allevo viktminskning Andover Edition-deltagarna ser en förändring till det bättre

gå ner i vikt frukost Andover Edition-deltagarna ser en förändring till det bättre

Kelly Walsh och Kevin Keller valdes i januari för att gå på en extrem makeover-utmaning med näring, motion och mode. Fem månader träningspass, veckovis ansiktsbehandlingar och skönhetsbehandlingar, massage och flera sessioner av tandblekning kom till ett huvud söndag den 23 maj när de två hade sin sista makeover på Indra Salon och presenterades för vänner och familj på ett ‘avslöjande parti’ på Palmers Restaurang, båda i Andover. Kelly Walsh och Kevin Keller valdes i januari för att gå på en extrem makeover-utmaning med näring, motion och mode. Fem månader träningspass, veckovis ansiktsbehandlingar och skönhetsbehandlingar, massage och flera sessioner av tandblekning kom till ett huvud söndag den 23 maj när de två hade sin sista makeover på Indra Salon och presenterades för vänner och familj på ett ‘avslöjande parti’ på Palmers Restaurang, båda i Andover.

Kelly Walsh och Kevin Keller valdes i januari för att gå på en extrem makeover-utmaning med näring, motion och mode. Fem månader träningspass, veckovis ansiktsbehandlingar och skönhetsbehandlingar, massage och flera sessioner av tandblekning kom till ett huvud söndag den 23 maj när de två hade sin sista makeover på Indra Salon och presenterades för vänner och familj på ett ‘avslöjande parti’ på Palmers Restaurang, båda i Andover. Kelly Walsh och Kevin Keller valdes i januari för att gå på en extrem makeover-utmaning med näring, motion och mode. Fem månader träningspass, veckovis ansiktsbehandlingar och skönhetsbehandlingar, massage och flera sessioner av tandblekning kom till ett huvud söndag den 23 maj när de två hade sin sista makeover på Indra Salon och presenterades för vänner och familj på ett ‘avslöjande parti’ på Palmers Restaurang, båda i Andover.

De gick den röda mattan som liknar rockstjärnor. Familj, vänner och medlemmar i samhället applauderade dem inte för sin sång eller skådespelande, men för deras kraft av vilja och engagemang.

Kelly Walsh från North Andover och Kevin Keller från Andover deltog i Extreme Makeover Andover Edition-utmaningen med flera lokala företag. De valdes från en pool av sökande som var redo för förändring, och också redo att låta dessa lokala hälso-, wellness- och skönhetsindustrins experter hjälpa dem att nå sina mål.

Längs vägen, de två kasta 25 pund vardera, för att inte tala om många ohälsosamma rutiner och kroppsbildproblem. Walsh har fått självkänsla och en ny leasing på livet. Keller, en tidigare maratonlöpare, återfick sin kärlek att springa. Den senaste veckan sprang han lite över två miles tre gånger.

‘Jag kan inte berätta hur många år det har varit sedan jag kunde göra det’, sa en tacksam Keller.

Extreme Makeover-processen började i januari. De två utövas mer och åt bättre tack vare Fitness Together i Andover. Deras leenden utvidgades med hjälp av tandläkare vid Läkare Cooper, Spelare, Nahata och Lubinsky i Tewksbury. Deras ansikten började glöda med frekventa ansiktsbehandlingar och andra skönhetsbehandlingar på Indra Salon och City Spa i Andover. Deras muskler slappna av med hjälp av Elements terapeutisk massage i Andover.

‘Jag trodde att det var enormt. Jag hatade att se det sluta,’ sa Keller och citerade stödet från alla sponsorer. ‘Det var en riktigt bra upplevelse.’ Jag önskar att det skulle ha gått längre. ‘

Slutligen lärde Keller och Walsh att klä sig för framgång med hjälp av Aricia Symes Elmers Shift Your Style i Andover och jag skräddarsy i North Andover.

‘Kevin och Kelly var så fantastiska. De var redo för en förändring,’ sa Symes Elmer. ‘De var så villiga att lära sig och prova saker utanför lådan.’

Symes Elmer gick in i processen när Native Sun stängde sina dörrar tillbaka i januari. Hon läste om evenemanget i The Eagle Tribune och sin systerpublikation The Andovers och visste att hon ville vara en del av denna transformationserfarenhet. Hon är en stil tränare och personlig shoppare med egen verksamhet som också arbetar för Northshore Mall i Peabody.

‘Det var jätte kul, jag trivdes mycket med henne,’ sa Walsh, som, som Keller, gynnades av Symes Elmers råd om dressing för din form.

Förra månaden hade Walsh och Keller sin stora avslöjande fest, komplett med en röd matta på Palmer’s Restaurant and Tavern i Andover.

‘Det var fantastiskt, maten var utsökt’, säger Lisa Swanson, co ägare av Fitness Together. ‘Det var så roligt, och Kevin och Kelly såg bra ut.’

Medan Swanson var nöjd med duonens viktminskning, blev hon ännu mer imponerad av några av de andra förändringarna som hon såg.

‘Jag tycker med Kelly, den största förändringen var i hennes attityd’, sa Swanson, som arbetade huvudsakligen med Walsh, medan en annan tränare arbetade med Keller. ‘Hon kom i känner sig väldigt självmedveten och rädd.’

Swanson sa att hennes lag gick lite hårdare på Walsh och Keller än vad de normalt ville med sina kunder, men de två var mycket engagerade och gjorde det hårda arbetet löna sig.

Nu när Extreme Makeover Andover-utgåvan är över, fortsätter Walsh och Keller att använda vad de har lärt sig om att hålla sig friska. Walsh har förlorat ytterligare 5 pund och Keller ytterligare 2.
allevo viktminskning Andover Edition-deltagarna ser en förändring till det bättre