kalorier isbergssallad Artiklar om kost

gå ner i vikt snabbt och effektivt Artiklar om kost

Den ultimata kosten? Rodale erbjuder ingen diet kost

Av Irene Kraft, OF THE MORNING CALLApril 4, 2011

Föreställ dig en dietplan som låter dig äta pizza, glass och makaroner och ost eller beställa från menyn på Burger King eller Dunkin ‘Donuts. Omöjligt, du säger’ Kanske inte. ‘Det är dag för dag, måltid efter måltid, matplan som låter dig äta vad du vill, när du vill, och fortfarande gå ner i vikt.

ARTIKLAR PER DATUM Hur man får en platt mage när kost och motion inte fungerar

30 april 2014

Om sommaren närmar sig är det dags att tänka på hur man får sig i form för baddräktssäsongen. Att fortsätta att äta hälsosam mat, vara aktiv och träna regelbundet är viktigt för att hålla dig passande på lång sikt, men när kost och motion gör ‘ t arbete,
kalorier isbergssallad Artiklar om kost
en prata med en styrelseskirurgad plastikkirurg kan vara precis vad läkaren beställde. Plastikkirurgi kan hjälpa när det finns överflödig hud eller sträckmärken som inte kan ändras genom icke kirurgisk behandling. Dr Manny Iyer, av Iyer Plastikkirurgi i Betlehem, förklarar dina möjligheter: Bröstkorg En bukplastik eller bukplastik är ett ett-dags kirurgiskt ingrepp som görs under generell anestesi som hjälper till att bli av med överskott av hud och sträckor.

Gå ner i vikt på en diet utan kost

Av Irene Kraft, OF THE MORNING CALLMarch 31, 2011

Föreställ dig en dietplan som låter dig äta pizza, glass och makaroner och ost eller order från menyn på Burger King eller Dunkin Donuts. Jag växte upp på en gård och åt en kärndiet av färska hemmagjorda livsmedel. Jag blev vegetarian vid 14 års ålder och fortsatte att vara mestadels en plantätare under de närmaste 10 åren. Som ung vuxen blev jag en personlig tränare och ambitiös kroppsbyggare. Jag började äta en högprotein diet för att lägga till muskler i min mager ram. Jag gick från 118 till 154 kg. av mestadels muskel. Trots min så kallade hälsosamma livsstil utvecklade jag kvinnliga problem och diagnostiserades med polycystisk äggstockssyndrom (PCOS)

Myt 1: Välj låg fetthalt eller minskat fettprodukt. Fakta: Undvik dåliga fetter, konsumerar goda fetter. Fett kommer i många former och de skapas inte lika. Mättade och transfetter kan vara särskilt skadliga för kroppen, särskilt kardiovaskulärsystemet, och bör undvikas. Andra fetter som omättade och fleromättade fetter är faktiskt bra för dig och kan hjälpa till att stödja dina viktminskningsmål. Lägg till massor av grönsaker och du har en stor hälsosam kost. Men jag har en korrigering, och det har att göra med kommentaren om att kanske inte har tillräckligt med protein och klarar av det i ett mellanmål. De kallar det EpiGenetics diet eftersom det är fyllt med livsmedel som förhindrar den genetiska skada som kan leda till många åldrande sjukdomar, särskilt cancer och Alzheimers sjukdom. Nu kan denna diet ha ett catchy nytt namn,
kalorier isbergssallad Artiklar om kost
men det är inte riktigt allt som är nytt. Inget av maten på det kommer att göra att du släpper till golvet i överraskning.