ofrivillig viktminskning att dokumentera viktminskning

recept viktminskning att dokumentera viktminskning

Världspolitik Underhållning Skvaller Filmer TV Musik Teater Konst Korsord Underhållning Bilder Horoskop Dagligen Veckovis Månads Livsstil Hälsokost Viva Spel Åsikt Bilar Köparens Guide Betygsätt Recensioner Nyhetsvisningar Foton Gallerier Omslag Annonser Utveckling: Nordkorea Stormy Daniels Ruthie Ann Miles RYSSLAND GUN CONTROL

Välj Sport Fotboll Basket Baseball Hockey Fotboll Golf College Mer Sport Yankees Mets Jättar Jets Knicks Nets Rangers Islanders Jag D Klicka på Odds Dela med Facebook

Tidigare jättarbacken Jared Lorenzen, som listades på 285 pund när han skars av Colts 2008, ballong till 500 pund förra året. Ex-signalen kallas också The Hefty Lefty har lanserat ett videoprojekt som kommer att chronicle hans strävan att återfå sin hälsa och inspirera andra att gå ner i vikt.

‘Om jag inte vaknade i morgon skulle det inte vara en chock för många människor’, sa Lorenzen i en video som publicerades på projektets Facebook-sida på fredag. ” Jo, det vet du, se hur stor han är? Damn. ‘

SE DET: Jared Lorenzen är fortfarande fet. och fantastiskt

‘The Hefty Lefty’ tar på sig sin enorma viktökning. (GEORGE BRIDGES / MCT)

Lorenzen, som backade upp Eli Manning 2007, spelade senast 2014 som quarterback för Northern Kentucky River Monsters i Continental Indoor Football League. Hans omkrets på gridiron drog dock mycket av uppmärksamheten. När han kämpade med sin ökande vikt, mötte Lorenzen mannen som han nu hoppas hjälpa till att förändra sitt liv för alltid.

Projektet är skapandet av filmskapare Anthony Holt, som först anslöt sig till Lorenzen vid debut av sin 2015-dokumentär ‘Gone In An Instant’, som berättade historien om Antoine Walker, som gick från NBA-stardom till konkurs och sedan dess har skapat sig själv .

Lorenzen, en rekordhållare på hans collegedagar med Kentucky Wildcats på 2000-talet, sa att han inte har en målvikt för sig själv men tillade att han planerar att ta ett mobilt gym på turné för träning med barn, som är fokus för projektet.

Jättar avstår från reservback quarterback Jared Lorenzen

‘Vi vill se till att barnen blir involverade,’ sa han. ‘Min (del) kommer att vara den pedagogiska sidan av det med barnen. Låt folk veta att’ Hej, du måste ha hälsosamma val i mat, du måste träna, du måste göra några av de saker du hör om eller du kan bli stor så här. Jag kämpar mot mina demoner varje dag, så jag måste fortsätta jobba på det. ‘
ofrivillig viktminskning att dokumentera viktminskning