lchf viktnedgång Artiklar om Ät

gå ner 1 kilo i veckan Artiklar om Ät

Lär dig att äta bättre med nya ‘Ät det här, inte det!’

Av Irene Kraft, OF THE MORNING CALLOctober 31, 2010

Visste du att du är bättre att äta en McDonalds ägg McMuffin till frukost än en Dunkin Donuts plain bagel med cream cheese? Du får 300 kalorier och 12 gram fett med Egg McMuffin jämfört med 470 kalorier och 17,5 gram fett med bagel med gräddeost. Du lär dig detta och fler sätt att göra bättre val på restauranger, i snabbköpet och hemma med den nyligen utgåva 2011-upplagan ‘Eat This, Not That!’ (Rodale, 337 sid., 19,99 USD). Detta populära verktyg för att bättre äta är reviderad och uppdaterad för att inkludera mer information om hur byta mat kan hjälpa dig att gå ner i vikt.

Artiklar från DATEJoyce Marin och Michelle Diaz: Att äta lokalt odlade matfördelar vår hälsa, regionens ekonomi

14 augusti 2014

Nästa gång du äter något, ta en stund att tänka på var maten som närmar din kropp faktiskt blev odlad. Hur långt gick maten från gård till bord för att göra den till din tallrik? När du äter ut, överväga också, ‘Var har denna mat producerats?’ Be serveren eller restaurangägaren om han eller hon vet producenten och föreslår att man köper lokala produkter och stöder lokala producenter. Den nyligen publicerade Envision Lehigh Valley livsmedelsrapporten gör flera viktiga punkter om våra matval i Lehigh Valley.

Musikfest: Ät din väg till priser

Bill WhiteAugust 3, 2010

På en minnesvärd scen från den sofistikerade komedin ‘Animal House’ ser Sorority Girl Babs på att Bluto Blutarski wolfing ner ett berg av cafeteria mat och utropar, ‘Den pojken är P I G gris.’ Det är jag, varje augusti. Att äta min väg genom Musikfest, som verkade som en rolig liten idé när jag började det för 14 år sedan, har blivit ett monster. Jag kan inte äta någonstans utan att skämta folk. ‘Äter du din väg genom [vad det än är]? ‘ eller fråga mig om jag är i träning. Det är jag. Om du undrar, är det sura ansiktet för att det inte är öl i min Musikfest-rån. Det är cider som smakar för mig som någon spikad äppeljuice med gnidningsalkohol. Jag dricker det eftersom det är det närmaste till öl som jag kan konsumera på stadens 10-dagars hyllning till öl (musik, shmoosik) tack vare en matsmältningsstörning.

Låt Sen. Bunning äta tårta för att få meddelande

12 mars 2010

Sen Jim Bunning of Kentucky har uppenbarligen Marie Antoinette drottningskomplexet. När hon sa att hennes ämnen inte längre kunde ha råd med bröd, sa hon cyniskt: ‘Låt dem äta tårta.’ Några månader senare blev hon halshuggad av dessa samma personer. Sen Bunning, i sina skräddarsydda kostymer, dyra slipsar och eleganta svarta skor, har naturligtvis ingen rädsla för detta. Han går inte ens för val, så folk kan inte ens rösta ut honom. Ah, men vi kunde skicka honom tårta. George DeVault Upper Milford TownshipToo sent för att äta?
lchf viktnedgång Artiklar om Ät