gå ner 5 kg på 2 veckor Allt börjar genom att vara ärlig mot dig själv

bästa dieten för att gå ner i vikt Allt börjar genom att vara ärlig mot dig själv

Laney s Look: Det börjar med att vara ärlig med dig själv (Bild 1) Jag har en bekännelse att göra. Det är något som de flesta aldrig vill erkänna. Det är något som jag aldrig verkligen ville erkänna. Det kommer dock en tid när du inte längre kan gömma sig från sanningen. Du måste acceptera det, ingen roll hur svårt oavsett hur obehagligt det gör dig. äntligen accepterat detta om mig själv, och jag har bestämt mig för att dela den med världen jag är överviktig.

Där har du det. Det är inte söt, men det är sanningen.

Du kanske undrar varför det här är så mycket att erkänna. Människor som ser mig känner till det. Shopping för kläder bevisar det. Att vara obekväma i vissa stolar är en påminnelse, varför var det här en hemlighet? Tja, det var en hemlighet för att jag aldrig ‘sett’ mig själv som överviktig.

Jag tar mig fel. Jag har varit helt borta länge att jag inte är en käppfigur, jag är inte modellmaterial. Jag undvikit att gå på en skala som pesten. Min undvikande av saken var så absolut att jag till och med undvikit att gå till doktorn eftersom jag inte ville höra om min vikt. Det var det som var det. För mig var det en fråga. Skulle jag föredra att kunna bära söta outfits utan att oroa dig för utbuktningar eller mina ryggar upp eller mina lår gnuggar tillsammans? Naturligtvis! Men allt det var inte mitt fokus. Om du frågade min bästa vän ska jag kalla henne JB hon förmodligen berätta att jag har svårt att fokusera på allt som innebär att jag är period och hon är rätt.

För att säga exakt vad som förändrats för mig, kan jag verkligen inte. En dag på jobbet fick jag ett telefonsamtal som avstod från en kedja av händelser. Jag bestämde den dagen att det var dags. Jag bestämde mig att det var dags för mig att sätta Fortsätt ansträngning och tid och energi för att göra någonting för mig själv. Jag bestämde mig för att det var dags att bli frisk psykiskt och viktigare fysiskt.

När jag började den här resan var det bara en handfull människor som visste. Alla som har försökt gå ner i vikt vet att folk kommer att börja ‘titta på dig’ och ‘analysera’ allt. Det var något jag inte behövde. Så det enda folket som visste var det folk som jag ansåg mina ‘cheerleaders’. Jag visste att de skulle stödja min resa, med vetskap om att det skulle finnas motgångar och skulle inte kritisera. När tiden gick, började folk fråga mig eftersom de såg förändringarna i mig. Mitt ansikte var gallrande, mina kläder blev större och jag blev helt enkelt annorlunda som en person.

Nu vet de flesta som känner till mig vad jag gör. Det senaste året har verkligen varit en resa. Det har varit höga och låga. Jag har satt i parkeringsplatser och grät. Och det har varit dagar som jag har sagt, ‘Till helvete med det.’ Men genom det hela har jag hållit på att gå. Jag har inte alltid varit perfekt, men jag är på ett spår som fungerar,
gå ner 5 kg på 2 veckor Allt börjar genom att vara ärlig mot dig själv
så till uppmuntran av några av mina medarbetare har jag bestämt mig för att dela min resa.

Jag kommer inte att förkunna för att veta allt. Jag gör det inte! Jag vet också att alla är olika. Vad som fungerar för mig kanske inte fungerar för någon annan. Min kamp kan vara annorlunda än din. Och jag har alltid hatat att höra från någon som går ner i vikt, blir frisk och tror sedan att de vet allt. Oavsett hur hälsosamt jag blir, är jag helt medveten om att jag inte vet allt. Jag tror också fullt på att om du inte vill ha det verkligen vill ha det du ‘kommer inte att lyckas.

Det finns också vissa termer som jag inte kommer att använda. Jag säger aldrig fet, fet eller diet. Vad jag gör är inte om något av dessa saker. Det handlar helt enkelt om att bli frisk, känna sig bättre om mig själv och öppna dörrar som har stängts. Det handlar om att hålla mig från att följa samma väg som en del av min familj har gått ner med hjärtsjukdomar, diabetes, högt blodtryck, cancer och förmodligen ännu fler saker som jag inte tänker på.

Jag mailade JB när jag skrev det här för att fråga om hon trodde att jag skulle förlora mitt sinne genom att bestämma att jag skulle dela min resa med någon som valde att läsa den. Hon var alltid en av mina största cheerleaders, hon var snabb att påpeka att det kan finnas människor som lära av det och kommer att bli hjälpt av min resa. I slutet av dagen är det vad jag hoppas på. Jag hoppas att alla som läser detta kan uppmuntras och kan inse att de inte är ensamma. På min resa hade jag tur att få folk runt mig att ‘få det’. Inte alla har det, och det kan göra dig ensam och isolerad .

Ställ mig frågor och kommentera. Jag lovar att vara så öppen som jag möjligen kan och att svara på vad du vill veta inom förnuftet. Tja, med undantag för min vikt. Tyvärr, det är något jag inte kommer att avslöja. Kanske en dag vill jag, men för tillfället är den av gränserna.
gå ner 5 kg på 2 veckor Allt börjar genom att vara ärlig mot dig själv