träningsprogram gå ner i vikt Att dela visdom på The Hive

gå ner 10 kg på en månad Att dela visdom på The Hive

Särskilt till Londoner

Det finns en trädgård av idéer som ligger vid 1352 Wharncliffe Road South, placeringen av en ombyggd bondgård som heter The Hive.

The Hive är ett utrymme som hyr kontorslokaler till holistiska och samhällsrelaterade organisationer. Inte bara finns det en buzz av aktivitet inuti, det finns pollinering trädgårdar på grunderna som är avsedda att hjälpa riktiga bin med deras verkliga nässelfeber.

Hivens främsta biodlare är Jenna Goodhand, en livscoach med yrke med en magisterexamen i internationella ekonomiska relationer och en examen i växtbaserad näring från Cornell University. Ett av Goodhand-husdjursprojekten är förespråkning av växtbaserade ät genom ett program som heter Sparande med gafflar och knivar.

spelar en viktig roll i psykiskt välbefinnande, säger Goodhand och tillägger att hon kallar sig en växtbaserad ätare snarare än en vegan eftersom sistnämnda term kan ta på sig politiska eller konfronterande konnotationer. tre skäl till att vara en växtbaserad ätare bryr mig om djur; Jag bryr mig om planeten; Jag bryr mig om hälsa. Liv med gafflar och knivar är ett nio-moduls utbildningsprogram som introducerar medlemmar till och läckra matar som hjälper dig att känna dig lyckligare, gå ner i vikt, leva längre och ha mer energi än du någonsin föreställt dig. Det leder vägen till ett hälsosamt liv genom recept,
träningsprogram gå ner i vikt Att dela visdom på The Hive
näringsfakta, inspiration och lösningar. programmet firar för närvarande sin första årsdagen av verksamheten.

en upptagen ensam mamma som driver sitt eget företag, sa Goodhand. ville visa att om jag kan hitta tid att laga näringsmässiga måltider, så kan någon göra det. bad om några exempel på expert näringsråd gav Goodhand följande: regnbågen (i allmänhet ju mer färgrik växten desto bättre är det för dig) och är nyckeln till att förebygga sjukdom. Hon tillade att en överreliance på animaliska produkter, oljor och bearbetade livsmedel har skapat välstånd i denna del av världen. Goodhand betonade vikten av att äta mat så nära sitt naturliga tillstånd som möjligt. När hon bad om att namnge en särskilt hälsosam mat, nämnde hon groddar. livets byggstenar. De är också mycket roliga att växa och du kan lägga till dem på någonting. är glad att växtbaserad ätning verkar få fart som ett socialt fenomen. kommer alltid vara mer av oss än det är nu, sa hon.

är inte en diet förändras det en livsstilsförändring, sa Goodhand. Att spara liv med gafflar och knivar sa att det är en friskare dig. The Hive är en upptagen, blomstrande plats men hälsosam äta kommer alltid att vara en viktig del av dagen.
träningsprogram gå ner i vikt Att dela visdom på The Hive