te för viktminskning Armévakten trakasseras

gå ner 1 kilo i veckan Armévakten trakasseras

WASHINGTONA senior civila på Army inspektörs generals kontor sexuellt trakasserade anställda racially laddade kommentarer och talade om ‘magefett’ av kvinnor, enligt en Pentagon rapport släpptes onsdag som krävde att han skulle vara disciplinerad.

Joseph Guzowski förnekade alla påståenden, enligt rapporten. Pentagons inspektör generalsidedwith fyra kvinnor som klagade över sexistiskt, rasistiskt och boorish beteende.

Inspektörens generalsekreterare slog fast att ‘hans övergripande uppförandekod mot de anställda som diskuteras i denna rapport uppvisade hans misslyckande att behandla dem med värdighet och respekt. Vi rekommenderade att armén vidtar lämpliga åtgärder avseende Guzowski.’

En av Guzowskis uppgifter, enligt rapporten, övervakade kontroller av kvalitetskontroll av arméprogram, inklusive dess sexuella trakasserier och förebyggande program.

Armén bekräftade fynden om Guzowskis beteende men noterade att utredare fann ingen brottslig handling.

Mer: Mishandling av de högsta tjänstemännen och tjänstemännen är nedgång, säger Pentagon-ledarna

Mer: Högre militära tjänstemän påföljd för mer än 500 fall av allvarlig försummelse

‘Vi granskar för närvarande resultaten av den undersökningen för att bestämma lämpliga åtgärder,’ säger Lt. ‘Eftersom det här är under granskning kan vi inte lägga fram ytterligare kommentarer just nu.’

Rapporten släpptes en vecka efter inspektörernas generalsekreterare för de väpnade tjänsterna och Pentagon uppträdde med topp militär mässing före en panel i House Armed Services Committee för att diskutera oegentligheter bland senior civila och officerare. Pentagoninspektören genererar klagomål mot de högsta tjänstemännen och civila, som Guzowski.

Rapporten beskriver flera klagomål mot Guzowski, de två första som involverar samma kvinna.

Drycker och en tvingad kyssGuzowski och womanhad dricker på en restaurang nära Pentagon efter arbete i april 2012, säger rapporten. Guzowski körde sitt hem och gav henne en oönskad kyss på munnen, enligt hennes konto i rapporten. Hon visade utredare ‘hur hon använde sin hand att torka kyssen från hennes mun och stirrade på herr Guzowski för att uttrycka sin missuppfattning.’

Guzowksi sa till utredare att han inte kom ihåg att gå ut med kvinnan den natten. Hedenied körde hem och kysste henne.

‘Inte ens,’ berättade han för utredare.

Kvinnan sa att utredare Guzowski föll henne i samma vecka. När de passerade på en hall gräver hon hennes skinkor med handen, sade hon. Efter händelsen berättade hon en medarbetare ‘att herr Guzowski bara hade tagit min röv.’ Medarbetaren berättade för utredare kvinnan sa att shefelt ‘kränktes’.

Guzowski nekade att röra kvinnan ‘olämpligt antal år sedan!’ enligt ett email skickade han till utredare juni 6, 2017.

Han påstod att en annan kvinnas skinkorDec 22, 2016, i ett konferensrum. Guzowski ‘placerade sin högra hand på höger sida av hennes midja strax ovanför hennes höft, pressade hennes midja och slog sedan handen ner på höger sida av hennes skinkor ‘,
te för viktminskning Armévakten trakasseras
sa hon till utredare.

Kvinnan berättade en kvinnlig militär officer timme efter den påstådda händelsen. Officeren berättade för utredare att kvinnan var upprörd och hade tårar i ögonen och sa att Guzowski hade gropat henne ‘medvetet’.

Senare berättade kvinnan för en pensionerad generaldirektör, som hon ansåg en mentor om händelsen. Den pensionerade genererade henne att dokumentera hennes klagomål, enligt textmeddelanden som ingår i rapporten. Den 3 januari 2017 lämnade kvinnan ett formellt klagomål.

Guzowski nekade att röra kvinnan, enligt rapporten.

Klagomål mot rasisk biasKlagomålet om rasfördomar mot Guzouski härrör från en konferens på Redstone Arsenal i Alabama den 14 juli 2016. På en hiss hänvisade Guzowski till en afroamerikansk kvinna som en ‘hisspojke’ eller ‘hissvaktare’ kvinnan berättade för utredare.

‘Hon berättade för oss att Guzowskis kommentar hade en’ rasens ton ‘och en’ nedsättande ton ‘. . Hon berättade för oss att hon var ‘extremt irriterad’ av Guzowskis kommentar ‘, säger rapporten.

Kvinnans konto bekräftades av en annan afroamerikansk kvinna som var på hissen och blev förolämpad av thecomments, enligt rapporten. Den första kvinnan klagade till Guzowski senare den dagen.

Guzowski ansåg hans kommentarer som ett skämt och menade dem inte på ett nedsättande sätt, berättade han för utredare.

‘Det är vad jag vill göra vid pensionering. du har möjlighet att koppla ihop med människor, chit chat, lära dig saker, säger Guzowski enligt rapporten. Utredare gick med på att Guzowski misslyckades med att behandla henne med värdighet. Guzowski kunde inte återkalla händelsen, enligt rapporten.

Flera kvinnor som arbetade på sitt kontor berättade för utredare att Guzowski kommenterade deras vikt, ‘magefett’ och behovet av minst en att gå på en diet, säger rapporten.

En kvinna citerade honom och sa: ‘Du borde fortsätta och göra vad jag gör så att du kan gå ner i vikt’, säger rapporten. ‘Hon sa att hon sa till Guzowski,’ Egentligen? ‘ Hon berättade för oss att efter att han kommenterade var hon ‘bredvid mig själv. Jag är rasande.’ ‘

Guzowski förnekade att göra avskräckande kommentarer om kvinnornas vikt, men han sa att han kunde haverferredto ‘Dunlap Disease’, en anpression om en mage som lappade över ett bälte. Guzowski sa att han ofta frågades om sina matvanor, som inte Inkluderar bröd eller pasta, berättade han för utredare.

Guzowski gick i pension från armén som en löjtnantöverste och har varit civilansvarig sedan 2004. Han har omplacerats till ett annat kontor i väntan på arméns svar på Pentagoninspektörens rapport och har inte tillgång till sekretessbelagd information, säger Cynthia Smith,
te för viktminskning Armévakten trakasseras
en armé talesman.