hur går jag ner i vikt Att bara vara överviktig kan utlösa oregelbunden hjärtslag

hur går jag ner i vikt Att bara vara överviktig kan utlösa oregelbunden hjärtslag

Oregelbunden hjärtslag är också känd som förmaksflimmer, vilket är vanligt och potentiellt allvarligt. Thomas Wang och kollegor från Harvard och sex andra institutioner är forskare på Framingham Heart Study i Massachusetts. De använde den data för att ta reda på nu om det bara var mycket överviktig kunde utlösa ett oregelbundet hjärtslag. Här har de bestämt och publicerats i Journal of the American Medical Association. ‘Vad vi funnit är att fetma var förknippad med en ökning med cirka 50% i risken att utveckla förmaksflimmer ‘, säger Dr. Thomas Wang, med Framingham Heart Study. Forskare spårade över 5000 personer i cirka 15 år för att komma till denna slutsats. John Nagle säger att han inte förvånad över att hans vikt skulle kunna vara orsaken till hans oregelbundna hjärtslag. ‘Mitt hjärta arbetar verkligen för att andas och går upp i trappor eller till och med en liten kulle. Så ju mer vikt jag lägger på kan jag berätta desto svårare är det för hjärtat att arbeta ‘, säger John Nagle, oregelbunden hjärtslag. Så, den här rapporten ger ytterligare en anledning meddelandet här är viktminskning kan vara bra för hjärtat. Den goda nyheten är att det finns mediciner som kan hjälpa till att göra ett oregelbundet hjärtslag regelbundet igen, men patienten kan behöva ta dessa droger i flera år och ta itu med potentiella biverkningar. Wang säger att det bättre är att vi vet att en patient kan gå ner i vikt och veta att det kan förhindra oregelbunden hjärtslag i första hand. Fallen av äldre amerikaner har förödande medicinska och ekonomiska konsekvenser och når 50 miljarder dollar om året, finner en ny studie . Om du vill motverka de fysiska kostnaderna för att bli gammal kan regelbunden motion vara ditt bästa alternativ, rapporterar forskare. Om du vill motverka de fysiska kostnaderna för att bli gammal, kan regelbunden motion vara ditt bästa alternativ, rapporterar forskare. Ett årligt öga examen är en viktig del av diabetesbehandling, säger experter. En årlig ögonprov är en viktig del av diabetesbehandling, säger experter. Idag kan en enkel fingertopp till ett smartphonefall vara tillräckligt för att ge omedelbar, noggrant blodtryck readings.After den kanadensiska provinsen Ontario förbjudna menthol cigaretter, svarade många rökare genom att försöka sparka vanan, hittar en ny studie. Om du vill motverka de fysiska kostnaderna för att bli gammal kan regelbunden motion vara y vårt bästa alternativ, forskare report.if du vill motverka de fysiska kostnaderna för att bli gammal, regelbunden motion kan vara ditt bästa alternativ, forskare rapport.
hur går jag ner i vikt Att bara vara överviktig kan utlösa oregelbunden hjärtslag