hur ska man äta för att gå ner i vikt Ashland County OH

tips på viktnedgång Ashland County OH

21 september 2017 4:00 AMNoticesThe Ashland Noon Lions kommer att träffas torsdag i Heritage Room vid Ashland University Convocation Center. Efter lunch kommer Lion Dwight McElfresh introducera Coach Lee Owens att uppdatera klubben på Eagles fotbollslag. Alla lejon och deras gäster är välkomna. 21 september 2017 4:00 AMReady för AMVETS picknickFrån vänster, Lynn Cunningham, hjälpresident, Steve Adams, AMVETS Post 96-adjutant och Alonna Adams, vice första vice president, förbereder sig för organisationen ‘ s community picknick och medlemskapsdrift på söndag, september 21 september 2017 4:00 AMSuperhero fundraisingJenna Purvis (69) och Emily Fulk (26) ger tummen upp tecken bakom runner Jillian Weaver (164) i Racing Hearts Superhero 5k Fun Run Söndagen den 10 september på Freer Field. Körningen organiserades av Lisa White. 20 september 2017 4:00 AMTullis ‘memoir recalls kamp med cancerMatt Tullis började springa för många av de vanliga anledningarna: Att gå ner i vikt för att bli friskare för hans två barn, för att få lite ensam tid bort från sitt upptagna liv. Den tidigare Ashland University-professorn sa också: ‘Jag hade inte pengar och jag kunde inte ha ett gym. En felaktig hemstad var listad för honom i tisdagens Times Gazette i ett födelsedagskommunikation för honom. Med Jarred OpatzSep 20, 2017 4:00 AMTrinity Lutherska gemenskapens måltid SetTrinity Lutherska kyrkan i Jeromesville kommer att ha sin månads gemenskap måltider torsdag, september. Menyn blir slarviga joes, coneys, majs, frukt, muffins och kakor. Alla som kan dra nytta av en fri måltid i en vänlig atmosfär är välkomna att komma. 20 september 2017 4:00 AM4 H Hund Show2017 Ashland County Fair 4 H Hund Visa resultat Hundintervjuer Utestående projekt: Kadee Vranekovic Marina Aulger Jaden Weiss Ellie Eikleberry Agility Gold Award, Inga Avdrag Lizzie Arnold och Jessie Kadee Vranekovic och LucySep 19, 2017 4:00 AMFace av FairFRANK BLACKBURN Landsbygden Perrysville Frank deltog på mässan måndagen för Veteransdagsprogrammet och lunchen. Han är en flygvapen veteran som tjänstgjorde i Vietnam under 1967 och 1968. Vad är din favorit rättvisa aktivitet? ‘Jag föreställer mig att vi kommer att slå hantverk och titta på dem. 18 september 2017 4:00 AMJunior Rättvis royal crowned Northwestern High Skoleledare och Ashland High School senior kommer att vara ansikten på Junior Fair i veckan under den 166: e Ashland County Fair. Utvalda för att fungera som Junior Fair Queen och King och regerar över aktiviteter denna vecka är Taylor Dawson och Henry Bacsi. , blev mässan vänt till Bostic för att officiellt öppna den 166: a Ashland County Fair. Veteraner får gratis entré med ID. 18 september 2017 4:00 AMCollege Wooster fotbollsspelare diesWOOSTER Går av fältet efter lördagens seger över rivaliserande Ohio Wesleyan, College of Wooster offensiva linjeman Clayton Geib vände sig till sin far och sa. ‘Det här är den bästa dagen någonsin.’ Kort tid senare blev det en av de mörkaste dagarna i fotbolls programmets historia. Med Mike Plant Sports EditorSep 18, 2017 kl. 4:00 AMRezoning ordinance passerar i 2: a behandlingenNYW LONDON Vid en andrabehandlings omröstning förra veckan gick rådet Det största paketet, cirka 37 hektar belägen söder om New London Ave och öster om Park Ave., var zonindustrin, men beslutet fattades om att byta till bostäder. Med Ellen Simmons TG CorrespondentSep 18, 2017 4:00 AM. Alexis Powell diskuterar farligt medicinskt tillståndUniversity Hospitals Samaritan Medical Center ‘s Dr. Alexis Powell kommer att presentera’ Perifer Arterysjukdom ‘, tisdag, september. Programmet, som är gratis och öppet för allmänheten, kommer att vara hölls på UH Samaritan on Main, 663 E. Main St.Sep 18, 2017 4:00 AMTimes Shopper fackförbund över fyra decennier i verken Denna veckans utgåva markerar den sista av The Loudonville Times i sitt nuvarande format. Starta nästa vecka Times kommer att vara co mbined med det som långvarigt systerpapper, Mohican Area Shopper, till en publikation.
hur ska man äta för att gå ner i vikt Ashland County OH