gå ner 10 kilo Allison Croghan

gå ner i vikt snabbt och enkelt Allison Croghan

Allison Croghan är Social Media Anchor och Midday Meteorologist på Fox 13 News.

Efter examen med en journalistikexamen från University of Mississippi studerade Allison atmosfärskunskap genom Mississippi State Universitys distansmeteorologiprogram.

Växande i St. Louis, Missouri, var svårt väder inte ovanligt. Allisons första tv-nyhetsjobb var i Joplin, Missouri, där hon täckte efterdyningarna av en av de dödligaste tornaderna i Amerikas historia.

Medan Allison verkligen har en passion för väder, älskar hon också sport. På college var en av hennes favoritutbildningar på ESPN i Connecticut. Roligt faktum: hennes första gången rapportering om live-tv var under ett Ole Miss-basketspel på ESPNU.

Hennes karriär har tagit henne över hela landet, men hon är glad att hon landade på Fox 13 i juni 2012. När Allison inte jobbar är hon upptagen med att vandra, läsa, öva på yoga eller delta i sportevenemang. efter att Zellweger dök upp på den röda mattan på måndagen vid Elle Magazine 21: e årliga Women in Hollywood-händelsen. Drug Enforcement Administration krävde att agenter slutar att förvirra användare på det sociala nätverket. Brevet följer en BuzzFeed-rapport som avslöjade hur DEA beslagtagit en kvinna telefon och senare skapade ett Facebook-konto i hennes namn. Sondra Arquiett var omedvetet som DEA masqueraded som hon talade med sina vänner. Domen infördes för ansvaret för straffbart mord, vilket i Sydafrika innebär att en person dödades oavsiktligt men olagligt. Sydafrikansk lag, måste han tjäna minst en sjätte av sin mening 10 månader innan han kan be om att bli överklagad för parole. Alec Burks var tillbaka i raden efter att ha missat de två sista g ames och slutade med 21 poäng. Men det här spelet spelar som viral. På måndag morgon var det den bästa trenden på Facebook: Burks: Utah Jazz skytte vaggar Lakers Kobe Bryant med bakom ryggen flytta sig i förskottsspelet. Lakers slutade vinna spelet 98 91. Turister blir fångade i London bokhandel

(CNN) Det finns inget annat som fastnar i en bra bok men fastnar i en bra bokhandel är en annan sak. Fråga bara Dave Willis, en turist från Texas som oavsiktligt var låst inuti en London-återförsäljare i flera timmar, efter att ha promenerat i minuter innan affären stängde. Willis, från Dallas, gick in i Waterstones-butiken nära London Trafalgar Square på torsdag kväll för att använda butiken WiFi. Arbetsgivare arbetar i allt högre grad med sina arbetare för att gå ner i vikt och bli mer aktiva. Företagen går utöver att bara ge ut pedometrar och erbjuda viktvaktare. Nu mäter man mer midjemått, registrerar kroppsfettnivåer och straffar dem som bär runt för många extra pounds. Wellnessprogram har funnits i flera år, men de utvecklas. Tjänsten, som syftar till att locka kunder som släpps av linjerna under morgonhösten, kommer att debutera på Portland-marknaden senare i år och utdelas till butiker nationellt 2015, meddelade företaget torsdagen. Här hur det hände.

DALLAS sjuksköterska aide i Spanien fångar Ebola; hennes hund tas bort och dödas. En sjuksköterska i Texas fångar Ebola; hennes hund matas, tas bort och sätts i karantän. Den starka skillnaden i behandling illustrerar bristen på solid protokoll om vad man ska göra med husdjur från Ebola och framhäver vad som är lite känt om risken. Spencer Cox. Han slog nyligen på gatorna i Utah för att fråga boende om de visste svaret på den frågan. Titta på videon ovan för att se om andra Utahns är aktuella på deras politiska kunskaper.
gå ner 10 kilo Allison Croghan