gå ner 10 kilo Amy Schumer blev beredd att gå ner i vikt för

gå ner i vikt fort Amy Schumer blev beredd att gå ner i vikt för

Amy Schumer har avslöjat att hon rekommenderades att gå ner i vikt före sin stora skärmdump i Trainwreck, så hon inte riskerade att skada filmöglor. ‘Talar om’ The Jonathan Ross Show ‘diskuterade Schumer oskälig behandling av kvinnor i Hollywood och sa att hon aldrig skulle lägga ner trycket för att bli tunnare igen.

Amy Schumer säger att hon fick veta att han skulle gå ner i vikt för Trainwreck

‘Det förklarades för mig innan jag gjorde det där, om du väger över 140 pund som en kvinna i Hollywood, om du är på skärmen kommer det att skada människors ögon’, berättade Schumer Ross i episoden som kommer att flyga imorgon kväll .

Mer: Amy Schumer får matförgiftning i Paris och Records Funny Dating Site Parody Video

‘Jag visste inte att jag förlorade lite vikt för att göra det, men aldrig mer’,
gå ner 10 kilo Amy Schumer blev beredd att gå ner i vikt för
säger den 35-årige. Under Ross påpekade soffan Schumer också att hon inte hade någon barriär komisk stil, trodde hon erkände att det var en linje jämn hon vann inte korsningen.

‘Jag tycker att de mest smärtsamma hemliga sakerna blir svåra, men jag har också lärt mig den svåra vägen att det inte alltid är sant. Jag är inte avskräckt av något bara för att det är obekväma, jag gillar att vara obekväma’ Hon sa.

Mer: Amy Schumer: ‘Vem som helst som inte är en feminist är en galen person’

Men den ena personen Schumer kan alltid räkna med att ge henne en ärlig åsikt är hennes syster Kim Caramele, som hon testar ut sina nya skämt på. ‘Jag’ frågar min syster och hon säger ‘Nej det är inte roligt’ och då säger jag ‘Jag tror att du är fel’ och då ska jag gå ut och försöka att hon hade rätt, ‘tillade Schumer .
gå ner 10 kilo Amy Schumer blev beredd att gå ner i vikt för