tips på att gå ner i vikt snabbt Aspirationer nu fokusera på Re

går ej ner i vikt Aspirationer nu fokusera på Re

Sen Marco Rubio och föreställa sig att du fortfarande hörde en presidentkandidat. Hans teman var bestämt nationell, med inriktning på valets insats och brådskande att göra någonting snart om landets framtid.

‘Varje generation amerikaner framför oss har konfronterat våra utmaningar, och de har löst dem, och nu är det dags för oss att göra detsamma,’ sa Rubio. ‘Och den goda nyheten är att vi fortfarande har tid att göra det. Den dåliga nyheten är att vi inte har mycket tid kvar. Vi har inte för alltid. ‘

Några ögonblick senare, emellertid, Rubio erkände ruefully slutet av hans president ambitioner, åtminstone för nu. Han diskuterade att man tittade på Ezekiel Emanuel, bror till den tidigare stabschefen för president Barack Obama, som klämde på skulden för Obamacares kamp mot ett av Rubios lagstiftningsinitiativ.

‘Du vet vad jag sa?’ Rubio frågade. ‘Jag sa,’ Var i helvete var den där killen i januari? ”

Huruvida Emanuels uttalande skulle ha hjälpt Rubio i sitt bud på presidentvalet i en fest som hatar Obamacare är inget mer än en ‘vad händer?’ När han går i valet den 8 november är Rubio ett tidigare White House-deltagare kämpar för att vända tillbaka en valv som han inte gjorde för att hålla fast vid ett senatställe som han sökte med tvekan 2010 och igen i år.

Rubio s köra för ordförandeskapet och dess misslyckande fortsätter att hemsöka hans senat bud i ibland motsägelsefulla mode. Han är pilloried både för att försöka lämna senatens säte och för att försöka behålla det. Kritiker hammar honom över de missade rösterna som Rubio säger var en naturlig konsekvens av att springa till president, och för hans ovillighet att helt utesluta att ta ett skott på Vita huset 2020.

Samtidigt har mannen som besegrade Rubio i den republikanska presidentens primär blivit dödvikt för senatorn i hans körning för omval. Rubio har hållit fast vid sin pant att stödja vinnaren av GOP-primären, även om Donald Trumps kaustiska tal och vulgära kommentarer om kvinnor har gjort standardbäraren alltmer giftig.

På många sätt kör Rubio fortfarande sitt presidentbud: försöker bygga en ny väg till republikanska partiet och försöker göra det runt det större hindret än Trump. Om han misslyckas den här gången blir det inte bara hans vision om GOP som kommer att vara i fara. Hans egen politiska karriär kan bli krossad.

‘LYCKLIG ATT JAG GJUTADE BESLUTET’

För närvarande är de flesta Florida-väljare bekant med Rubios biografi, efter att ha hört historien med ökande volym under de senaste sex åren: Kubanska invandrars son som stod för att vara en av de yngsta talarna i Florida House. primär, sedan sätta sina sevärdheter på Vita huset. Den uppnådda orator som kanske hade varit den första latinoen för att vinna en stor partispresidentutnämning hade det inte varit för Trump-tyfon. Senaten körde från frågor om hans personliga ekonomi till kritik av hans användning av ett republikansk parti av Florida kreditkort. Och det tvingade Rubio till ett löfte som senare skulle göra sitt politiska liv otroligt besvärligt, lovande att inte springa för val till senaten oavsett hur hans president ambitioner visade sig.

Ralph Arza, som sprang mot Rubio för talare innan han blev politisk allierad, sa att han kommer ihåg att träffa Rubio 2003 eller 2004 när de diskuterade hur att lösa sin tävling.

‘Jag hade en förmaning att den här unga mannen har en chans att till en dag vara USAs president,’ sa Arza.

Men Trump dirigerade Rubio i Florida Primär i mars, vilket ledde till senatorn att avsluta sin presidentkampanj. Ungefär tre månader efter det kallade partiledarna Rubio att springa till senaten igen. Han gick överens om att omforma en ras som redan hade sammanfogats av ett halvt tiotal andra, inklusive hans vän, Lt. Gov. Carlos Lopez Cantera.

