rasa i vikt Artiklar om Obese People

snabb diet Artiklar om Obese People

Men om du är beroende av mat, är du överviktig och behöver hjälp, är du inte lyckad. De flesta försäkringsbolag täcker bara medicinska komplikationer som uppstår genom att väga mer än 400 pund. Men de vann inte betala för långsiktig hjälp att bota problemet. Och om du är på Medicare eller Medicaid, kommer de att betala för endast begränsad behandling. Resultatet är att många allvarligt överviktiga personer som Carol Haffner dör. Haffner, 59, i Hollywood, dog på torsdag från komplikationer orsakade av hennes vikt.

ARTIKLAR PER DATUM

Av Sun Sentinel Editorial Board och av Sun Sentinel Editorial Board, 20 juli 2013

När American Medical Association förklarade övervikt en sjukdom i förra månaden, var nationens toppläkare ‘inte bara märkt mer än en tredjedel av amerikanerna som sjuka. Det utarmade också ansvaret personligt och offentligt bakom detta växande hälsoproblem. Några 35 procent av amerikanerna är överviktiga, enligt federal statistik. Räntan har ökat kraftigt sedan 1980, då den var omkring 15 procent. Årliga kostnader för behandling av fetma och dess många relaterade hälsoproblem har blivit knutna till 175 miljarder dollar.

Studien söker ny insikt i dieting

New York Times, 2 februari 1989

NEW YORK I grund och botten är all information som har samlats om fetma och hur man behandlar det, kommer från studier av personer som söker medicinska forskare, ofta efter år av fruktlösa försök att kontrollera deras vikt. Men forskare ifrågasätter om dessa människor verkligen är representativa för de överviktiga och frågar om det finns en grupp människor som aldrig frivilligt studerar och kan dieta framgångsrikt. För att ta itu med dessa frågor kallar doktor det en ‘sjukdom’ en bra sak? Jag tror inte det. Först tror jag det stigmatiserar överviktiga människor ännu mer, de har tillräckligt med problem, utan att alla nu tänker på att de har en sjukdom. För det andra kan definitionen av ‘överviktiga’ variera. Om någon bara är fet, gör det göra dem överviktiga av någon s s standarder?

Överviktiga människor är signifikant mindre benägna att dö om de genomgår magkirurgi för att gå ner i vikt, enligt två stora nya studier som erbjuder det första övertygande beviset på att hälsorelaterna av att gå ner i vikt överlämnas till att leva längre. Forskningen, som involverade omkring 20 000 överviktiga personer i USA och Sverige, fann att de som genomgått operationen hade cirka 30-40 procent lägre risk att dö under de kommande sju till tio åren än de som gick utan operationerna. En studie av medicinsk bildhanteringstest som gjordes vid Massachusetts General visar att deras storlek gör det svårt för radiologiskaxamina att bestämma exakt vad som hör till den fetma. Arlene Edelman uppmanar människor i alla storlekar att komma och gå på Publix parkeringsplats vid 10155 W. Oakland Park Blvd. ‘Jag’ försöker få folk att känna igen fetma och motivera människor att komma tillbaka till god hälsa ‘, sade Edelman, som en gång vägde mer än 700 pund. Hon har sedan förlorat 450 pund. Edelman startade sin stödgrupp till minne av hennes son Michael
rasa i vikt Artiklar om Obese People