. Måndag i biblioteksteatern. Lär dig att avkoda de verbala och beteendemässiga meddelandena som levereras av dem med demens och identifiera strategier som hjälper dig att ansluta och kommunicera vid varje skede av sjukdomen. 12 februari i alumni rummet. Gruppen träffas den andra måndagen varje månad. Februari urvalet är Town by Fredrik Backman.

n Stoppa av Penn Highlands Community College-bordet på biblioteket för att lära dig mer om karriär- och tekniska program för att hjälpa dig att förbereda dig för en karriär eller överföring till en fyraårig högskola / universitet för kandidatexamen. De kan också svara på frågor om ekonomiskt bistånd och diskutera studentstödstjänster och flexibla scheman. 12 februari, 12 mars, 9 april,
gå ner 5 kg snabbt Altoona bibliotek sätter program
14 maj, 11 juni, 9 juli, 13 augusti, 10 september, 8 oktober, 19 november och 10 dec.

Förbättringsprogrammet för diabetes hjälper dig att hoppa på ditt liv genom att göra hälsosamma förändringar. Utbildade livsstilsledare hjälper dig att gå ner i vikt och öka fysisk aktivitet i en interaktiv gruppinställning. Programmet börjar med en gång i veckan sessioner i 16 veckor som börjar 9 februari på biblioteket, följt av sex månatliga sessioner. För att kvalificera sig till programmet måste du vara 18 år eller äldre och ha före diabetes eller riskera att utveckla diabetes. Detta program är öppet för allmänheten utan kostnad. Registrering krävs. Ring wellness teamet på 866 415 7138. Detta program tillhandahålls i samarbete med Geisinger Health Plan. 8 februari. Zentangle är en form av doodling. Det finns några hälsofördelar. Kostnaden för materialen är $ 10. Ring 946 0417, ext. 125 för att registrera. till klockan 17 februari. Kom och utforska händer på aktiviteter och träffa Star Wars-tecken. Registrering krävs genom att ringa 946 0417, ext. 123. 17 februari i biblioteksteatern. 3 (2017, betygsatt PG) visas.

n Barn i åldrarna 6 till 12 är inbjudna att gå med i en Lego Club på biblioteket. Allt du behöver är din fantasi. Torsdagar. Registrering krävs genom att ringa 946 0417, ext. 123 för att registrera. 26 februari på biblioteket. Registrera genom att ringa 946 0417, ext. 125.

n Bibliotekets vänner har fortfarande en leverans av pecannötter för $ 9 per väska. Välj mellan kanelglas, chokladtäckt, karamellkluster och slätt. Alla intäkter gagnar biblioteket.

n Story Times: Familjer av småbarn är inbjudna att kolla in biblioteket gratis pedagogiska historia tidsprogram för vårdgivare och barn att njuta tillsammans i biblioteket ungdomsrummet. Utvecklings lämpligt och trevligt program för barn i åldrarna 1 till 5 erbjuds varje vecka. Registrering krävs genom att ringa 946 0417,
gå ner 5 kg snabbt Altoona bibliotek sätter program
ext. 123.