te för viktminskning Att bryta igenom den vikten

träning för att gå ner i vikt Att bryta igenom den vikten

Har du gjort bra på dina hälsosamma förändringar och ser de resultat du vill och plötsligt har de blivit stoppade?

Tyngdförlustplåtar är en av de mest frustrerande sakerna när det gäller en hälsosam livsstil mot ett mål. Om du kan förstå varför exakt de händer och trycka igenom, kommer din vikt att börja flytta igen.

Byt ut två måltider om dagen med en måltidskonservering för att hjälpa dig att hålla dig inom din kaloribegränsning. När du använder skakningar som måltider, vet du exakt vad som går in i det och hur många kalorier det innehåller, så det tar gissningen ut ur kaloriräkning.

Försök att gå ut för att äta mindre ofta. Det kan finnas dolda kalorier i måltider eller större delstorlekar än vad du kan förvänta dig och därför kan det leda till att du går över på dina kalorier. Extra fett och kalorier lurar ofta.

Steg upp din verksamhet, särskilt styrketräning. Styrketräning bidrar till att bygga muskler, och ju mer muskel du har desto högre brinner din dagliga kalori. För varje pund muskel bränner du cirka 14 kalorier om dagen, och för varje kilo fett bränner du omkring tre kalorier om dagen.

Öka ditt proteinintag med 5 10 g per måltid. Varje individ måste konsumera en viss mängd protein i enlighet med sin kroppssammansättning för att bibehålla sin mager kroppsmassa.
te för viktminskning Att bryta igenom den vikten