Stående före den republikanska partens fundraising middag i Tampa, Rubio uttryckte ingen ånger om att han kämpar för en ny term i senaten, en plats som har gett sin största plattform även som det visar sig vara en av hans största frustrationer.

‘Jag’ är väldigt glad att jag fattade beslutet jag gjorde ‘, sa han.

Det är motsatsen till den situation som Rubio befann sig för sex år sedan. Sedan strök han emot önskningarna från GOP-ledningen för senaten, som föredrog då Gov. Charlie Crist för nomineringen. Och istället för att krympa för att komma in i ras, Rubio har återkallat överväger en utträde,
tips på att gå ner i vikt snabbt Aspirationer nu fokusera på Re
kanske att springa till advokat generalsekreterare, efter att Crist gick in i senaten primärt.

‘Hade republikanska partiets ordförande eller Crist själv kommit ut till mig personligen under våren 2009, kunde de förmodligen ha övertalat mig att inte springa,’ skrev Rubio i ‘En amerikansk son’, ett memoir publicerat under 2012. ‘Jag’ m inte stolt över det nu, men jag tror att om de hade erkänt min oro för att partiet hade avskedat för långt från våra konservativa principer, skulle jag ha gått ifrån senatstriden. Jag letade efter ett ansiktssparande sätt. ‘

Men en reporter som följde Rubio på kampanjspåret mottog ett telefonsamtal en dag om samtal som gjordes på Rubio för att mäta stöd för en körning till advokat-generalen. Han trodde att han blev fastkörd av Crist-kampanjen, Rubio fördubblades på att springa för Senaten. Han skulle sluta vinna sätet med en relativt bekväm marginal.

Det är inte Rubios engagemang för att springa, det är nu frågan, men hans åtagande att tjäna en hel, sexårsperiod ska han vinna. Rubio har försökt om och om igen att spola ner spekulationen, medan hans kritiker noterar att han också försökte om och om igen för att släcka prat om att springa till nytt val i år.

I en senare debatt med Murphy gick Rubio så långt han hade, men tycktes fortfarande använda en gudomlig tillflykt för att ge sig en öppning.

‘Jag kommer att bli senator för de närmaste sex åren på Florida,’ sade han under pågående frågan från ABC: s Jonathan Karl. ‘Nu kan du inte vara senator och president samtidigt. Så jag kör för Förenta staternas senat. Jag kommer att tjäna sex år, gud villig. ‘

Det har inte stoppat den demokratiska kongressledamoten Patrick Murphy, Rubio s motståndare till senatssätet, från att hamra den befälhavande för att inte underteckna en pant att tjäna alla sex år. Anledningen till att Rubio skulle kunna ompröva hans löfte skulle vara samma anledning som han nu verkar vara i en nacke och nacke med Murphy: Trumps flailing-kampanj.

Rubio har försökt att avlägsna sig från sin föredragna presidentkandidat så mycket han kan, slå Trumps mer outlandish uttalanden och öppet bryta sig från affären om huruvida läckta demokratiska e-postmeddelanden är rättvist spel och om det finns en chans att presidentvalet kommer att bli rigget till förmån för Trumps demokratiska motståndare, Hillary Clinton.

I själva verket har Rubio lovat att tjäna lika mycket som en kontroll på en potentiell president Trump som om president Clinton om han valdes.

Men det har bara öppnat Rubio för att lacerating attacker från demokrater som Obama, som använde senatorens försök att få det båda sätten som en cudgel under ett utseende i Florida.

‘Även Marco Rubio säger att det inte finns någon röstning av omröstningen, som jag skulle vilja ge honom kredit för, förutom att han vägrar den farliga, oförutsägda anspråk på en kandidat, säger han att han fortfarande ska rösta för,’ Obama sa.

Det finns en annan teori bland några republikaner, att Rubio och Trump faktiskt kunde hjälpa varandra trots deras skillnader. Under presidentpresidenten i Florida vann Trump 66 av statens 67 län och Rubio vann den andra, hans hemland i Miami Dade.
tips på att gå ner i vikt snabbt Aspirationer nu fokusera på Re